Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 16
ana_a spune:
ANISO nu cred sa fie cineva care sa fi fost "de partea ta" pentru ca in general nimeni nu si-a pus problema cum vor vota ceilalti userii. Acest lucru vad ca nu-l intelegi...desi ti sa explicat de atatea ori Nimeni din cei care au votat sau nu au votat sau vor vota in viitor nu s-au uitat cum si de ce au votat altii, fiecare voteaza dupa cum il taie capul!Dupa cum considera ei, dupa cum le place!Este NORMAL sa fie asa! Nu-i nimic anormal! Asa trebuie sa fie, asa este firesc.... Intelegi? Renunta! Toate fotografiile expuse in concurs sunt originale! Sunt unice si spun o poveste!
Si ... incearca sa descoperi acest forum, sunt multe alte subiecte interesante de discutat aici.Forumul DC nu este un forum despre concursuri, are si concursuri in el, dar atat, nu este dedicat concursurilor!
O zi buna!
Sa auzim de bine!
blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Povestea fotografiilor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
Anda08 spune:
ANISO , pentru ca nu ai PM-ul activat ti-am trimis un e-mail pe data de 7 iulie, in care te-am anuntat ca fotografiile au fost scoase din albumul de vot; te rog sa iti verifici e-mailul si sa imi confirmi daca l-ai primit
O zi buna in continuare !
A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin
ANISO spune:
Am vazut ca s-a tinut cont de rugamintea mea de-a iesi din concurs si va multumesc .Presupun ca si cei care nu au poze in concurs pot sa isi spuna parerea pe forum,nu?Multumesc,Ana, stiam ca nu e un forum de concurs,sunt inscrisa mai demult,nu am venit pt. concurs pe forum.Sau "bati saua sa priceapa magarul"?.Am inteles ca fiecare e liber sa voteaze cum vrea,dar si eu sunt libera sa-mi spun parerea atata timp cat nu jignesc.
lulu77 spune:
ANISO, ai jignit in repetate randuri, ai in "spate" un subiect de 35 de pagini inchis, ai starnit multe valuri pe aici, si ai produs multa suferinta, nu crezi ca este cazul sa iei o pauza?
De fapt ce vrei sa demonstrezi? Ca tu dai dovada de compasiune, dar nu poti, de fapt, accepta ca noi, aceasta comunitate avem o alta viziune asupra copiilor speciali, asupra modului in care am votat, ca am vazut alte poze mai frumoase, decat altele?
Eu l-am votat pe Bogdan cu punctajul maxim, si pozele la inca doi useri, pe care nu ii cunosc, cu care nu am nimik in comun, dar mi-au plakut pozele, si tot punctaj maxim am dat.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baiatmare Am prins ideea cu voturile!Moderatorul incearca sa cunoasca cat de cat noii-veniti si apoi se mai gandeste daca ii lasa sa voteze. Apropo care a fost treaba cu Aniso asa pe scurt?Ce a facut asa rau de a fost eliminata din concurs? |
Buna, as dori sa stiu daca sunteti sot si sotie - inregistrati pe DC.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Sau "bati saua sa priceapa magarul"?. |
nu... in nici un caz!
Eu doar imi faceam raclama la pozele din concurs!
blog
proud
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
Povestea fotografiilor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
baiatmare spune:
ce sa zic?ma bagam si eu in seama cu umilele mele poze! Totusi daca va plac votati Ba-1 si ba-2
baiatmare spune:
pt moderator:am inteles ca primele 12 mesaje sunt moderate.Asta inseamna ca dupa acest numar numar nimeni nu le mai verifica si apar automat?
baiatmare spune:
[quote]citat din mesajul lui danbnd
Pentru baiatmare: Pai fetele se pare ca s-au culcat, desigur, cu copilasii dragalasi, asa ca nu ne face nimeni praf; asta asa, sa le ambitionam putin.
Despre Aniso, sper sa nu ma insel si o rog sa ma scuze si sa ma corecteze daca gresesc, cred ca a fost intr-o anumita masura dezamagita de concurs, mai exact de modul si criteriile pe care le au cei mai vechi membrii in aprecierea votarii. A avut niste conflicte in discutii purtate pe alte subiecte si a cerut pana la urma sa-i fie scoase pozele din concurs.
Mda cred ca a fost dezamgita, oricum asa se intampla la concursuri!Nu toti pot castiga!Fie sa castige cel mai bun! eu deja ma bucur pt el! Iar dac e sa castige un baietel amarat(am inteles ca are o poveste mai speciala) cu atat mai bine!