Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
balanta_tm spune:
matiz, mutatiile trecute la semnatura mea inseamna trombofilie (sangele meu se coaguleaza prea repede) si ca tin sarcina sub tratament anticoagulant. Insuficienta cronica venoasa bilaterala inseamna varice la ambele picioare, deci probleme cu circulatia de intoarcere (de la periferie spre inima).
Mi-am pus toate astea la semnatura, fiindca eu scriu si la topicurile de trombofilie si acolo asa ne identificam afectiunile comune, scriind fiecare la semnatura ce balarii avem .
18+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
sugubina spune:
Symo is tare bune crenvesii si sunca de la Angst. Gima e si scump..yak,.HAHa a zis asta ca sa nu mai munceasca la spalat vase.
Muama bebe ta e chiar la jumate...inmultim cu doi si face dimensiunea normala.
Adevaru e ca barbatii, fara indicatii precise (si unori chiar si atunci) nu se descurca. Adica nu se gandesc ei singuri: "hai sa merg la piata daca tot sunt apoape, nu sa iau din Gima". Totu tre sa fie comod: aici si repede.
Gata fetele merg sa produc niste clatite/de TREI ZILE numa la ele ma gandesc!
sugubina +17 cu Puficele
MSymo spune:
Fetelor, am mai clocit un nume: Nicole, adica Diana Nicole! Ce spuneti?????
Omul cand n-are ce face isi gaseste de lucru! Sugubina, ce nume aveti?
Symo 23+ Diana
celesta spune:
N-am vazut ca s-a inchis capitolul si am scris dincolo, asa ca reiau aici:
PRIMUL:
Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m
fetelor ce mai faceti?
celesta legat de reteta de pufoase cu mere ....
nu ies prea putine decat 8 bucati?
noi suntem 3 in casa si ma gandesc ca poate nu ne ajung atatea, plus ca am vazut ca ar mai fi destul loc in tava pt cantitate dubla ...
tu tot ca in reteta faci sau pui alte cantitati?
ce fel de faina ai folosit, marca, ca eu am mai avut probl cu diferite tipuri de faina cand e vorba de aluat?
22+
Scuze daca-ti raspund prea tarziu... nu am mai intrat pe net de atunci. In tava e loc doar pana le lasi sa creasca (alea 30 minute de dinainte de a le baga la cuptor) ca apoi ele cresc si nu mai e, plus ca se mai infoaie si la copt. Deci daca dublezi cantitatile ar fi bine sa coci in doua tavi diferite.
La faina nu stiu cat te ajuta daca iti spun cum se cheama ce am folosit eu ca nu stiu ce se gaseste acum pe piata in Romania... oricum, una obisnuita a functionat f bine.
AL DOILEA:
Citat:
citat din mesajul lui simona-maris
mai, noua in anul 1 la embriologie ni s-a zis ca poti influenta sansele de a avea fata/baiat in functie de ph... ph acid---sanse mai mari sa iasa fetita,si atunci mama sa manance predominant carne de exemplu. ph alcalin creste probabilitatea sa iasa baiat (alimentatie bazata pe legume,lactate). explicatia ar fi ca spermatozoizii Y au rezistenta mai scazuta la ph acid
si mai era o faza, cu abstinenta partenerului--cateva zile,nu va alarmati. (nr de spermatoz Y se reface mai lent fata de cei X). ni se daduse chiar un exemplu pe tema asta, ca cica dupa razboaie se nasc mai multi baieti
nu stiu dk chiar dau rezultate...cine a incercat sa zica :lol:
este adevarat, dar pt asta este ok spalatura cu otet si respectiv bicarbonat.
eu asa am facut si am un baietel frumos de un an :)
Si raspunsul :
baietel ca asa s-a nimerit,nu? frumos de la bicarbonat?
conform acestei teorii femeile vegetariene ar trebui sa faca numai baieti FALS...
eu o sa am fetita si nu suport canea, deci inca o data fals...
22+
lorin7774 spune:
salutare la burtici si la ursuleti
noi tocmai am revenit din concediu, am fost cateva zile la mare si chiar daca nu a fost foarte cald, macar nu ne-a a plouat si ne-am odihnit; nu am facut baie, am tinut burtica acoperita si suntem ok.
de maine la serviciu iara
nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar sper ca sunteti bine toate
eu nu prea l-am mai simtit pe bb saptamana asta...
ma stradui din rasputeri sa nu ma panichez si sa stau linistita pana vineri cand mergem la control...
ati mai patit careva ? dureaza cam de o saptamana, e exagerat de mult?
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+
letzy81 spune:
MSymo frumos nume!
Si eu am clocit...cateva:Maya Gabriela,Mara Gabriela,Iulia-Maria
Imi mai plac si Sonia,Emma dar nu-i plac sotului
Si Rebeca,Antonia Maria,Liana(asa ma cheama pe mine),Sofia
Insa numai primele 3 sunt si pe placul sotului.Lui ii place Bianaca.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
matiz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Fetelor, am mai clocit un nume: Nicole, adica Diana Nicole! Ce spuneti????? Omul cand n-are ce face isi gaseste de lucru! Sugubina, ce nume aveti? Symo 23+ Diana |
Ce tare esti Symo ,m-ai facut sa rad cu sotzul tau....CHiar ca-i culmea...Dar nu-ti recomand fast food pe sarcina...mai bine comandati o pizza sau ceva dela un restaurant.
IMi place numele Nicole...ca laNicole Kidman...Si noine stoarcem creirii zilnic cenume saalegem.Panala morfologie mi s-a zis ca bb e baiat si ne-am stors creirii muuuult.in ziua morfologiei in sfarsit ne-am decis...ne gandeam la Luca.Eramlinistiti in sfarsit.Cand ne-a zis dr ca -i fetita,dupa ce ne-am revenit din soc si binenteles bucurie,ne gandeam ca trebuie sa o luam de la capat...inca nu ne-am decis.dacpt baiat ne-a luat 5 luni sane decidem,numai bine la fata osa ne hotaram cand nasc
Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
bebelu86 spune:
a faza cu abstinenta la mine se cam potriveste
k imediat dupa post am si ramas
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+
858 SMS PT COPII
letzy81 spune:
Symo stiu o fetita pe care o cheama Diana dar parintii o striga Daiana
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
matiz spune:
Bai n-am mai vazut asa ceva...decand am ramas insarcinata am o pofta care ma bantuie non stooooop!Poftesc la dulceata!De orice fel,si daca e mare ciudata cu atat mai bine...Nu am macat atata dulceata in toata viata mea...Dar nu gem...pardon...DULCEATA...cu sirop transparent,gros si culoare frumoasa.Nah...ce pretentioasa mai sunt si eu...A facut sor-mea o dulceatza de trandafiri exactasa cumimi place mie,si am devorat un borcan in 2 zile...As fi vrut si de nuci din aia de casa dar nu amgasit in piata nuci ca faceam...Aia de magazin nu e la fel cu asta de casa...
Sau serbet....sidupa ala sunt ahtiata de la inceput...dar binenteles tot de ccasa...Nu gasesc nicicaieri un magazin particular care sa comercializeze chestii facute in casa...Cred ca am sa-mi deschid eu unul daca ma enervez...
Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre