Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Tocmai de aceea propuneam sa se acorde un premiu special.Pentru cel mai iubit,apreciat baietel si mamica.Dar suntem la un concurs de fotografii cu idei originale,in care expunem ceva ce nu facem in fiecare zi. |
Asta suna a special olymplics. Sau a premiu de consolare.
[sa nu mai zicem ca ignori estetica banalului, a cotidianului]
Din 80.000 de membri - sau mai multi, nush cati are DC-ul - poate cateva sute cunosc povestea lui Dodo. Ceilalti vor vota pe ce criterii vor. Asa cum la Eurovision nu le poti interzice romanilor din Spania sa voteze Romania, chiar daca n-o fi cea mai buna piesa, asa si aici: voteaza fiecare cum il taie capul, dupa ce criterii vrea. Eu am votat pt Dodo, dar poate voi mai vota si pentru alte poze care imi inspira... ceva. Pana la urma, (cred) ca de-aia s-au si dat 100 de puncte, ca sa putem vota poze dupa toate criteriile.
EDIT. M-am straduit sa fie un mesaj cat se poate de civilizat, desi atitudinea utilizatorului citat nu indemna deloc la asa ceva. [mi-am pierdut si eu timpul azi cu maretul subiect de 35 de pagini]
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
mihai_iacobs spune:
Mi-a luat ceva timp sa citesc mesajele postate. Aprinse discutii.
Cred insa ca s-a inteles gresit parerea unora cu privire la primele doua locuri. Nu cred ca are nimeni vreo opinie negativa cu privire la copilasii din poze. Sa fim seriosi ca doar suntem cu totii parinti. Cred doar ca se exagereaza cu dorinta unora de binefacere pentru copilasi...nici parintilor lor nu cred ca le vine usor sa citeasca mesajele acestea, atat cele pro cat si cele contra. Sa castige cine o fi sa castige.....eu raman insa de parere ca nu ni s-a explicat de la bun inceput in regulament toti pasii corecti care vor urma in concurs. Departe de mine dorinta neaparata de a castiga. Motivul pentru care am participat, asa cum am mai mentionat si in primele mesaje postate, era doar acela de a avea o multime de "prieteni" de pe acest site carora sa le arat bucuria imensa din viata mea (bebelusul de numai 2 luni, respectiv 4 cat are acuma). Asa ca parerea me a este ca adminul trebuie sa realizeze ca regulile jocului nu au fost stabilite corect de la inceput, cei vechi sa ne accepte si pe noi cei noi, nu trebuie sa scriem mesaje aiurea ca sa ne facem prezenti, iar cea mai reusita poza sa castige.
Multa bafta tuturor.
alinamoro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
nu ies cu nimic din tema concursului dar nu au pic de originalitate si nici calitatea fotografiilor nu este una impresionanta,deci sigur nu vor castiga chiar daca au fost votate de zeci de prietene de-a lui dodo nici eu nu le-am votat,dar asta nu inseamna ca am ceva cu gabi sau, mai rau, cu copiii de David si 26+ |
Eu cred ca fiecare poza e originala in felul ei.
Mie mi se pare normal ca prietenii sa-mi voteze pozele (nu am poze in acest concurs ).
Cred ca fiecare din noi daca am avea zeci de prietene pe forum am avea si zeci de voturi, nu mi se pare nimic rau sau incorect.
Cat despre "sigur nu vor castiga"...suna urat de tot.
E foarte adevarat ca sunt multe poze superbe in concurs si le-am votat , unele sunt deosebite si merita toate locul I.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
marius spune:
Mihai - motivatia principala la ceea ce spui tu a fost evitarea userilor noi creati special pentru vot dedicat. Nu este cazul tau, insa din experienta concursurilor precedente... asta e.
De asemenea pentru a reduce cat mai semnificativ votarea pe criterii hai sa spunem de grup s-a trecut la ponderarea voturilor. Pentru a reduce considerente (cel putin teoretice) a influentei stricte a votului moderatorilor pe exact aceleasi criterii s-a trecut si la votul egal ca si pondere a unor membrii DC care au demonstrat prin stil, prin modalitatea de expunere a opiniilor lor un echilibru personal si o echidistanta morala certa. Asa incat deocamdata din punct de vedere administrativ aceasta solutie este in prezent cea mai potrivita.
INSA:
Sunt foarte importante opiniile tuturor si sunt citite cu atentie pentru ca orice este perfectibil. Pentru noi este foarte important ca utilizatorii sa fie corect tratati, in mod egal.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
rall spune:
citat din mesajul lui mihai_iacobs eu raman insa de parere ca nu ni s-a explicat de la bun inceput in regulament toti pasii corecti care vor urma in concurs. |
Mie mi s-a parut chiar foarte clar.
Particip la multe concursuri de fotografie insa acolo unde premiile sunt date pe baza de vot popular, nu. Ca stim cu totii cum functioneaza Nu e nimic rau in asta, de ce sa nu conteze popularitatea?, dar pur si simplu nu particip si toate sunt bune si frumoase.
Sunt sute de concursuri foto pe Internet, cu sau fara jurizare. Succes!
Monnvas spune:
Parca motto-ul era "participa la un concurs cu sufletul". Ei, uite, noi, fanii lui Dodo, asa am votat: cu sufletul! Cu ce am iesit din "indicatiile" concursului?
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
marius spune:
Nu este necesara motivarea unui vot. Fiecare este liber sa decida ce cui cat si cum. Comentariile pe aceasta tema sunt nefondate si neavenite. Este dreptul fiecaruia.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
baiatmare spune:
am urmarit cu interes discutiile de pe aici!Ce sa zic, as fi vrut si eu sa iau parte dar nu am indraznit sa ma bag intre atatea femei!
baiatmare spune:
Oricum doresc mult succes la participanti!
Eu oricum nu prea am sanse, trebuie sa recunosc ca sunt unele poze cu adevarat frumoase!
Cristina_C spune:
citat din mesajul lui marius Nu este necesara motivarea unui vot. Fiecare este liber sa decida ce cui cat si cum. Comentariile pe aceasta tema sunt nefondate si neavenite. Este dreptul fiecaruia. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |