Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

ce probleme ai DOAMNE bucura te de viatza ...zau iesi afara cu copiii uite eu tocmai ma duc la kineto cu al meu ...
ma bucur de orice face DE FIECARE CLIPA CAND EVOLUEAZA
desigur ca mai mare injustitie e un copil condamnat pe viatza la un handicap te gandesti putin sau tot pe seama pacatelor parintesti le pui? ai si tu copii atunci si sa zicem o sa fii bunica la asta nu te gandesti... daca emani asemenea tampenii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

ahaa, ok atunci! Ingerasule fi mai comunicativ atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nosanpyc spune:

Aha, n-am stiut, din pacate nici nu prea imi sta in fire, nici nu prea am timp, dar o sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

eii, ai aparut? Pai nu ai zis tu ca iti iei jucariile si pleci?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

m-am retras din discutia inceputa de Aniso...oarecum va cam dau dreptate..incepe sa exagereze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nosanpyc

Aha, n-am stiut, din pacate nici nu prea imi sta in fire, nici nu prea am timp, dar o sa incerc.

Parere personala:

Forumul 'desprecopii' NU este un site de concursuri. Este un forum de discutii. E cam ... nu stiu cum (.. as zice 'aiurea' dar nu cred ca e cuvinatul cel mai potrivit ) sa te inscrii de 3 zile pe forum, sa ai pretentia sa poti participa la concursuri, sa votezi, eventual sa castigi .. dar fara sa contribui si scriind mesaje. (eventual sa te mai si superi ca de ce a primit voturi poza unei mamici care e trup si suflet pe forumul asta de ani de zile). Ideea e ca da, ne bucuram de fiecare membru nou inscris pe forum. Dar ne bucuram mai mult de membrii care contribuie prin mesaje, discutii, participari la subiecte decat de cei care se inscrie doar pt a participa la concursuri fara sa scrie macar 10 mesaje.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, ai scris exact ce ma pregateam si eu sa scriu.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui nosanpyc

Parere personala:

Forumul 'desprecopii' NU este un site de concursuri. Este un forum de discutii. E cam ... nu stiu cum (.. as zice 'aiurea' dar nu cred ca e cuvinatul cel mai potrivit ) sa te inscrii de 3 zile pe forum, sa ai pretentia sa poti participa la concursuri, sa votezi, eventual sa castigi .. dar fara sa contribui si scriind mesaje. (eventual sa te mai si superi ca de ce a primit voturi poza unei mamici care e trup si suflet pe forumul asta de ani de zile). Ideea e ca da, ne bucuram de fiecare membru nou inscris pe forum. Dar ne bucuram mai mult de membrii care contribuie prin mesaje, discutii, participari la subiecte decat de cei care se inscrie doar pt a participa la concursuri fara sa scrie macar 10 mesaje.

Bazar umanitar DC

1. Forumul este pentru discutii si pentru a permite votarea cu limitarea fraudarii - foarte corect;
2. Concursul este pentru cele mai reusite poze, nu pentru cei care stau si scriu cate 20000000 de mesaje pe zi. Ei pot fi premiati direct pentru asta si oricum am vazut ca primesc anumite puncte.
3. Nu m-am suparat si nici nu m-as supara cei care sunt acum pe primele locuri sau altcineva;
4. Faci evaluari si analize poate mult prea repede si iti scapa detalii.
5. Si daca m-as fi inscris in ultimul moment, eu sau altcineva, daca merita sa castige pentru ca e cea mai reusita poza, atunci sa castige.
6. In caz contrar organizatorul ar fi trebuit sa interzica inscrierea in concurs din start celor care nu activeaza la discutii, butonare, certuri decat de cel putin 5 ani, etc.
7.Mult succes celorlalti!

Mergi la inceput

Si, cel mai important, eu am crezut ca ideea era sa promovezi site-ul cat mai placut si cu un impact cat mai mare asupra unui eventual public, nu neaparat acasa, in baie, cu mana pe monitor, etc; initial regulamentul prevedea sa fie un copil in poza, copilul sa promoveze site-ul, nu figurine sau desene.

Se pot face afise publicitare pentru asta.

Toti copiii sunt minunati, iar daca unii trebuie ajutati, sa-i ajutam, dar sa nu confundam concursul acesta cu "dansez pentru tine" sau alte programe caritabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu imi amintesc cel putin un concurs pe DC unde castigatoare a fost poza unui user cu 2 sau 3 mesaje (s-a facut si subiect de depistare a userului, ca nu stia nimeni a cui e poza). Deci nu se limiteaza de catre organizatori participarea la concurs sau posibilitatea de a castiga din acest punct de vedere.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput