Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 7
ANISO spune:
Nu ma cunosti..cum poti afirma ca sunt rea si invidioasa.Tineam cu dintii ,nu ma retrageam,presupun?
ANISO spune:
Norocul vostru ca am "facut valuri"veti avea pe cine sa da-ti vina cand va castiga,poza cuiva care nu are asa multi "prieteni".Va fi un concurs corect.Ai sa vezi.
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Norocul vostru ca am "facut valuri"veti avea pe cine sa da-ti vina cand va castiga,poza cuiva care nu are asa multi "prieteni".Va fi un concurs corect.Ai sa vezi. |
de unde stii tu cine va castiga??? pana una alta suntem la faza cand membrii dc isi exprima voturile...ai tu cunostiinta cine va iesi pe primul loc????
nushulica spune:
citat din mesajul lui desprecopii PS: Juriul final nu voteaza pe prietenii. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
ma bucur ca va fi asa,ca mie clasamentul actual asa mi se pare ca e facut de prietenii si nu pe calitatea fotografiei
de David si 26+
corinadana spune:
Mai bine puneti de concursul "prietenia"...sau "tari, orase,..."
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ANISO A rasarit soarele....deci nu sunt singura care gandesc asa....? |
n-a rasarit niciun soare...e ceea ce ti se explica si pe topicul deschis de tine si aici..."prietenii" membrii dc isi voteaza pozele, apoi un juriu vine cu un punctaj si probabil se face o medie...ce-i asa inginerie?...e urat insa ca tu acuzi neloial voturile pentru foto dod1, atat!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ANISO Nu ma cunosti..cum poti afirma ca sunt rea si invidioasa. |
uite din ceea ce ai scris aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153983 ...ai deschis un topic incercand sa atragi pareri, mintind asupra adevaratului motiv, ca mai apoi sa dai intr-un copil si sa te victimizezi ca de ce are el mai multe voturi decat copilul tau...consider ca ai procedat gresit si ai facut toata aceasta discutie pe acest topic si pe topicul aratat mai sus doar din rautate si invidie
ANISO spune:
Despre ce minciuna,vorbesti ?.Voi mintiti si vreti sa gandeasca toti la fel.Imi fac griji pt. medie,recunosc.Dar mizez pe intelepciunea administratorilor de a gasi o solutie.Ce e evident ....se vede...
ANISO spune:
Va rog sa-mi scoateti pozele din concurs,ca semn de protest pentru aceasta situatie repetitiva.Oricum ,felicitari organizatorilor,stiu ca e greu ,dar sper ca acesta sa fie un inceput,care sa fie un exemplu si pt. concursurile viitoare.