Floricele de Liliac mai-iunie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Ah, Sabina, sa-mi explici si mie te rog cum e cu spartul valurilor, ca daca ma hotarasc la bb 3 vreau neaparat o fetita si nu-mi permit sa ratez. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Cordelia spune:
buna dimineata,
Deci suc de morcovi o sa mai astepte:D - dar de ce sunt contrariata este ca mai multe persoane (pers de specialitate nu doar 1 sg medic) mi-au spus ca este bine sa incept sa-i dau acest suc, deci atentie! nu diversificare cu supe si chestii ci doar suc de morcov crud si apoi usor usor usor suc de mar, ca cica au aport de vit f bune si ajuta si regleaza f bine si tranzitul.
Singura mea emotie ar fi sa nu-l privez pe bb de vitamine...altfel ma mai bucur cat se poate doar de facut bibe
Legat de vit D - si noi cumparam Vigantol si adminstram 2 pic/zi insa nota importanta: la 2 sapt dupa ce a fost deschis flaconul, trebuie aruncat si inlocuit cu altul nou, deoarece vitamina se evapora si degeba administram picaturile fara efect. Oricum costa 6 lei sau ceva asa deci nu este o valoare.
Intreba cineva de stranutul bebelusului, aceeasi problema am avut-o si eu si nu stiam daca e raceala sau nu, eh se pare ca bebeii stranuta des ptr ca isi curata caile nazale, sau reactioneaza mai repede la lumina (chiar daca tragi doar perdeaua), la putin praf, deci daca nu are febra febra si mucisori mai multi, nu avem de ce sa ne facem griji.
Cordelia 36+
R.Cata spune:
citat din mesajul lui Reallaura Neata scumpele Ce vreme naspa. Asteptam o raza de soare ca sa iesim. Nu m-am vazut cu nimeni inca prin IOR, ma tot holbez la lume RCata bafta cu tortul si botezul, sa iasa bine petrecerea. despre tort, noi comandam de obicei Biscotino de la Agapitos, e demential si acum salivez...zici ca e tort de inghetata. Dar si ala de la Tic Tac e superbun, ala cu nuca si cioco am uitat acum cum ii zice.. prajiturile le-au nasolit, dar torturile au ramas bune |
Azi nu am iesit nici noi...dar ieri am fost prezente si dim si seara. Si eu ma tot uit la fetele cu bebei mai mici.La un mom dat am vrut sa ma duc la o fata care statea pe o banca si citea. Era pe malul lacului, avea fusta de blugi si parul prins...iar alaturi un carucior rosu cu o d-sorica in el. Vroiam sa intreb: "Laura si Ilinca?"
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
taty_ana spune:
citat din mesajul lui arturicii Corina, pe cuvant de pionier ca se reduce incet incet consumul pana dispare; apoi insa mai sunt "accidente" de o sa ai de spalat si pijamaua si cearceaful de pe pat si eventual plapumioara Azi a stat Sabina max in pampers; pana si afara (adica in masina si in magazin ca afara e canicula) tot in pampers doar, insa cuibarita in sling; Tatyana . Sa va aduca micuta cat mai multa fericire si de aici inainte. Sabina, ati asteptat voi 6 ani insa acum ati primit pe masura asteptarii. Remy, Cusa, Dana, bun revenit! Voua, tuturor celor care ne cititi doar, va propun sa apasati pe "Raspunde la subiect" si sa ne salutati in...scris . Noua ne plac "musafirii" asa ca Bienvenue! Ioana, Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie |
multumesc artu
http://emma-antonia.weebly.com/
R.Cata spune:
citat din mesajul lui Cordelia buna dimineata, Legat de vit D - si noi cumparam Vigantol si adminstram 2 pic/zi insa nota importanta: la 2 sapt dupa ce a fost deschis flaconul, trebuie aruncat si inlocuit cu altul nou, deoarece vitamina se evapora si degeba administram picaturile fara efect. Oricum costa 6 lei sau ceva asa deci nu este o valoare. Cordelia 36+ |
Mie mi-a zis pediatra ca la 3 saptamani .Si tin flaconul in frigider.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
marylenac spune:
`Neata,
Corina si eu schimb cel putin 10 pampersi pe zi si cel putin 1 in timpul noptii. Tudor nu suporta sa fie murdar nici o clipa in plus, face o galagie...Si bineinteles e plin de surprize, ca il schimb si de 2-3 ori la rand. De fapt cred ca eu nu il las sa termine tot ce are de facut, dar nu il pot lasa cu kk in pampers pt ca se irita destul de urat, asa ca l-am vazut ca a facut gata cu el la baie, il schimb si el mai trage o tura imediat
Sunt f fericita ca bb meu a dormit azi noapte de la 22 pana la 3, este un record pt noi , sper sa devina un obicei.
Care e faza cu spartul valurilor, ca io sunt in ceata...
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
Referitor la diversificare, eu cu Matei am inceput de la 6 luni, el fiind alaptat exclusiv. Si mai stiu ca bb hraniti cu lapte formula pot incepe pe la 5 luni cu diversificarea...dar mai devreme de atat...nu stiu ce sa zic...Si apoi de ce atata graba, cand incepi sa il diversifici pe bb, vorba lui Artu, incepi cu spalat , dezinfectat, sterilizat toate instrumentele...pe cata vreme acum, trai neneaca...doar ridica mami bluza si gata, masa-i gata...
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
margiana spune:
Buna fetelor, in sfarsit am si eu un pic de timp sa mai vb cu voi. Din ce citesc eu aveti copii cumintei, eu de 1 saptamana nu dorm noaptea de la ora 1 la 5 , asta este perioada de marait .Sunt disperata pt ca nu stiu sigur daca este de la colici , ia titi in gura si o scuipa , trage putin si iar o scuipa face niste miscari din cap ca refuza mancarea, trage un pic si tipa. Ma exaspereaza! Ca nu stiu ce sa-i fac. Sa fie laptele meu? Sa nu-i mai placa?
Sa fie colicii? Ziua nu face asa, desi a avut cateva zile cand facea si ziua asa.Are fix 1 luna, a luat ok in greutate.Acum avem alte probleme, cred ca are diaree ,are scaune mai dese dect deobicei si mult mai moi. O asteptam azi pe doctora, vedem ce zice dar m-ar ajuta si parerile voastre.