Gravidute si mamici din SIBIU *****6*****

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

gata NeliaCris am activat

Pupici de la Veronica si strumful Andrei

Mergi la inceput

fetelor ne votati si pe noi?

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/baita-1627

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe26

fetelor ne votati si pe noi?

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/baita-1627

votul 11

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

bebe26 ai Pm

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Multumim Anapt vot,prompta ca de obicei

Veronica si ratoiul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

bebe...votat ursuletul tau...hihihi...ce dragalas ii

37+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutareeee!
Am iesit din spital, totul e ok!
Va povestesc maine ca imediat imi vin musafiri, dar... am pus niste poze pt voi.
Va si va multumesc pt urari si sustinere!

Mami de bebelina

Poze noi si Eveline Anthonya

Mergi la inceput

Neata fetelor
Un 3in1?cafea?

Felicitari Isa,e o dulcicaasteptam povestioara ta

Nelia ai primit PM de la mine?

Pupici de la Veronica si ursuletul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna... am un moment de respiro...asa ca o sa va pove cat pot de repede si scurt. Luni pe 26 m-am internat, mi-ai facut analize la sange si urina, dupa care mi-ai dat gulconat de calciu ("m-au pregatit pt orice eventualitate). M-au cazat intr-o rezerva (avantaj de a fi pacienta dl. prof.) si... la ora 1 noaptea mi s-au rupt membranele. Am fost mutata imediat in travaliu, mi s-a facut clisma si ... pana la 7 dimineata am stat cuminte in pat. La 1 noaptea dilatatia era de 2 cm, iar la 7 dimi tot 2 cm, fara nici o durere... deci mi-au pus perfuzie cu ocitocice. atunci au inceput durerile (la interval de 3 min cu durata de 30-35 sec). Mie mi se pareau invers, ca durata! Pana la 11 am ajuns la dilatalie de 4 cm, mult prea putin si placenta era deja verzuie. Copila nu cobora deloc, desi era cu capul in jos, asa ca directia sala de operatie. Pe durata celor 4 ore de travaliu, moasa a fost o super draguta. A stat mult timp pe langa mine, m-a sustinut moral... Operatia a fost ok, bebelina avea codonul ombilical infasurat de 2 ori dupa gat, din cauza asta nu putea cobori. Deci era clar ca nu pot naste natural. De la terapie intensiva am plecat a doua zi dimineata, la salon unde eram cu bebelina. Din nou am avut parte de rezerva, 2 paturi. Totul a fost ok, n-am avut pb cu asistentele, au fost dragute!
De dat ... am dat la anestezista, dr, si atat. Scoruri vehiculate in spital (150 euro dr - cezariana de urgenta, 100-150 lei - anestezist, asistente intre 10-25 lei depinde de ce anume ai nevoie).
Va las acum, daca aveti intrebari puteti sa-mi puneti. Eu sincer am fost multumita - atat cat poate oferi un spital municipal)

Mami de bebelina

Poze noi si Eveline Anthonya

Mergi la inceput

Ma bucur pt tine Isa ca a fost o experienta ok nasterea in spital si k te numeri printre putinele cazuri de acest gen pe care le-am auzit...

Felicitari inca odata si sa fiti sanatoase

Veronica si strumful Andrei: http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/baita-1627

Mergi la inceput