Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Isa, eu am folosit si folosesc in continuare numai ulei de masline pentru funduletul fiica-mii. Iar daca cumva a avut vreo iritatie (ceea ce s-a intamplat foarte rar) am folosit Bepanthen. Si apa termala, de la farmacie. Atata tot. Petrini am folosit numai de cateva ori, cand era bebe mic, dar nu i-a facut niciodata mare scofala.

Si stai linistita, ca trece!

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna fetelor..
am ajuns acasa martea trecuta..
suntem bine.. ne-am recuperat neasteptat de bine..
despre eva..nu am cuvinte..decat extraordinar

bebe este ok.. ii cumintel pana acum..doarme cam 3 ore mereu.. o sa pun pozici

mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze

Am vazut si eu bebelasul tau,e super frumos si seamana cu tine.Cum a decurs totul la eva?pupici

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Noi am fost azi la Brasov ;a control, dar bebe inca nu se stie ce e,n prima faza ne-a zis ca e fetita, dar apoi i s-a parut ca e baiat, ca si Vlad nu a vrut sa stea sa se vada, avea si cordonul intre picioare. Mi-a dat sa iau SORBIFER, pentru hemoglobina mea mica. In rest e un scumpic bebe, mi se pare asa mare....

Enik da si tu mai multe amanunte cand ai timp....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mai asteptam un pic.Cand ai urmatoarea eco?la 20 de sapt?Cum te mai simti?ne pui niste pozici cu burtica?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe26

fetelor,voi ati primit indemnizatia luna asta?

Nu stiu ce sa iti spun..eu nu i-au indemnizatie decat alocatie.stiti cumva cat e?banii intra in cont dar nu stiu cat e pe luna...
Bebe ai PM.

Mergi la inceput

Ana,ce mai face razvanel?ati fost in vacanta?
Cum sunt rezultatele?ati inceput deja sa "prestati"pentur bebe2?Si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

ne dati si noua va rugam un vot aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Eu am nascut in martie, am terminat concediile postnatale in 10.05.2010 si inca nu mi-a venit deloc indemnizatia. Mi-au zis ca o sa o primesc dupa 20 septembrie pentru ca s-au produs intarzieri datorita reducerii cu 15% a indemnizatiilor. Initial au zis ca s-ar putea sa primesc doar in octombrie dar pana la urma mi-au introdus dosarul sa primesc banii in septembrie. E ceva de groaza..... Stau de atatea luni fara bani. E drept ca o sa iau mai mult decat cei 600 lei si probabil de asta m-au intarziat atat... Asta e tara in care trebuie sa cotizezi lunar, dar primesti banii semestrial.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor...
noi suntem ok..
nelia..despre Eva nu am ce sa zic .. jos ppalaria !!!
eu sunt bine..operatia se vindeca frumos.. m-am refacut neasteptat de bine.. si repede..

bebele iii ok..mananca foarte bine.. a luat in 10 zile 450 de grame..
dar nu stiu ce are pt ca plange in somn..se inroseste si se screme cateva secunde apoi adoarme..peste cateva minute iar..si o tine asa si cate o ora..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna fetelor...
noi suntem ok..
nelia..despre Eva nu am ce sa zic .. jos ppalaria !!!
eu sunt bine..operatia se vindeca frumos.. m-am refacut neasteptat de bine.. si repede..

bebele iii ok..mananca foarte bine.. a luat in 10 zile 450 de grame..
dar nu stiu ce are pt ca plange in somn..se inroseste si se screme cateva secunde apoi adoarme..peste cateva minute iar..si o tine asa si cate o ora..

mami fericita de robert... 07 august 2010
poze

Cred ca are colici..daca zici ca se si screme!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare fetelor!
Multumim pt sfaturi. Am renuntat la crema Petrini si am dat-o cu Galbenele si propolis (o aveam in casa). In 2 zile i-a trecut, acum suntem bine cu funduletul.
Enik am avut si noi probleme cu crampele...mari probleme. Am luat si o solutie Bonnisan si parca tot mai dureroase erau crampele, plangea intr-una. Am renuntat si la alea si ... d'alea babesti tot mai bune sunt - ii dau dupa ce suge cate 2 lingurite de ceai de chimen si ceapa, iar eu mananc "mai pe alese". Am observat ca daca mananc fructe crude ea are crampe puternice (de la nectarine in special). Asa ca ... fructe eventual in compot. In rest mananc aproape orice, ce-i mai condimentat mananc mai putin, doar cat sa-mi potolesc pofta.
Acum avem problema acelor "zgarbunte" de pe obrajori. O rezolvam cu ceai de musetel si cred ca o sa o dau si o data - de 2 ori pe zi ci galbenele. Sa speram ca facem iarasi fata frumoasa pana la botez (5 sept).
Va pupacesc... ca da semne sa se scoale sa pape

Mami de bebelina

Mergi la inceput