Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Multumesc de info, Ana. Eu vreau sa-i dau doar un pic de ceai de musetel dupa ce o alaptez. Asta ca sa-i clatesc putin gurita, sa nu faca ceva! Dar, ii dau cu lingurita putin de ceiuc.. oricum 90% din el il scuipa afara; efectiv isi clateste gurita, dondulina mea!
Va si weekend placut!

Mami de bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Isa, si eu i-am dat ceiuc fiica-mii de foarte de mica. E adevarat ca n-am avut sansa de a o alapta exclusiv la san, dar si daca as fi avut-o, tot i-as fi dat si altceva pe langa laptic, mai ales incepand cu luna a 5-a, ca sa o obisnuiesc si cu alte gusturi. Oricum, ti-as recomanda ceaiul (slab) de chimen in locul celui de musetel (administrat tot asa, cu lingurita, adica 1-2 lingurite pe zi). Ceaiul de musetel e bun daca bebele e constipat, fiindca are rol diuretic (de aceea nici nu trebuie abuzat de el la copiii mici). Eu ii dau si acum Mirunei ceai de chimen (pe langa baby calm sau lamaita), dar tot neindulcit. Si noi ne clatim gurita in felul asta inainte de culcare.

Sa-ti traiasca bebelina!!

http://ropotin.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Buna Isa,

mie strumful nu mi-a acceptat ceaiul decat amestecat cu Baby Drink sau numai Baby Drink,dar asta numai dupa ce n-am mai alaptat.Doctorul lui mi-a zis ca atata timp cat suge nu-i nevoie si de ceai dar in schimb sa-i clatesc gurita cu putin bicarbonat dizolvat in apa pt igiena guritei

Pupici si sa va faceti mari si sanatosi
Veronica si strumful Andrei
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/baita-1627

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..
am ajuns acasa martea trecuta..
suntem bine.. ne-am recuperat neasteptat de bine..
despre eva..nu am cuvinte..decat extraordinar

bebe este ok.. ii cumintel pana acum..doarme cam 3 ore mereu.. o sa pun pozici

mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Noi am fost azi la Brasov ;a control, dar bebe inca nu se stie ce e,n prima faza ne-a zis ca e fetita, dar apoi i s-a parut ca e baiat, ca si Vlad nu a vrut sa stea sa se vada, avea si cordonul intre picioare. Mi-a dat sa iau SORBIFER, pentru hemoglobina mea mica. In rest e un scumpic bebe, mi se pare asa mare....

Enik da si tu mai multe amanunte cand ai timp....

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismez80 spune:

salut
bebelusi, nici fetita mea nu a vrut sa arate la dr. ce este pana cand la 17 sapt.Dr Baiulescu mi-a bagat un deget in burta de mie imi venea sa ma urc pe pereti de durere iar fetita si-a despartit picioarele de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

fetelor,voi ati primit indemnizatia luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Enik e un dulce bebele tau! Sa traiti fericiti si sa crestem mari!!!
Eu deocamdata sunt putin trista. Bebelina mea are funduletul rosu.. si nu stiu cu ce sa-i mai dau. Am dat-o cateva zile cu pudra, apoi am incercat cu pasta Petrini .. inca nici un rezultat. Despre aceasta pasta am auzit numai de bine, dar ... pasta care am cumparat-o eu are niste zgromturi prin ea si am impresia ca nu-i prea buna! Am luat-o de la farmacia polisano de pe M. Viteazul. Offf... ce rau e sa aiba puiutul ceva si sa nu sti sau sa nu ai cum s-o vindeci
Un weekend placut va doresc.

Mami de bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isa_Cris

Enik e un dulce bebele tau! Sa traiti fericiti si sa crestem mari!!!
Eu deocamdata sunt putin trista. Bebelina mea are funduletul rosu.. si nu stiu cu ce sa-i mai dau. Am dat-o cateva zile cu pudra, apoi am incercat cu pasta Petrini .. inca nici un rezultat. Despre aceasta pasta am auzit numai de bine, dar ... pasta care am cumparat-o eu are niste zgromturi prin ea si am impresia ca nu-i prea buna! Am luat-o de la farmacia polisano de pe M. Viteazul. Offf... ce rau e sa aiba puiutul ceva si sa nu sti sau sa nu ai cum s-o vindeci
Un weekend placut va doresc.

Mami de bebelina

Noi si Eveline Anthonya

Neata!

Isa, eu am citit ca nu trebuie sa dac copilasii cu pudra, mai ales daca sunt de sex feminin. Am incercat sa gasesc acum articolul ala..dar nu l-am gasit. Asa ca iti dau acum alt link, f relevant si el. http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/pudra-de-talc-mareste-riscul-de-cancer-de-col-uterin-184911.html

2) Pentru fundulet noi am folosit cam 90% crema de galbenele simpla, galbenele cu tataneaza, sau galbenele cu propolis. Toate au functionat ff bine si cu costat maxim 6 ron. Nu pretul ne-a facut sa ne hotaram asupra lor cu faptul ca erau 100% naturale si Razvan le tolera bine.

Daca problema persista, poti sa-i cumperi Nidoflor (dar nu trebuie sa o obisnuiesti cu el ca da dependenta).

In timpul zilei, o poti pune pe p protectie de la Happy si o poti tine in fundicul gol.

Bafta multa!

Va pup pe toate!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Isa noi suntem veterani in aceasta problema, asa ca pe langa sfaturile date de Ana iti recomand Mustela, si-a facut treaba foarte bine, mai presus de orice. Ulterior am aflat ca e alrergic la mere si la laptele de vaca (in afara de cel degresat), facea sange la fundulet, probabil ca atunci cand alaptam, aca mancam eu asa ceva il deranja, si eu nu imi dau seama, alta explicatie nu am.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput