Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

paine cu telemea si cu dulceata de visine manancam si eu
si salam cu struguri....asta inainte de gravideala, ca acum n-am mai incercat de mult si nici nu ma tenteaza.....

celulita ??? ce-i aia ??

am avut dintotdeauna si nici nu cred ca o sa scap vreodata...adevarul e ca nici nu sunt fan creme si de cele mai multe ori mi-e lene sa ma dau

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

offf, iar vorbim de celulita si kg?
ce fericite sunteti cele cu 2.5 kg in plus ....
eu am ajuns la 10 kg in plus
si celulita la greu
mai aveam eu inainte ceva dar nu ca acum, este groaznic

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

buna fetelor!
acum am terminat si eu de recuparat ....

legat de scos BB afara iarna, si eu vreau sa-l scot, nu am zis ca nu am sa-l scot deloc, doar ca fiind frig imi inchipuiam ca nu o sa stau cu orele cu el pe afara si deci nu mai vreau sa dau banii si pe landou, caci am deja marsupiu si il scot in el.
nu stiu daca e bine cum gandesc, dar asa ziceam ca mai scutesc ceva bani pt landou, plus ca este destul de greu iar eu stau in bloc fara lift si nu o sa aiba cine sa ma ajute sa cobor caruciorul

22+

eu cu toate ca stau la bloc cu 2 lifturi, tot ma gandesc ca o sa -mi fie greu , plus ca in casa nu am loc unde sa tin carutul.. si asa m-am gandit ca landoul/cosul o sa il tim in casa si cadrul carutului in masina, in portbagaj (si astfel devine utila si masina, ca ma ameninta sotul ca o vinde dc nu o conduc si zace degeaba in fata blocului)

19+

Mergi la inceput

dureri de spate am si eu dar mai ales seara, si de la stat in pat mult se pot trage si de la stat in picioare, depinde de fiecare cum nu este obisnuit

pe mine, de exp, ma doare spatele cand pe zi am stat in picioare mai mult decat deobicei, ori cu treaba ori fara.
munca mea era de birou si deci nu sunt obisnuita sa stau in picioare prea mult, iar acum ca avem si burtica si kg in plus se resimte si mai mult.
dar pe mine ma iau durerile seara, pe zi sunt mai bine si ma pot misca mai usor, dar seara parca sunt o balena asa greu ma misc

22+

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru recomandarile de filme
mi-am descarcat si The Back-up Plan si Knocked Up
acum urc pe transfer The Back-up Plan pentru fetele care au zis ca-l vor si ele, ca poate nu au cont pe torrent si asa il pot lua de unde il pun eu acum.
cum se termina upload-ul va dau link-ul
o sa-l gasiti oricum si pe mail-ul comun: ursuleti_novdec2010@yahoo.com

22+

Mergi la inceput

Dimitra super pozele !
o scumpete aia mica a ta !

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

dureri de spate am si eu dar mai ales seara, si de la stat in pat mult se pot trage si de la stat in picioare, depinde de fiecare cum nu este obisnuit

pe mine, de exp, ma doare spatele cand pe zi am stat in picioare mai mult decat deobicei, ori cu treaba ori fara.
munca mea era de birou si deci nu sunt obisnuita sa stau in picioare prea mult, iar acum ca avem si burtica si kg in plus se resimte si mai mult.
dar pe mine ma iau durerile seara, pe zi sunt mai bine si ma pot misca mai usor, dar seara parca sunt o balena asa greu ma misc

22+

si eu ! si eu! la fel ma simt
ziua mai binisor dar spre seara exact ca o balena, abia ma ridic de pe canapea,ma simt inchilozata, dureri si nici nu am burtica mare; cand o creste nu stiu ce o sa mai fac. sotul nu ma crede deloc, zice ca ma prefac ce stie el......

iar la celulita ma inscriu si eu. aveam de dinainte, mai ales pe fund, dar acum am si pe picioare, ingrozitor! dar nu fac nimic sa treaca, deocamdata, dupa sarcina dc nu dispar. iar vergeturile obtinute de la cortizon cu multi ani in urma acum au prins o culoare rosiatica -vanata (tot pe picioare) :(

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

marizta si eu am placenta anterioara si nu simt copilul desi sunt la a doua sarcina. ma tot gandesc ca poate e prea devreme la 17 sapt...io zic sa stai linistita...o sa vina si vremea noastra...

eu pt celulita, vergeturi si nu numai folosesc de ceva vreme uleiul de argan bio. il folosesc si pt fata si pt par si mi se pare super

felicitari pt vestile bune de la eco Ana!!! ce bucurie ca i-ati vazut fetisoara la 4d. la noi cand a mutat dr pe 4d s-a intors cu spatele si i-am vazut ceafa, spatele si funduletul...poate la morfologie ne arata si noua fata.

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Bebelu, si eu sunt la fel. Acum imi vine sa musc din canapea.......Nici nu vreau sa ma gandesc ca nu as putea ajunge din nou la mare. Vineri mergem la eco si vedem ce zice dr.

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Am vrut sa-i scriu lui Beatrice75 , scuze!

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput