Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 8

inapreda spune:
inapreda spune:
 Karina, felicitari! Nu-mi vine a crede ca exista deja ghiocei care au fratiori mai...mici 
 Ce mi-ar mai placea si mie
 Ce mi-ar mai placea si mie  Eu intotdeauna mi-am dorit 4 copii, baieti
 Eu intotdeauna mi-am dorit 4 copii, baieti 
 sa fiu soacra cu 4 nurori (fete toate
 sa fiu soacra cu 4 nurori (fete toate  ) Din pacate, daca o sa am 2 va fi bine si asa pen' ca ne-am apucat tirziu " de treaba" iar Jambo nu mai vrea deloc copii ca...e criza
) Din pacate, daca o sa am 2 va fi bine si asa pen' ca ne-am apucat tirziu " de treaba" iar Jambo nu mai vrea deloc copii ca...e criza 
 . La nunta de la Cluj socrii mari erau greci, Ginerica avea 30 de ani si mai avea un frate de 13
. La nunta de la Cluj socrii mari erau greci, Ginerica avea 30 de ani si mai avea un frate de 13  in conditiile in care mama lor avea 53; lucrul asta m-a mai i"mbartbatat" cumva ca, parca, in 5 ani de acum, l-oi convinge cumva pe Jambo sa mai facem un baietel. Imi doresc din toata inima un fratior pentru "my number one".
 in conditiile in care mama lor avea 53; lucrul asta m-a mai i"mbartbatat" cumva ca, parca, in 5 ani de acum, l-oi convinge cumva pe Jambo sa mai facem un baietel. Imi doresc din toata inima un fratior pentru "my number one".
Olga tu de ce nu mai esti asa hotarita?
Mi-a trecut acum un "gind" prin caputz, aiurea, stiu, da' vi-l spun: ce fain ar fi ca toate cele care mai vor un bebe sa fim la aceeasi odisee, dar, asa, fara numar, fara numar  Cred ca sint dili, nu-i asa?
 Cred ca sint dili, nu-i asa?
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

inapreda spune:
inapreda spune:
 Ancutza mea cea curajoasa 
Nu stiu cum apuci tu sa le faci pe toate. Te admir pentru asta si te nominalizez la sectiunea "dacavreaupot". Eu te-as declara direct cistigatoare dar, na, tre' sa respectam procedura standard. 
PS. Multu' Ela pentru nominalizare. 
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

pisigri spune:
pisigri spune:
 Azi eram programati sa facem o vizita la sectia de neonato, la dna prof, sa o mai vada pe junioara. Care junioara a fost f bucuroasa acolo, pina cind a venit kinetoterapeuta (in halat alb, dna prof are doar halate multicolore) sa o vada cum merge (noi ziceam ca are platfus, ea zice ca nu se poate vedea asa devreme). Cind s-a pus pe proteste vehemente...
Ma rog, de acolo ne-a debarcat sotul la mine la fuckultate, el a plecat la o sedinta, eu aveam de discutat cu shefu. Dar discuta daca poti; Pisilinca trezita la 6, a mai dormit de la 8 la 9.30, apoi am plecat de acasa, nu a vrut sa manince nic dimineata si nu am avut chef si timp sa insist, asa ca era nevrozata toata, mofturoasa...
Ma rog,i-am zis sefului ca om discuta noi cind vine tas-su sa o ia in primire, si am plecat prin jurul fuckultatii (pe ploaie...) in carut. Si am gasit o vaca, am pus copilul sa caste ochii la dumneaei, iar eu sa o hranesc. Cind a vazut borcanelul bucurie mare, zic stai sa vezi ca rupe. Casca ea un plisc urias, ii dau o lingurita, fleosc pe haine. Mai incerc cu 4 lingurite, patesc fix la fel. Copchilu era uns tot, mai era lume care sa o vada, ma enervez si pun capacul pe borcan si il string in rucsac. Si se pune fiica-mea pe un plins cu lacrimi de crocodil ca ii iau mincarea...Eu, nervoasa, ii spun ca asa ii trbuie daca se joaca cu mincarea, ma pun pe impins la carut fara sa ma las impresionata de tinguieli si lacrimi de crocodil...
Si ne intilnim cu juma de facultate, de la fostul decan la femeile de serviciu, toti vaaaai saraca uite ce lacrimi are pe obrajori...ma rog, dam o tura de cladire, o duc in grajduri la cai (mai avea oleaca si pleca printre gratiile de la boxe catre ei), apoi gasim o banca si zic sa incerc iar cu mincarea. Bai frate, si se pune fiica-mea pe bobinat. A bagat cam 2/3 de borcan de-ala mare si dadea semne de plictiseala, aparuse in zona si o pisica si ii tot facea bip-bip pe nas :))...si ii zic "Pisilinca, pune te rog capacul pe borcan" (ca era la ea in mina). Si se pune iar pe plins disperat, si tace cind ii mai ofer o lingurita...si uite-asa a ras hapsina un borcanel intreg, de-mi faceam cruce, taica-su a zis ca nu ma crede:)) ca l-a mincat ea pe tot. Dupa ce l-am lamurit ca eu nu consum Hipp ca-s gretoase (oricum fiica-mea haleste numai ce mie mi se pare scirbos, daca zic ca am gatit ceva bun, sotul imi zice din start ca ei n-o sa-i placa:))), a inceput sa ma bata la cap ca "Veeeeezi, foamea e cel mai bun bucatar!".
Dupa-masa a papat un paharut de ala de fructe de la humana (ca i-am luat si de-ala, disperata ca nu minca nimic-nimic) si am lasat-o iar flaminda pina pe la 8.30 dupa baie, cind iar era disperata si a ras un pahar avent (220g!!!) de lapte cu gris si cu banana, de icnea dup-aia, am zis ca varsa:)). Asa ca...foamea sa traiasca! Ma bucur de parca ar fi nu stiu ce realizare, dar pe cuvintul meu caintr-un an si 4 luni azi am vazut-o prima oara sa-i fie foame si sa imi comunice asta...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

inapreda spune:
inapreda spune:
 Simpli, eu, de cite ori aud de cineva ca pleaca, imi pare rau instantaneu si incerc sa-l conving sa se razgindeasca  Nu sint legata de glie, cum s-ar spune, deci nu stiu de unde vine patriotismu' asta. Rational stiu  ca n-am dreptate si inteleg/imi pot imagina de ce pleaca lumea si, totusi, parerile de rau ma coplesesc la propriu. Poate si pentru ca eu am stat departe pe perioade mai lungi in 2 rinduri (1 an in Franta si 1 an in Italia)si nu pot uita nicicum sentimentul de dor coplesitor de atoti ai mei. Nu intru in detalii pentru ca nu intentionez sa te fac sa te razgindesti; de fapt, voiam sa-ti scriu un mesaj dragutz de incurajare si nu sa fac teoria chibritului.
 Nu sint legata de glie, cum s-ar spune, deci nu stiu de unde vine patriotismu' asta. Rational stiu  ca n-am dreptate si inteleg/imi pot imagina de ce pleaca lumea si, totusi, parerile de rau ma coplesesc la propriu. Poate si pentru ca eu am stat departe pe perioade mai lungi in 2 rinduri (1 an in Franta si 1 an in Italia)si nu pot uita nicicum sentimentul de dor coplesitor de atoti ai mei. Nu intru in detalii pentru ca nu intentionez sa te fac sa te razgindesti; de fapt, voiam sa-ti scriu un mesaj dragutz de incurajare si nu sa fac teoria chibritului.
Felicitari pentru reusita; ce vi s-a intimplat voua e genul de "intimplari intimplatoare" care mie imi plac, in care cred si ma incred. Imi pare rau ca nu am avut okazia sa ne intilnim dar n-au intrat zilele in sac, nu-i asa? 
Gina lu' Ian 
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

Manuela77 spune:
Manuela77 spune:
 Karina felicitari! Sa-ti traiasca printesa!Kea multumim mult pentru veste.
Cum a fost acasa? Felicitari pentru Keutzul plimbaretz si multa sanatate.
Novus ce ma bucur sa aud asa vesti! Doamne fii cu ei!
Sigur, poti sa-mi trimiti documentatia si imediat o trimit si eu mai departe. Chiar azi m-au intrebat ce vesti mai am.
Ilinca mi se face pilea de gaina cand citesc povestea...of cata inconstienta din partea medicului! EU am fost pe aproape...la 27 de saptamani am aterizat la spital cu 160 cu 90 si m-au internat imediat.
Mamica de  Radu (01.04.2009)
Radu (01.04.2009)

inapreda spune:
inapreda spune:
 Ei, Pisicogri, asa da!  Ma bucur ca ai re-inventat roata
 Ma bucur ca ai re-inventat roata  Sper sa o tineti tot asa, asa cum mai sper ca o sa te induri sa mai pui si tu niste poze cu Pisilinca pe care nu o mai vazuram de un veac.
 Sper sa o tineti tot asa, asa cum mai sper ca o sa te induri sa mai pui si tu niste poze cu Pisilinca pe care nu o mai vazuram de un veac.
Eu pe Ian l-am obisnuit sa manince singur de cind era inca mult mai mic si la noi asta functioneaza; ii ofer mai multe variante, el are posibilitatea sa manince ce si cit vrea; e adevarat ca bucataria e varza si ca lui trebuie sa-i fac baie dar il privesc cu asa o placere cind maninca! Mai nasol o sa fie cind/daca va merge la cresa pentru ca, recunosc, nu are deloc maniere la masa 
Precizez ca maninca singul solide: carne (pulpa sau aripioara de pui intregi, celelalte tipuri de carne bucati mai mari), brinzeturi, fructe, legume, ou, omleta. Pireurile incerc sa i le pasez eu cu lingurita, printre 2 imbucaturi 

Gina lu' Ian 
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

novus spune:
novus spune:
 Monnvas,  Injineru' sa nu ramane urme !!
 Injineru' sa nu ramane urme !!
Pisigri, si noi aseara am experimentat ceva asemanator cu Alexandra care dupa ce si-a mancat iaurtul de seara a mai cerut mancare, ne-am conformat si a mancat un desert Humana cu biscuiti, asta seara i-am facut direct gris cu lapte si i l-am servit in cutiuta de la desert ca la ea conteaza si ambalajul 
Fetelor,  copiii vostri au preferinte la mancare in functie de culoare  ? Alexandra de ex nu mananca nimic rosu, da' nici macar nu gusta : cirese, capsuni, rosie, pepene rosu, zmeura, etc
? Alexandra de ex nu mananca nimic rosu, da' nici macar nu gusta : cirese, capsuni, rosie, pepene rosu, zmeura, etc 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra   (03.03.09) 

inapreda spune:
inapreda spune:
 Cum am uitat eu sa-mi felicit nora!
Oricum, din punctul meu de vedere, la intilneala de la Cluj, Sophiphi era bipeda in toata regula, da' o fi Ilinca modesta. Felicitari Sophiphi! 
Gina lu' Ian 
Ian are 1 an! 
Ian 1 an + 

gigelica20 spune:
gigelica20 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui novus Monnvas,  Injineru' sa nu ramane urme !! Pisigri, si noi aseara am experimentat ceva asemanator cu Alexandra care dupa ce si-a mancat iaurtul de seara a mai cerut mancare, ne-am conformat si a mancat un desert Humana cu biscuiti, asta seara i-am facut direct gris cu lapte si i l-am servit in cutiuta de la desert ca la ea conteaza si ambalajul  Fetelor, copiii vostri au preferinte la mancare in functie de culoare  ? Alexandra de ex nu mananca nimic rosu, da' nici macar nu gusta : cirese, capsuni, rosie, pepene rosu, zmeura, etc  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) | 
Novuuuuus...ajutooooor!!! Am intrat in panica

Noi, adica familia Pirlog, ne-am facut asigurari la tine???? Nu gasesc nimic pe mail

_
Gigelica ,mami de
 Victor-Andrei - Pitonul
 Victor-Andrei - Pitonul
 30 martie 2009
30 martie 2009  

inapreda spune:
inapreda spune:
 Felicitari si voua! 
Nu, nu am observat sa-si selecteze haleala in functie de cromatica. 
Macar de si-ar fi ales alta culoare ca ce-ai insirat tu acolo e 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui novus Monnvas,  Injineru' sa nu ramane urme !! Pisigri, si noi aseara am experimentat ceva asemanator cu Alexandra care dupa ce si-a mancat iaurtul de seara a mai cerut mancare, ne-am conformat si a mancat un desert Humana cu biscuiti, asta seara i-am facut direct gris cu lapte si i l-am servit in cutiuta de la desert ca la ea conteaza si ambalajul  Fetelor, copiii vostri au preferinte la mancare in functie de culoare  ? Alexandra de ex nu mananca nimic rosu, da' nici macar nu gusta : cirese, capsuni, rosie, pepene rosu, zmeura, etc  www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) | 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +