Delfinasi de iulie-august 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 20
mov_79 spune:
Buna fetelor,
Scuze ca nu am mai dat nici o veste , dar desi aveam programata cezariana luni , 28 iunie, duminica dimineatza m-am trezit ca s-a rupt apa
..........
Am plecat la spital, doctorul meu era plecat din judet...am avut noroc ca a venit alt doctor recomandat de al meu, in sfarsit dupa multe emotii a venit pe lume Mihnea Damian, nascut in 27 iunie la ora 11:55 prin cezariana si cu o nota de 10....
Azi e prima zi acasa, am stat in spital 8 zile din cauza icterului, acum doarme linistit in patutul lui....
Va
pe toate si sper ca sunteti bine
37+
Dragaica spune:
Neata si de la noi, am avut o noapte oribila, numai contractii nedureroase, cand le am parca ma trec toate caldurile si-mi bate inima mai tare, oribil. Ma tot controlez in chiloti, mi-e teama sa nu se intample ceva 
azi avem 33 saptamani si 1 zi, deci am intrat in saptamana 34.
Mi-a crapat burta 

se vede ca niste firisoare mov, la sani si fund la fel, am intrat in depresii, nu pot dormi abia respir, sunt enorma si nu mai termin cu vaicaritu. Am niste nervi in fund, nu suport pe nimeni, ma enervez repede, daca-mi zice ceva sotu ma apuca boceala.
E normal.......ca eu nu ma mai simt normala 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
33+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mov_79 Am uitat sa spun, la nastere am avut 4060g si 53 de cm ![]() 37+ |
bine-ati venit acasa! bun venit delfinasului dolofan Mihnea Damian!
cand ai timp sa ne pui poze ca nu ne mai saturam de admirat si burtici si delfinasi

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Mov, felicitari! Mihnea Damian sa fie sanatos si norocos! 

Dragaica un brat de
si multi
Greu cu 2... mai ales din prima sarcina, sper totusi sa treaca repejor timpul sa uiti de toate aspectele astea neplacute 
Alina
35+ cu 
gargarita
ela_mm spune:
bravo, mov. 
ce voinic e strumful tau! sa-i dea Dzeu sanatate multa si noroc, iar tie multa putere.
ai nascut cu cezariana pana la urma? cu cine? cum a fost in spital? imediat dupa operatie te-a dus in salonul tau, sau ai stat 1 zi la ATI? iti dai seama ca sunt asa curioasa...
Ela
37+ cu
Eva Maria
crispro spune:
Salutare! Am venit si noi de la doctor, sunt mult mai optimista... Bebele are cam 3 kile (ca si tine Victo, ca si eu am acum 38s + 4 zile). E bine, mi-a facut monitorizare, nu e semn de nici o contractie, asa ca bebele pare ca ar mai sta o saptamana. Doar ca lichidul a scazut multisor, asa ca sapt viitoare vedem cum stam cu lichidul si probabil provocam nasterea, ca cica nu e ok sa stea fara lichid, sau in lichid putin. Eu sper sa stea cuminte bebelu pana luni, ca duminica vine mama... Nu am vazut-o de un an, asa ca sper sa fie intelegator bebelu, sa stie ca am de recuperat cu mama, dupa care poate sa vina. Ma bucur cel mai mult ca e bine, ca a crescut, ca data trecuta era tare mititel...
Tot uit sa zic: Cris2010, ti-am vazut pozele , in rochita roz cu bulinute. Foarte frumoasa!!! Nu ai zice ca ascunzi asa grasunica acolo in burtica...
Enik, a mai crescut un pic burtica si iti sta bine. Nu ai pus deloc pe maini, in rest, nimic...
Belu, numai balonasu e de tine... In rest slabuta de numa...
Am vazut-o si pe Dragaica la padure, nici o treaba. Apoi nici tu nu ai pus, chiar ca numa pe burta...
Laurika, urate vesti... Dar nu te stresa pana nu isi face analizele, toate... Nu pune raul in fata!
Mov, felicitari pt bebe grasun! Asteptam poze!
Cristina
38+ cu 
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mov_79 Am uitat sa spun, la nastere am avut 4060g si 53 de cm ![]() 37+ |
Bine ati venit acasa...
Acomodare rapida....Se pare ca el este uriasul odiseei pana acum...Un campion

Iuliana
cu minune 36+
Tudor ConstantinAMR -3
mov_79 spune:
ela, am nascut cu Dr Alin Murariu, de care pot sa zic numai de bine, un om super!!!
A fost cezariana de urgenta, eu aveam deja contractii din 10 in 10 min
si dupa am stat 2 zile intr-un salon de ATI la Odobescu, despre departamentul de gineco pot sa zic numai de bine , despre pediatrie..... e de groaza ! nimeni nu iti da informatii ... eu am stat o zi in plus in spital pt ca o "doamna" doctorita nu a vz ca data de pe niste analize era mai veche cu o zi... am tras multe ture de plans din cauza lor
37+