Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 8

Shines spune:
aoleoo..e 11 ..m-am intins cam mult si dim la 6 suna ceasul
somnic usor, ne auzim maine seara..sa aveti o sapt frumoasa si linistita
bafta burticilor care merg la eco sapt asta..asteptam vesti bune si impresii la burtici
14+

bebelu86 spune:
noapte buna Shines
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
13+
858 SMS PT COPII

loutzy spune:
bebelu cunosc problema cu experienta si mie mi se cerea la inceput, dar cand am venit in bucuresti am avut norocul sa fiu angajata la o firma unde nu prea statea lumea si primeau pe oricine si asa am facut putina experienta. Normal k am plecat de acolo din mai multe motive.
Burtici eu ma bag la somnic. Vb maine dupa ce ma intorc de la eco
Somnic usor si vise placute. 12+

shubulina spune:
Shines,si eu lucrez de acasa,mai ales in ultimul timp.As putea sa nu fi mers deloc la birou,da de plictiseala...E drept ca ma plictisesc cateodata,da mai ies la o plimbare,un suc,mai trec pe la sala in vizita la fete.Mai gatesc,mai dau ture prin piata,de-astea.
Parerea mea e ca fiecare isi traieste viata cum considera ca e mai bine.Atata timp cat nu ma vait in stanga si dreapta si nu cer nimanui nimic,sa ma lase toti in pace.
Iar eu una nu cred ca as putea rezista in locu lu bebelu,cu trezitu dimineata,mersu la slujbe,grija tot timpul,ca doar e "dna preoteasa"
No,never!
Sper sa nu te superi pt ce am zis,asa mi-a venit cand am vazut intrebarea ta

Shines spune:
ai dreptate shubulina si nu am de ce sa ma supar..am exagerat cu intrebarile
scuze bebelu
as vrea si eu sa lucrez de acasa, mai ales in perioada asta cand imi e greu cu deplasarile..insa nu am incotro 14+

bebelu86 spune:
Loutzy noapte buna
Shubulina nu ma supar stai linistita
stiu ce zici..asa ziceam si eu pana sa il cunosc pe al meu sot.
pe la 18 ani chiar vb cu un tip care dadea la teologie si tot imi zicea k vrea sa fie preot..si ai mei faceu misto de mine "coana preoteasa, coana preoteasa" si nu imi placea deloc.
iar dupa apropae 2 ani, l-am cunosct pe al meu sot.
iar de atunci mergeam in fiecare duminica de dim de la 8.30 la slujba. atunci nu era inca preot. dar mergeam cu el
asa k in 4 ani m-am obisnuit..si nu mai e nimic greu
doar acu e mai asa..k bb vrea somn..si ma trezesc cand deja ar trebui sa fiu la slujba. dar am o scuza.
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
13+
858 SMS PT COPII

bebelu86 spune:
alta grija sa sti ca nu am
decat sa aiba miercuri, vineri, sambata duminca camasa alba calcata si pantalon negru.
si o data la 2 sapt reverenda spalata si calcata..
in rest nu am treaba
ii mai fac pachete cu mancare cand e o zi mai plina
si cam asta e tot ce fac
13+
858 SMS PT COPII

shubulina spune:
Plus ca daca ar lucra bebelu,cine s-ar ocupa de treburi p-aici?
Pe mine m-a frecat soacra-mea la cap ca cica cum am vazut eu pe bebe ca misca,ca el nu misca acuma,ca e mic
Tare rau imi pare ca n-a stat la pozat,da data viitoare ii fac CD sa vada.

Shines spune:
asa a zis si a mea :)
''cum sa faca mama tumbe la 12 sapt?'' sau ''cum sa vezi mama ca e baiat la 14 sapt, fugi de-aici ca aia mai si mint sa iti ia banii'' e tare dulce :))) 14+

shubulina spune:
Mai am si eu 2 sapt si poate vad ce e.Cica baietii se formeaza mai repede.Eu oricum vorbesc cu el la masculin.
Si sper sa vina si tac-su de data asta.O sa fie tare amuzant sa-i vad fata.
Ei tarziu constientizeaza ca e o mogaldeata acolo,a lor.