foame excesiva, burtica tare si umflata
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
andra, spui ca eva a fost/este racita. ce medicamente i-ai dat impotriva racelii ?
burtica tare si umflata poate fi si din cauza excesului de mancare, combinat cu prea multe gaze. inteleg ca ati schimbat mediul. ce a mancat si ce a baut fetita ta in cele 4 zile ? s-a jucat cu ceva animalute ?
incearca cu debridat, insa nu ar fi rau sa discuti, macar la telefon, cu pediatrul, daca nu poti ajunge la cabinet
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
alex_andra spune:
uff....a luat multe medicamente:
Prima data i-am dat
ketof,
augmentin
biotics
sinupret
salbutamol.
Asta a fost 5 zile.
raceala era cu tuse productiva.
A scapat de tuse si cat de cat de muci.
Am ajuns la tara, unde era mediul umed.S-a jucat mult pe afara, prin pamant, plante, flori, etc.
Nu a avut cu animale, dar s-a jucat in zona pe unde treceau gainile si cainii.
In faza a doua, la tara, i-au revenit mucii, rau de tot si i-am dat nurofen, aerius sirop si in nas picaturi dexametazona combinat cu ser fiziologic.
in continuare ii dau aerius si ser cu dexametazona, dar nu cu frecventa cu care ar trebui, pt ca sta destul de greu, plange foarte tare si mi-e tare mila de ea.
Ar trebui sa-i aspir nasul de 3 ori pe zi si sa-i dau acele picaturi, dar nu reusesc decat de 1-2 ori pe zi.
La tara a mancat ce mananca si acasa.
ah.....a mancat f multe cirese si visine aduse de vecina noastra....acum....ce sa zic, nu m-am gandit sa le spal, pt ca mi-am inchipuit ca le-a spalat ea, fiind pentru copil...........mai ales ca vedea ca-i dau imediat, deci putea sa-mi zica daca-s spalate sau nu....
Acum mi-a picat faza cu fructele...
Azi eva e la fel....dr de familie e in concediu, pediatra nu raspunde, ma gandeam sa-i iau mostra de kk si s-o duc la puls....dar azi nu a facut kk inca....iar mie imi vine sa ma impusc
Precizez ca toate medicamentele i le-am dat la recomandarea dr pediatru si orl-ist, nu de capul meu...
Colac peste pupaza, azi i-au revenit mucii...
Cum face kk, i-l duc la verifcat si maine ma duc la asistenta dr de familie si mai incerc la pediatru.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Eva manaca mult in continuare, burta umflata in continuare, somn ioc, nici zi nici noapte, plansa mai mereu,azi febra 38, eu chiauna, la servici merg mai pe langa perete, sa nu ma ia cu lesin.
am fost la pediatru, ne-a zis sa lasam fata in pace, ca nu are nimic, referitor la mancat, sa ne bucuram ca mananca.
febra si lipsa de somn a zis ca-i de la dinti si maine ii facem hemoleucograma...sau cum i-o zice si coprocultura si coproparazitologic.
a observat insa, ca e palida si are cearcane.
si pe mine m-a observat ca-s palida si am cearcane
(durerile ingrozitoare de cap si mana stanga amortita, de 2 saptamani incoace nu le-a observat, ca alea le simt doar eu si eu nu le zic, ca-s "viteaza" )
BAZAR UMANITAR
MACARIE spune:
incearca sai faci si un sumar de urina si o urocultura......sanatate multa
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
papanash spune:
In primul rand multa sanatate !
burtica umflata si tare e semn in primul rand de gaze, si pentru asta medicul nostru recomanda ce-i dadeam in perioada cu colici, adica debridat, espumisan, de-astea.de-ai nici nu doarme, de durere de burtica. la varsta asta inghite mult aer cand mananca, cu cat mai mult mananca, cu atat mai mult aer.
in privinta poftei excesive de mancare, iar nu-i de speriat, zic eu. sunt pusee de crestere, mai toti copiii au, cam din 3 in 3 luni,perioade cand mananca mult, ii cere organismul asa ca n-o restrictiona de la papa, da-i la cerere. Vorbeste cu pediatru (cu toate ca nu-mi place cate medicamente i-a dat pentru raceala, mult prea multe, zau !)
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Eseea spune:
Andra, sanatate multa! nu te neglija nici tu.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
Eva are giardia, ne-a dat pediatrul tratament.
astept sa vad cum va fi in urmatoarele zile.
Eseea, o sa-mi fac si eu analizele saptamana viitoare
BAZAR UMANITAR
LauraNicole spune:
Andra,multa multa sanatate Evei si tie!Nu mai fi viteaza si spune-i doftoroiului ce probleme ai si tu ca nu-i de gluma!Pup!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Laura
Asa am fost mereu, tot timpul pt altii, mai putin pt mine....acum, cu atat mai mult.
BAZAR UMANITAR