Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
letzy81 spune:
Revin cu o intrebare mai veche:cat de des va simtiti puiutii ca misca?
A mea e cam lenesa,o simt dimineata si seara.Tare m-as bucura sa miste mai des,stiu ca mai dorm si ei...
Oricum la mine este paranoia in floare
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
letzy81 spune:
Nu-mi spune nimeni cum suna Maya-Gabriela?
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
MSymo spune:
Letzy, fetita mai si doarme, iar ziua tu stai in picioare, pe scaun....si nu simti ca atunci cand stai intinsa, seara sau dimineata. Mititica mea are un avant pe la 12 noaptea!!!!!
Maya imi place f mult, Gabriela......nu stiu, poate il asociez cu alte persoane si nu-mi place cum suna diminutivul Gabi. Scuze, daca am fost prea transanta, dar mie imi place sa-mi spun parerea sincera, nu suport oamenii care te "periaza", doar de dragul de a-ti raspunde. Asta sunt!
Symo
23+
Diana Nicole
amelia_ilie spune:
Letzy, al meu bebe inca nu misca, e micut, si e si primul. Dar astept cu nerabdare.
Numele imi place. Avem nicte colegi a caror fetita e botezata Maya, si suntem indragostiti de micuta.
16+
MSymo spune:
Sugubina, si noua ne-a placut Antonia, fiindca eram in cautare de nume de sfant dar ceva mai deosebit. Insa Diana Antonia nu merge, na..An.....prea mult.
In schimb Ilinca Antonia suna bine.
Mie imi plac si: Alma, Emma, Adelina, Natalia, Ivana, Victoria, Ella, Clara, Olivia, Chloe, Elysia, Evelina, Amira, Sarah. Am studiat multe site-uri cu nume si am ales lista asta, pe langa cele doua alese. Iar eu vi le-am dezvaluit cu drag, stiu ca sunt mamici care nu suporta sa spuna ce nume va avea copilul, ca sa nu le copieze nimeni. Atunci frate, cauta lista de nume africane, ca-s rareeeee la noi, nu?
Symo
23+
Diana Nicole
letzy81 spune:
Am vrea Gabriela pt ca pe sot il cheama Mihai si as vrea sa-si sarbatoreasca ziua impreuna.Alt motiv,nasii nostri Gabriel si Gabriela.
Oricum o vom striga Maya.Maica-mea si soacra-mea ziceau ca o vor striga Gabrila ca le place mai mult.Le-am zis vreo cateva,atat le-ar trebui.Sa treaca peste cuvantul nostru.
Si asa soacra-mea m-a enervat la culmea.Dupa echo de 15 sapt ma suna si ma intreaba ce este?
-fetita!
Si ce nume ii puneti?
Mie imi placea mult Maria si ii spun Maria!
Vai nu exagerez cateva minute a incercat sa ma convinga sa nu-i punem numele asta ca este prefaratul cumnatei mele(sotul mai are un frate)!
Auzi tupeu!Dupa cate probleme am avut!
Si-a dat arama din nou pe fata!
Intamplarea face ca si cumnata mea sa ramana insarcinata asa ca m-am enervat si mai tare.Oricum am renuntat eu la Maria pt ca-mi crease o stare tare neplacuta.Dar cred ca nu stie ca Maya inseamna tot Maria
.
21+
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui matiz
Ce tare esti Symo ,m-ai facut sa rad cu sotzul tau....CHiar ca-i culmea...Dar nu-ti recomand fast food pe sarcina...mai bine comandati o pizza sau ceva dela un restaurant. IMi place numele Nicole...ca laNicole Kidman ...Si noine stoarcem creirii zilnic cenume saalegem.Panala morfologie mi s-a zis ca bb e baiat si ne-am stors creirii muuuult.in ziua morfologiei in sfarsit ne-am decis...ne gandeam la Luca.Eramlinistiti in sfarsit.Cand ne-a zis dr ca -i fetita,dupa ce ne-am revenit din soc si binenteles bucurie,ne gandeam ca trebuie sa o luam de la capat...inca nu ne-am decis.dacpt baiat ne-a luat 5 luni sane decidem,numai bine la fata osa ne hotaram cand nascIza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+ http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo pozele noastre |
eu mi-am cumparat cartea"20.000 de nume". O sumedenie de nume chinezesti, englezesti, arabesti, prea putine romanesti, adica tot acelea pe care le cunoaste toata lumea.
21+

beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matiz Bai n-am mai vazut asa ceva...decand am ramas insarcinata am o pofta care ma bantuie non stooooop!Poftesc la dulceata!De orice fel,si daca e mare ciudata cu atat mai bine...Nu am macat atata dulceata in toata viata mea...Dar nu gem...pardon...DULCEATA...cu sirop transparent,gros si culoare frumoasa .Nah...ce pretentioasa mai sunt si eu...A facut sor-mea o dulceatza de trandafiri exactasa cumimi place mie,si am devorat un borcan in 2 zile...Sau serbet....sidupa ala sunt ahtiata de la inceput...dar binenteles tot de ccasa...Nu gasesc nicicaieri un magazin particular care sa comercializeze chestii facute in casa...Cred ca am sa-mi deschid eu unul daca ma enervez... Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+ http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo pozele noastre |
Da, asa se zice ca mamicile de fetitze poftesc la dulce si mamicile de bietetzei, ar manca sarat.La mine se adevereste
21+

beatrice75 spune:
Varza este singura mancare pe care nu o pot manca....si conopida.
Magiunul de Topoloveni, am si eu in casa. Cica ar fi 100%natural.
M-a prins o durere asa puternica de cap!
21+

sugubina spune:
matiz cu salonu hai ca mi-ai aminti: ajung cam greu la unghiile la picioare..Ma jeneaza sa ma aplec adica. In curand as mrge la o pedichiura..
Symo bine ca nu a luat de la mac pan la urma.
Cu simtitu bebeilor simt seara si parca de dimi. In timpul zilei doar cand ma culc la pranz/deocamta nu simt in picioare sau cand stau pe spate. Probabil in pozitia culcat pe o parte sau pe scaun in fund e uterul mai relaxat..
Maya Gabriela e ok impreuna asa; mie personal Maya mi se pare batranesc, si e si f comun acum. Dar ele impruna suna bine..Gasisem eu si nume de gemene Maya si Mara..Gabriela am si eu un coleg tampit si sigur asociez cu el. Deci nu.
Lu Pufi nu ii place Antonia..so that's it. Clara era pe lista si el da parca nu merge Ilinca Clara.. Asta cu copiatu la nume sa va zic:prin vara trecuta aveam o pretena gravi, si i-am zis ca la baiat imi place Matei. Ghici cum l-a denumit? Matei! Mi-a zis ca a visat barbasu ca il chema Matei Daniel. Asa ca asa i-a zis.. Eu dc faceam baiat ii ziceam orcum Matei..chiar daca i-a zis si ea.
beatrice si eu poftesc la sarat (desi mai nou nu am voe!) si voi avea fetite. Din nou e doar un zvon se pare..
sugubina
+17 cu Puficele

(21.09.2004) si