Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de la chicco si nu.s 0 efect, stiu din incercate, am luat unul pt priza si unu portabil pt carucior

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu? Atunci cine stie...eu stiu 2 mamici care se vaita de mama focului ca au aruncat banii pe fereastra si bebe tot intepat e din cauza lor.

Iar de ala atasabil al carut (una are si din ala) mi-a zis ca se tine numai maxin 2 ore langa copil. Asa i-ar fi zis de la magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

miria noi nu am decorat cristelnita.
noi contra tantarilor folosim o plasa contra insectelor pentru carut. a intrebat cineva zilele trecute, am luat-o de la dm si a fost foarte rezonabil pretul.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Ce e DM?
Si cat a fost, ca eu am intrebat.

Gasisem cu 62 ron si mi s-a parut enorm.

Mergi la inceput

Decorarea cristelnitei cu de toate ma costa cam 1 mil, deci nu mult.
Si as prefera sa imi pun niste flori care sa inveseleasca ochiul, decat ce au cei de la biserica. Adica, o coronita facuta din flori de plastic super veche si murdara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Oana, multumim, uite un pupic de la Ilinca pt Eric

Miria, eu am lasat florile la biserica, la icoana Maicii Domnului. Nu stiu acum daca a mai fost folosita dupa botezul fetei si la alt botez.

Doarme iar fata mea, am pus-o intre perne sa nu se mai rostogoleasca, dar tre sa fiu cu ochii p eea ca si le trage pe fata

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Oanaiacovita vad ca ati inceput diversificarea.. bravo, noua ne a recomandat pediatra sa asteptam pana la 5 luni.. ce ii dai lu Eric? ce fel de cereale ce fructe suc sau piure??

pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Oanaiacovita vad ca ati inceput diversificarea.. bravo, noua ne a recomandat pediatra sa asteptam pana la 5 luni.. ce ii dai lu Eric? ce fel de cereale ce fructe suc sau piure??

pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna mami de Daniel 24.februarie.2010

Miruna eu ii dau cereale de la Milupa "Primele mele cereale" cu orez si porumb. SI asta pentru ca el bea lp Aptamil, care e tot de la Milupa si nu vroiam sa schimb marca. Am inceput cu 2 lingurite si acum ii dau 3. Numai ca nu stie sa mestece, mai avem de lucru la asta.
Eu acum ma joc, nu am inceput propriu-zis sa ii dau sa pape, adica nu insisit foarte mult. Si asa o sa ne jucam pana pe la 5 luni si ceva cand o sa-i introduc legume pasate. Trec peste etapa cu sucuri, ca nu le vad rostul, doar umplu stomacelul lui si asa o sa invete sa pape la 10 luni. Dupa ce o sa ii introduc 2-3 legume noi, o sa incep si cu fructe tot pasate cred.
Asta e ce consider eu ok, ce am luat din mai multe chestii ce am citit si din experienta unor prietene. Pot detalia in mare o schema ce o am in minte, daca vrei.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana intrebai despre cm, si la mine la fel s-a intamplat, la 6 sapt dupa nastere am avut o zi, doua, apoi la fel pe la 9 sapt si acum vreo 3 saptamani inca o zi ... deci nu e nimic "logic in schema asta", mai avem de asteptat

gaby inca o "diversificata" in gasca despre carnita: mie pediatra (pa care o schimb ca "m-a faultat" pe nedrept si nu-mi place) ne-a zis sa incepem diversificarea la 5 luni si o sapt si pana la 6 luni doar fruct dimineata si legume pasate ???? trei sapt doar asta?????? ea cica da sambata am fost la dr neonatolog ce-l urmareste pe ianis de la nastere si mi-a zis clar, nu mai mult de 7 zile legume pasate goale, neaparat carnita dupa astea 7 zile . despre gluten: la prematuri dupa 7-8 luni pt ca inca nu au nu stiu ce enzime necesare la digerarea glutenului.

roxana, oana, denisa am vazut poze cu piticii vostri, imi vine sa ii pap, sunt tare frumosi ma uit la toti iepurasii, mai ales la inis, si nu-mi vine sa cred cat au crescut , parca ieri erau niste soricei mici, rosiatici si transparenti

kossir imi inchipui cat de dragalasa e sofia cu piciorusul in gura si eu l-am invatat pe ianis ca are la picioruse un degetel mai mare care ar fi o buna alternativa pt suptul degetelului de la mana, dar cand i l-am dat in gurita, s-a strambat, cred ca-i put picioarele

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

oana chiar ma intrebam cand incepeti diversificarea. ce baiat mare ai acolo!!! 7500 gr, bravo

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput