Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

simt ceva in gat. nu ma plang prea tare ca-s vinovata. am facut aseara o cutie mare de inghetata(1 kg) si am papat-o pe toata azi.
da nu mi-am dat seama, ca am facut treaba si mancat sa a spor

vuvuzela mea, in seara asta m-a muscat de tzitzi.nu va puteti inchipui ce se distra. in situatia in care eu n schitam nici un zambet.tupeu pe capul ei.si tac`su se amuza langa ea.
ma duc si eu la nani, ca maine am programate geamurile, perdelele si jucriile mariei. de bagat la dezinfectat plasticatele si spalat plusurile.

si noapte buna.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

flori, bine ca esti mai linistita cu piciorusele lu raru. e buna marea. numai ca azi zicea un dr. ca tb facuta cura de 14 zile.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Serios???????? Pe la ce canal tv sa caut poate gasesc pe net?
Oricum we viitor intentioneam sa ajungem iar la mare daca e vremea buna. Deja nu mai programez nimic ca sa nu mai patesc ce am patit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Felicitari Karina!
Refacere rapida,bebita sanatoa si mancacioasa

Tufete aseara am fost la terasape malul lacului Siutghiol (e amenajat si loc de joaca pentru copii si plaja)la o intalnire a fetelor de la gasca de Ct.Am plecat la 17.30 si ne-am intors la 22.Atat s-a jucat Donu' de numai avea nisip peste tot.La intoarce direct in baie am intrat.Zanuca mea ,fata strangatoare a adunat(lingurite,miere de albine...)si mi le baga in geanta...poate aveam nevoie.
Intorsi acasa spalati si hraniti...Bogdi a adormit instant zanuca un picutz mai greu dar si acum doarme

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo ce mutl ma bucur ca ai iesit in oras...sau la colectare e obiecte...mai vedem cum umim marea ieseala

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aoleu, cuscra, chiar ca esti "la reina de la cucina"...eu cand vad retete dezertez de la primele randuri ca mi se par complicate, nici nu le pot citi ca ma ia cu ameteli...
Cat despre Sophiphi, era ea bipeda la Cluj, dar era spatiu interior, tufete, era...ca intr-o camera (in casa nu se sfia sa mesrga in 2 picioare) daaar, afara, in plina "salbaticiune", nu avea curaj s-o ia la trap, decat pe distante scurte. Acum nu ne mai baga-n seama.
Dada, Mihaelacg musai de nominalizat la frumoase! Ea pentru mine a avut si titlul de "cea mai frumoasa gravidutza", alaturi de Aris, pe ele chiar ca le-a influentat pozitiv sarcina, efectiv radiau, nu ma mir ca a iesit Maria asa serena si Vitamina asa seducator
Si eu ma gandeam ca uali n-a mai apaut de multa vreme; uali, te rugam sa nu ramai la stadiul de "tanara sperantza"!
Dodo, misto de tot cate-o iesire de-astea, fie si de numai cateva ore, pe mine ma reincarca.
TUFETE, anyone priin Sibiu in perioada 11-14 iulie?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..fetele
Felicitari Karina!
Eu sunt intr-o mare dilema..ganglionii lui Andrei s-au retras, am inlaturat posibilitatea unui TBC, pentru ca asta se cere prima data la asemenea ganglioni..si acum pediatrul din spital ma tot bate la cap ca dc nu se trag tb sa faca biopsie. Eu nu sunt de acord cu asa ceva, la fel si pediatra mea spune ca nu se cere biopsie, pentru ca ganglionii se retrag destul de greu total 3-4 sapt. Ori el ii are de o sapt, nush ce se asteapta dr. Tb sa agsesc un dr bun sa mai cer o parere:(((:(((

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am primit asta e mail, daca stiti pe cineva...

Apel umanitar ! Daca stiti pe cineva bolnav de cancer, Ofer medicamente pt Cancer GRATIS aduse din Canada! Persoana care le da nu mai are ce sa faca cu ele , decat sa le arunce mai bine ajuta pe cineva. Tel: 0724747027… da acest mesaj mai departe sa facem un bine!!! Bookmark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza la prinz :)
Dar dau eu cafea, ceai sau ce-o fi, vad ca si azi Claudela trage chiulul :)
Petrean, nu stiu ce conduite terapeutice se adopta in pediatrie cind e vorba de asemenea probleme, dar stiu si eu ca un ganglion reactiv revine la dimensiuni normale in timp. Dar da, tot un pediatru te poate sfatui cel mai bine. Dar sinteti culmea...voi numai chestii de-astea aiuristice faceti, niste mucisori banali nu va ajung. Multa sanatate!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Ina, Ilinca si celelalte tufete...nu raman la "tinere sperante"...nici n-am cum, ca nu mai sunt asa de tanara...
va citesc mereu, mai pierd io un capitol, asa, problema e lipsa timpului...toata ziua sunt la serviciu si s-au mai aglomerat treburile lately, de-aia nu mai apuc sa scriu.
iar acasa..ce sa zic..cand ajung de la birou ba gatesc, ba spal, ba fac curat...cu maimutza dupa mine ca nu scap de ea...iar la comp nu mai ajung.

Ina, m-ai innebunit cu mancarile astea...asa sunt si io, nu-mi ies toate, dar la cateva sunt maestra.
remarcati modestia....
Te-as ruga sa-mi zici care-i treaba cu montignac asta( carti, forumuri etc)...observ ca functioneaza si m-ar interesa....io nu am tinut niciodata regim ca mi-s pofticioasa dar asta pare o chestie inteligenta...
evident ca am mai citit despre monti, dar as vrea parerea obiectiva a unei adepte din aceeasi zodie cu mine:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Pisigri, culmea neculmea, sincer..nu mi-am dorit niciodata sa trec prin asta, si nu doresc nici celui mai mare dusman asa ceva! As fi dat orice sa am si eu copii care sa raceasca odata pe an, si atunci sa fie rosu in gat si atat.Nu stiu dc vreun parinte isi doreste atatea pentru un copil cat am tras eu !

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput