Bravo Carla !Delfinasi de iul-aug 2010 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Ha ha Sorina era sa o comit duminica din cauza ta.Eram prin P.Ros pe la Barbarosa si vad un barbat si o femeie care se plimbau.Noroc ca m-am uitat la timp si mi-am dat seama ca nu esti tu ca ma faceam de cacao pe acolo

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Mergi la inceput

fetelor care ati mai nascut, este normal dupa un control din asta, pana la amigdale sa elimini cheaguri de sange??? stiu ca pierzi sange si e normal dar si cheaguri??? sora mea a sangerat o sapt dupa un control din asta si a eliminat si cheaguri, dar parca ale mele erau cam mari .
abia astept sa ma duc maine dimineata iar la spital sa vad care mai este treaba, dar daca iar am control de amigdale ma urc pe pereti

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

carla felicitari pt bebei

shery esti la rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Oanna tu ai avut candida nu?Ti-a zis medicul cumva daca ai asta nu poti naste natural?

AMR 7 ZILE pana la

ginecologul a zis ca nu e o problema sa nasc natural...neonatologul insa a spus ca din punctul lui de vedere prefera o cezariana copilul iesind cu capul inainte prin infectie trebuie pus imadiat la tratament cu antibiotic
eu am scapat, asa ca doamne ajuta
tu?

si LMA mamei tale

Oana 39+ Matei Marius

AMR 3 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

carla felicitari pt bebei

shery esti la rand

cum te mai simti, mai ai greturi????

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mersiiii
Eu mi-am facut analize acum 2 sapt si erau toate negative.Insa a recidivat la sot candida din cauza unor antibiotice si mi-i sa nu o fi luat si eu.
Am intrebat-o dimineata pe doctorita la care a fost sotul la control si mi-a zis ca nu e problema,pot naste natural,iar dupa nastere pot trata candida insa mi-e teama pt bebe.Ma mai gandesc ca o sapt nu am eu sanse sa scap de ea (cred!)
Mc de info

AMR 7 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu am mai avit timp sa intru...dar ce e asta?? Denisa a nascut?
felicitari mamico de gemenasi!! multa sanatate si recuperare rapida! sa ai bebici sanatosi si mancaciosi!!

la noi a inceput greul...cum ma chinui cu alaptatul, ne ia o ora masa, dormim 2 ore si apoi o luam de la capat dar merita atat timp cat papa de la mami...mai papam si lapte praf, dar ce sa facem, daca nu ne saturam

si de cateva zile copilul meu doarme si mananca ziua si noaptea sta cu ochii pe pereti daca il las in patut caraie..uneori il las, alteori il pun pe burtica mea si asa se linisteste si adormim amandoi...cred ca il supara si burtica noaptea..dar sper sa faca invers, macar sa stea treaz ziua si sa doarma noaptea...

si inca ceva...cica copiii dupa baita sunt obositi si adorm si nemancati...ti-ai gasit! al meu dupa baita are o energie, mananca si la san si cere si biberon (s-a format deja tabiet ) si nici dupa aceea nu doarme

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sorina exista amigdale la fofo ...sau asta este doar o vorba asa ca la un control mai amanuntit ???? ...ca eu am crezut ca ai zis de amigdale doar asa ... sau ai facut control in gat ???...cred ca am luat-o pe ulei, nu mai inteleg nimic [confuz]

Si din pacate doar maine mai pot intra pe net, ca unde ne mutam nu avem net, iar maine seara cu ajutorul lui Dumnezeu mutam si paturile...astea au mai ramas...azi mai ducem restul...si daca voi sta acolo, nu o sa mai pot forumi cu voi...doar cand voi avea net......asa ca maine dimineata merg la un eco la dr. care m-a vazut pana acum, intru si va dau vestile, iar de maine seara......o sa ma gandesc la voi.

Oricum in caz de o sa nasc va dau mesaj ca sa-mi faceti galerie...ca pe uscat nu prea merge ...apoi cand am nascut ca sa stiti cum suntem...si cand o sa am net va dau detaliile cum a fost...si bineinteles daca am fost la 40, sau daca am trecut peste termen

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 2 zile......sau ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Bumbulino, Mycya, Eladea, , sa fie bine, nu mi-a zis clar Profu ca maine ma si opereaza poate si, poate no, io ma duc cu borcanele pline de shushi la mine, nemancata si coafata, apoi mai vedem cum i-o fi mila!
Anca, mie mi se pare ok sterilizatorul si pret ok.

Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -1z

Sheri, bafta multa maine!!Tinem pumnii si asteptam vesti bune :*
Hai Sheri!!

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Racusor esti de dat exemplu pt alte mamici.
Citesc cum te chinui tu sa alaptezi si imi place ca nu renunti,in fiecare zi esti si mai hotarata ca bebe Andrei sa pape numai san.Bravo!!!!
Alte femei cu siguranta ar fi renuntat de mult timp,insa tu nu te lasi.
Te felicit!!!

AMR 7 ZILE pana la

Mergi la inceput