Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
JoAnn spune:
buna dimineata 
harnicute ati mai fost in weekend
, ati dat gata un capitol si...
noi ieri am plecat de acasa pe la 9 dimineata si ne-am intors pe la 5 dupa amiaza
. am fost la tara la bunici si la socri .
am ajuns acasa am papat peste la cuptor si pepene rosu . Apoi eu am motait in pat pana la 8 si dupa aceea somn pana dimineata la 6,30.
bb-ii au fost fff activi ieri, toata ziua au lovit burtica
.
vad ca vorbiti despre nume...pai noi cum inca nu stim ce o sa avem, ne este cam dificil sa cautam...oricum eu ma gandeam sa le punem nume compus din care unul sa fie Mihai si unul Gabriel, sau pt fetite echivalentul feminin,bineinteles
.
matiz parca tu intrebai de progesteron in trim 2...pai uite si eu iau arefam de 200mg intravaginal seara.![]()
17+ viitoare mami de gemeni
JoAnn spune:
hei...am uitat am mai crescut un pic, avem 18 saptamani ![]()
![]()
dam si noi o
sau
sau o limonada
, fiecare dupa preferinte .
18+ viitoare mami de gemeni
beatrice75 spune:
Neatzaaaa!Eu aseara aveam chef de o terasa sub clar de luna, o cafea cu frisca, cu putin alcool in ea. Eu care sunt anti-alcool![]()
Mi-e asa de greu sa stau foarte mult la pat!Eu sunt o persoana activa,cu un job activ, nu exita vara sa nu plece in 2-3 destinatii turistice cam cate o saptamana fiecare!!!!Acum sa stau cu ochii doar in calculator si la tv!
![]()
Cand vine sotzul de la serviciu, il iau de odihnit, hai sa iesim!
va rugam sa anuntati cele care faceti sau ati facut cursuri natale la Filantropia. Cum este?Cand incepe urmatorul modul?sunteti multumite?Sunt persoane care au facut aceste cursuri cu bani si sunt mult mai bune, etc, impresii...
21+

beatrice75 spune:
Asta-noapte am visat horror. Ca bebeul meu avea sindrom Down, ca il cautam si nu puteam ajunge la el si era recent nascut si nu aveam cum sa-i dau sa pape
21+

sunset_zuzi spune:
neata fete
o noua saptamana de munci
noi am avut un weekend relaxant si mai ales fara bube 
inca iau tratamentul homeopat si tin putin regim dar macar am scapat de ele 
bebelina mea este destul de activa
...o simt de cateva ori pe zi
asta ma face sa scap de paranoia ![]()
Doamne ai grija si de noi
19 
beatrice75 spune:
Si inca ceva: aseara am simtit o intepatura puternica in burta, undeva langa buric de am sarit din pat. Ce inseamna acest lucru?Am mai simtit intepaturi in ultima luna, dar erau abia sesizabile.
21+

sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Si inca ceva: aseara am simtit o intepatura puternica in burta, undeva langa buric de am sarit din pat. Ce inseamna acest lucru?Am mai simtit intepaturi in ultima luna, dar erau abia sesizabile. 21+ ![]() |
chestii legate de buric am mai simtit si eu, dar ma gandesc ca bebe se joaca cu el...am citit undeva ca il poate strange cu mana si am asociat cu asta

Doamne ai grija si de noi
19
sugubina spune:
Buna dimineata fetele!
Joann deci si tie ti-a dat progesteron/si eu iau. Fac si eu 18s miercuri. Misca misca puficele..da uneori se patucinizeaza si ele. Stii ca la 18s un bebe e cat un ardei gras?
Vaaai beatrice ce vis saracuta de tine..Cre ca te-ai sculat in sudori.
azi e ziua de facut ardei umpluti. Astept sa se scuale pufescu,poate pan la 16 cand tre sa fim la Fundeni terminam..
sugubina
+17 cu Puficele

matiz spune:
Neatza' fetele!
Beatriceuterrul se mareste si e normal sa ai dureri.Dar maipot fi si de la efort...Sieu m avut tot asa .Cand fac efort mai ales simt intepaturi sub buric..
Tre sa stai intinsa si linistita.Tu iei ceva de mentinere?
Iza mami lui Mati
(21.09.2004) si
cu
in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
mirunam spune:
Neata!
Eu in weekend nu am avut net acasa asa ca v-am citit de pe mobil, e clar ca sunt dependenta
.
Din toate subiectele discutate l-am retinut pe cel cu scosul copilului afara iarna si subscriu celor spuse de Alinushca si Bravegirl. Copilul trebuie scos, din prima saptamana cate putin. La o luna Ema facea plimbari de 2 ore. Le uram, dar i-au prins bine. In casa era imbracat foarte subtire, fata de mine care ma infofoleam la asemena temperaturi. Rezultatul: nu a racit pana la gradinita. Acum voi proceda la fel, ba stand la curte mai scap si de plimbat
.
Am retinut si subiectul cu dulceata dar inca salivez. Eu anul acesta o sa fac magiun, pentru ca nu trebuie zahar si o sa caut o reteta de dulceata fara zahar. Va comunic si rezultatele...
In rest, am uitaaaat
ce s-a scris asa ca ma bag la no comment ![]()

MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +