Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Am creat un nou cont "sibience" si am rugat administratorii site-ului sa ni-l aprobe.

Am creat si o adresa de mail: mamicidinsibiu@yahoo.com
Parola o dau la cerere pe PM

Si am creat si un cont de facebook "Mamici din Sibiu" unde va puteti alatura cu mare drag!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..
nu am mai intrat de cateva zile pt ca tati este acasa si profitam din plin de el..

noi suntem bine.. crestem.. papam la fiecare 2,5-3 ore..

ne pregatim de botez..
il avem pe 25 sept..
voiam sa va intreb.. nu stiti pe cineva care facce aranjamente de flori pt mese?? eu am pierdut nr de la tipa cu care am colaborat la nunta..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Enik eu o stiu pe tipa de la Frangipani de pe Scoala de inot, face niste chestii foarte frumoase. Daca vrei te pun in contact cu ea numai sa ma anunti, e o tipa tare draguta

Unde faceti botezul?

Ana sa stii ca ti-au spus La multi ani si fetele de la odiseea de gravidute. , nu te-au uitat. Foarte fain ce vrei tu sa faci, te sustin si te ajut daca ai nevoie

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Hai ca intru si eu la fete! recunosc ca nu am mai intrat de mult!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Hello,
scuzati intarzierea dar vineri am avut 2 zile ocupate.
Joi seara am fost la control si l-am intrebat pe Muresan daca vine la nastere.
Raspunsul a fost ca nu poate promite ca vine la orice ora din zi si din noapte, politica spitalului nu-i permite asta, dar oricum este o mare parte din timp in spital (in fiecare dimineata si are cel putin 5 garzi pe luna). Mi-a spus ca pot sa-l sun si daca dansul nu poate sa vina da un telefon medicului de garda si anunta ca esti pacienta dansului.
Eu am o parare ff buna despre Muresan, pe tot parcursul sarcinii a fost un dragut si mi-a raspuns la toate intrebarile, desi de cateva ori l-am intrebat o gramada de tampenii, ca orice viitoare mamica stresata.
Asa ca acum astept sa vedem cand vrea printesa mea sa vina pe lume.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

O prietena de-a mea care era pacienta dr Muresan a descoperit inainte de nastere ca bebelusa era in prezentatie pelvina si vroia sa faca cezariana pentru ca toata sarcina i-a spus medicul ca e o grasuna bebelusa. La ultima vizita i-a spus ca pare sa nu aiba totusi peste 3500 gr si nu ii va face cezariana, dar ea s-a speriat de ceea ce s-ar putea intampla si a insistat sa i se faca cezariana. Atunci dr Muresan i-a zis ca de acum inainte e pe cont propriu pentru ca el nu-i poate face cezariana si fata si-a gasit alt medic care a chemat-o si i-a facut cezariana in saptamana 40. Pana la urma bebelusa avea putin peste 3500 grame si a avut si ceva probleme cu soldul, asa cum au uneori bebelusii care stau in burtica in pozitia asta. Stiu ca s-a suparat pe el prietena mea... Asta a fost anul trecut in iulie.
Pana atunci fusese multumita de medic, asa ca nu stiu ca sa zic, dar se pare ca nu prea participa la nasteri "aranjate". Asta o fi bine, o fi rau... fiecare judeca in functie de situatia proprie.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele care ati fost la Ispasoiu, spuneti-mi si mie va rog daca stiti daca lucreaza si in spital, am o prietena care merge la el si vrea sa nasca cu el si vrea sa stie.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danaralu spune:

Hello,

Din cate stiu Ispasoiu nu lucreaza in spital
Am si eu o prietena care a fost pentru morfologia de trim I la el, dar acum vrea sa mearga la altcineva pentru ca nu lucreaza in spital.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibience spune:

Avem cont activ:)

DE acum inainte o sa ne regasim pe topic creat de "sibience"

Va pup!!!
(sunt Ana_micu83)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibience spune:

Fetele, trebuie sa scriu 10 mesaje ca sa scap de moderare! Am deschis un nou subiect, dar nu este vizibil inca!

capitolul nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156386

Mergi la inceput