Delfinasi de iulie-august 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

BABY, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI! SA-TI DEA DD O NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS SI CUMINTE!

Si eu m-am plans ca nu pot vedea pozele cu Aida, dar sunt in mail iul.aug2010.

Ma bucur sa va aud mamicilor cum povestiti, sunteti mamici de nota 10!

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Aaaaa uitasem s-o felicit pe Baby78.

LA MULTI ANI BABY SA FII SANATOASA SI IUBITA SI BEBELE SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII IN SUFLET.

P.S. - Sa ne lasi si noua o feliuta mica mica de tort.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Cris vezi ca pe contul comun gasesti pozele cu Aida.

Bianca 35 fix Andra Maria

AMR 4+ pana vede mama comoara

Gata, am gasit. Sunt in mail-ul comun iul.aug2010. Eu le cautam la fotigrafii.

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Sherry ar fi prea tare sa aibe si ea deja dilatatie

Nela La mai multi ani si sa papi ca pentru 2 ca nu in fiecare an sarbatoresti cu burtica la purtator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

LA MULTI ANI, BABY!!!! Sa fii sanatoasa, si fericita, si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Cum nu am avut somn de dimineata, m-am gandit sa ma vopsesc pe cap. Nu imi e foarte greu, ca dau cat dau frumos cu peria, dupa care dau ca un sampon... Neuniform... Nu conteaza, ca nu sta nimeni sa ma caute la ceafa cum mi0a prins vopseaua. Vopsitul in sine nu a fost asa chin, in 10 minute eram cu vopseaua in cap. Dupa care m-a luat o durere de spate, ca niste cutite, si de cap in acelasi timp , ca m-am asezat cu fundu pe vana si nici nu stiam ce sa fac... Intr-un minut, doua, au trecut. Pana stau cu vopseaua m-am apucat de pensat, cremuit fata, incepe iarasi acelasi tip de durere, groaznica, m-am asezat pe unde am putut, intr-un minut a trecut. Eram convinsa ca alea sunt contractii dureroase. Distanta dintre cele 2 a fost de 10 min. Nu stiam ce sa fac, ca eram cu vopseaua in cap. Nu stiam daca sa trezesc sotu, sa ma spele rapid, sa merge la spital... M-am bagat rapid la un dus, sa ma mai aranjez si eu, pe ici, pe colo. Apoi cu telefonul in mana sa vad daca peste 10 min mai simt ceva... Nimic... O fi ceva alarma falsa... nu mi-am trezit omu, m-am spalat cu greu pe cap, m-am aplecat cu capul in vana, da-i cu sampon de n ori, limpezeste bine.. Of, ce chin... Nu stiu de ce m-a mancat in dos sa ma vopsesc acasa, singura... M-am speriat asa tare ca incep contractiile dureroase, ca nu am mai reusit sa adorm. Si acum mai ma ia cate o durere de spate si de cap (in acelasi timp), ca niste intepaturi de cutite, dar foarte haotic si neregulat... Asa ca BTZ nu esti singura cu durerile de spate. Asa cumva se manifeste si la tine? Eu stiu ca Adriana zicea ca o dor spatele si merge durerea spre picior... In cazul meu sper sa nu fie colul dilatat, ca mai vreau sa astept un pic... Maine merg iar la medic, sper sa fie bine...

Cristina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

LA MULTI BABY!!!

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Neata si de la noi!!! Belu ma bucur de vestile primite, sper maine cand ma duc la control sa primesc aceleasi vesti. Pus poze cu burtoiul din dotare, asa pe ultima suta de metri.
O zi cat mai frumoasa sa aveti!!!

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Sorina am vazut pozele si nepotica
...deci tu in 7...Belu in 8 si ...eu in 9

Oana 39+ Matei Marius

AMR 5 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

sar'mana de aprecieri!!!!

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor. Deci Belu mai stai o zi-doua, nu-i nimic ca noi incalzim motatele.
Vazut burtica de Sorina la 39 sapt plus 4 zile si scumpica de nepotica, sa-ti traiasca.
Eu am facut mancarica, am mancat cu sotul si acum la tv. Poate deseara iesim la o inghetata ca azi facem 16 ani de cand ne cunoastem.
Va pup, o duminica placuta in continuare.

33 + cu o de
AMR -6 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

sar'mana!!!

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispo sper sa fie cum iti doresti si sa mai stea bebe sa mai puna ceva p el.pozici cand mai vedem cu burtica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

pe-acasa si eu. azi am avut program incarcat dimineata..bine, n-am avut noi ce face si am fost la restaurant cu Stefan dupa noi..care numa chef de traznai a avut, de nu ne-a mai priit mancarea..
apoi ne-a mai picat rau si nota de plata..asta este..banuiesc eu ca e printre ultimele tratatii in aceasta formula :)
apoi am facut un pic de nani..incep sa apara si la mine ceva dureri, dar inca nu sunt de speriat, de gandit la contractii, numa asa de pregatit.

eu zic ca saptmana viitoare va fi plina de delfinasi!

aa..si m-am spalat si pe cap ;)

Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 10 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tare asta cu spalatul pe cap... Si eu m-am spalat azi... Asa ca probabil maine mai fac ceva pozici... Sa vedem... Ca nu prea mai imi place de mine...

Cristina 38+ cu

Mergi la inceput