Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Eu am incheiat contractul cu Eureko in octombrie 2009 si scrie f clar ca monitorizarea de sarcina cu planul precis de monitorizare pe fiecare trimestru: analize+eco+consultatii, este inclus cu conditia ca sarcina sa se instaleze la minim 6 luni de la incheierea contractului. Ceea ce nu a fost cazul la mine si acum am doar reducere de 15% la orice eco si consultatie si analize de sange gratis, la recomandarea dr-ului.
Monitorizarea de sarcina a fost 46 eur parca pe an.

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo la ctr noi asa e: se pune optiunea de monitorizare dupa minim 6 luni si sa nu fie sarcina instalata. La ctr existente (cum ai tu de ex) se poate activa oricand dar sa nu fi insarcinata.

Vezi ca la nastere beneficiezi SI de discountul de 15% si de reducerea de 2800 de la CASMB!!!

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Inca ceva: daca tot zici ca ai citit ce contine optiunea de monitorizare sarcina sa stii ca nu pierzi mai nimic. Contine de exemplu doar O ECOGRAFIE/TRIMESTRU. Si cu tuate stim ca se fac mai multe de atat! Nu te pune doar pe masa la control (vizite ai incluse).Iar analizele incluse sunt f putine, in general cele care medicul de familie le da gratis in primul trimestru!

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sugubina, pe mine ma deranjeaza mai mult ideea. Ca de exemplu, eu eco mrfo o fac la Medlife ....deci na, nu am pierdut nimic. Efectiv e chestie de principiu, ma oftic ca desi e criza si fata de 2008 rata mea a crescut cu 25%, ei tot nu stiu cum sa se poarte cu clientii. Pur si simplu noi suntem obisnuiti sa inghitim si sa tacem, ca optiuni nu prea avem.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Aici te inteleg, e scumpa asigurarea intr-adevar..

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Bravegirl, doua colege si-au facut abonamente la Euroclinic, la initiativa mea. Urma sa fac si eu cu ele dar am renuntat dupa cateva incidente si neclaritati cu agenta. Una dintre ele a avut parte numai de experiente neplacute, a facut scandal, plangeri, sesizari si tot tacamul si nu a obtinut absolut nimic. Nu era neaparat de bani, suma nefiind una exorbitanta, cat de aspecte de principiu.

Sincer, cred ca toate clinicile private cand vine vorbva de abonamente nu mai ofera mai nimic si profita cat pot. In loc sa ofere servicii corespunzatoare fidelitatii si sa te determine sa ramai la ei... la ce concurenta este nu ma mir.

Eu m-am ciondanit de la inceput cu agenta care nu explixa clar ce am si ce nu am inclus, incercad sa ascunda realitatea. Am renuntat si am mai mers doar de cateva ori la ei. Ulima data am avut parte de servicii si conditii demne de spital de stat.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Celor de la Euroclinic nu prea am ce sa le reprosez. Nu sunt perfecti (ca na, mai astepti pe holuri mult si bine, desi ai programare), dar am vazut ca nici la Medlife, Sanador, etc nu sunt. Per total am fost multumiti...in 2008 am nascut acolo si am numai amintiri frumoase, in 2009 sotul s-a operat de apendicita si la fel, a fost super ok. Dar observ ca, clinicile astea mari care au din ce in ce mai multi clienti, se transforma in spital de stat Aceeasi aglomeratie, stat pe la usi, fete obosite, etc

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ratusca, tie nu ti-a dat Gynipral? Eu voi lua cel putin o luna de acum incolo.
Doamne cum suntem noi doua!!!!!! Oropsiteeeeeeeeee.
Miruna, n-am stiut. Chiar miercuri cand eram la dr s-a intamplat si dr a palpat toata burta si a zis ca nu-i tare, e ok. Or fi astea BH. Ca de durut nu ma doare burta.
Fetelor, tin sa va anunt ca deja am proiect pt camera, stiu ce mobila vreau, carut , scaun etc
Nu stiu ce-am sa mai caut in 3 luni......

Symo 23+ Diana Nicole

am luat si eu gynipral pana de curand..acum mai iau decat la nevoie...
in schimb iau utrogestan zilnic si no-spa tot la nevoie. asa ma gandesc si eu ca sunt contractii BH

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Asa e cu asteptatu. Ultima oara am stat sa intru la eco duar vreo ora jumate; cu programare facuta cu luni inainte; nici scuze nici nimic la intrare.

Sincer am vazut ca la Fundeni sau la Municipal am stat MAI PUTIN sa astept pan sa intru. Macar cand ma duc la astea de stat nu am asteptari sa stau putin pana intru, sa respecte programarile sau sa nu urle la mine ca la ultimul om. Ultima oara am terminat la Municipal in mai putin de o ora..

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput

deci facut dus, m-am racorit, ma duc la patucinizare ca maine ma duc la control de dimi. Urati-mi sa nu astept mult si sa nu urle la mine

paaa

sugubina +17 cu Puficele

Mergi la inceput