Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 19
LauraNicole spune:
Pentru ca nu am copilul sau fotografii inscrise in concurs imi permit sa-mi exprim o opinie pertinenta : motivele pentru care votam sau nu votam o anumita poza ne apartine in totalitate si nimeni nu are dreptul sa ne ceara lamuriri ,mai ales un membru inscris pe forum de cateva zile si special pentru acest concurs .Multe dintre noi avem o istorie de cativa ani si ne leaga foarte multe ,bune si rele (nu am uitat si nu am iertat pe cele care m-au judecat,acuzat si jignit cu ani in urma ),ne leaga prietenii care din virtuale multe s-au transformat si in realitate deci pentru noi fiecare poza votata are o semnificatie .
ANISO si-a permis sa judece voturile acordate unui copil doar pentru ca acel copil are o istorie mai deosebita si pentru ca celor care l-au votat zambetul lui a facut mai mult decat 1000 de cuvinte sau detalii artistice ! Draga ANISO,iti arati caldura sufleteasca si bunatatea inimii nu donand un premiu pe care nici macar nu stii daca-l castigi sau nu (si eu as putea dona de pe acum 1 milion de dolari pe care E POSIBIL sa-l castig la loterie peste 10 ani ),ci le arati prin felul in care te adresezi celorlalti ,felul in care te referi la copii cu probleme sau nu .
Toate pozele participante la concurs sunt deosebite pentru ca sunt facute ,majoritatea,cu sufletul si tot cu sufletul au fost votate .Daca doriti premii pentru originalitate,simt artistic v-as sugera sa va inscrieti la concursuri de genul celor de pe devianart sau alte site-uri de specialitate !
Favoritele mele sunt :poza lui Bodo (dod2) ,poza micutului in masina de spalat si arw1 .
ANISO,invata sa fii om ,in primul rand si ca scuzele nesincere nu sunt scuze!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
baiatmare spune:
Ce sa zic? Astept ca moderatorul sa va zica ca nu sunt Aniso!
E incredibil ce se intampla!
Cum puteti sa ma comparati cu ea???????????
Iar cu voturile inca nu am terminat, imi pastrez punctele pt cand o sa am timp sa studiez mai bine pozele!
Eu doar am vrut sa deschid un subiect de discutie!
baiatmare spune:
si daca observam mai este o persona in afara de Aniso care critica pozele...Hm interesant!Sustine ca pozele cu voturi mici si care reprezinta natura moarta, jucarii..in fine (cititi a a scris Adinutza) nu au nici o sansa?De ce zici asta? Se voteaza pana in august!
Sau este clar ca Dodo va castiga? E stabilit undeva?
Eu cred ca toti au sanse egale pana la finalul concursului!
Pana la urma 60% sunt voturile date de juriu!
Asa ca nu fi suparata ca te-am ratat la votpoate data viitoare!
desprecopii spune:
baiatmare nu este ANiso.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
baiatmare spune:
Am o intrebare. De ce ii interzice adminul Anisei sa mai scrie pe acest acest forum(ma refer la acest subiect). Cred ca a provocat cam multe rautati pe aici!
Inca o data voturile le pastrez pt mai tarziu, sunt sigura ca toti fac asa! votez pe cine vreau Adinutza! Nu te supara pe mine!
Iar daca va plac masinutele mele ba-1 si ba -2
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baiatmare Am o intrebare. De ce ii interzice adminul Anisei sa mai scrie pe acest acest forum(ma refer la acest subiect). Cred ca a provocat cam multe rautati pe aici! Inca o data voturile le pastrez pt mai tarziu, sunt sigura ca toti fac asa! votez pe cine vreau Adinutza! Nu te supara pe mine! Iar daca va plac masinutele mele ba-1 si ba -2 |
esti incredibil de...!!!!! (nu gasesc cuvantul potrivit...minimul ar fi staruitor)
prevad ca te superi pe noi, iti iei masinutele si ...
p.s. o sa-ti comentez masinutele la poza...daca esti cuminte si mananci tot si o asculti pe mamica ta...promiti,da
baiatmare spune:
Ce de lume din Constanta! Nu ma mir ca aveti äceeasi parere.Nu cumva sunteti aceeasi persoana??????????
M-am aparat! Ce sa va fac daca sariti pe mine!
angipangi spune:
citat din mesajul lui ADINUTZA ANISO, Mocofleana si Baiatmare se pare ca sunteti una si aceeasi persoana impartind acelasi creier din moment ce votati si comentati aceleasi poze! Ai avut o strategie buna Aniso, votand pozele cu sanse mici de reusita ca sa iti asiguri tu succesul, dar nu ti-a iesit asa cum ai vrut... Imi cer scuze anticipat pentru cei care se vor simti lezati ca vorbesc de pozele lor dar, in timp ce Aniso and CO, cer intr-un glas originalitate, majoritatea pozelor votate de ei reprezinta masinute, torturi, natura moarta, afise si prea putin copii. Ori acest site e dedicat copiilor! Nu spun ca acele poze nu sunt frumoase, dar vreau sa subliniez ca una e ce spune Aniso, alta e ce face! Asa sunt unii, nu stiu sa piarda cu demnitate si sunt sigura ca daca pe primul loc s-ar fi aflat oricare alt copil, Aniso ar fi cautat motive si pretexte pentru a-i strica bucuria. Asta-i Aniso!Pacat ca moderatorii sau Admin nu incearca sa opreasca circul si discutiile cel putin stupide pe care Aniso, sub diverse nume, le provoaca. Hai sa comentam poze...dar ce suntem retardati...daca ne plac le votam si adaugam un comentariu in sectiunea speciala. Sunt curioasa cata rabdare veti mai avea cu Aniso? ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ noi Bazar pentru Bogdan Si ingerii au nevoie de ajutor Finutzul Bogdan-Andrei pe DC |
- incercati sa trimiteti fotografii originale si haioase. Nu trimiteti doar poza unui copilas - desi suntem convinsi ca el/ea este adorabil/a, aceasta nu este tema concursului nostru. Un copilas insa care poarta in mana un print al hartiei I love DC este totusi o poza care va intra in concursul nostru.
Eu nu am poze in concurs ,deci dupa parerea mea pozele cele mai interesante ar fi trebuit printre printre primele
Nu o cunosc pe Dodo si daca n-ar fi fost acest incident nu i-as fi citit povestea,dar pentru mine dod2 a fost o poza ca si multe alte care sunt in concurs si nu au primit decat cateva puncte.Pentru voi cele care i-ati stiut povestea a fost ceva impresionant:
Spre exemplu cheliuta care pe urma am vazut ca este tot a lui Dodo este una din preferatele mele
Nu este nimic personal.
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui baiatmare Ce de lume din Constanta! Nu ma mir ca aveti äceeasi parere.Nu cumva sunteti aceeasi persoana?????????? M-am aparat! Ce sa va fac daca sariti pe mine! |
te miri si tu...eeeee