Dovlecei 2009-petrecerea continua *160*
Raspunsuri - Pagina 2
happy_uka spune:
Aideti ma..nu ma emotionati asa.... voi nu vedeti ca eu sunt o dura?
Merci din tot sufletul !
so..the big 33 ...
..cu ce se mananca asta oare?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Sa vin si cu detaliile despre noi...busilim toata ziua incolo si incoace (mai ales dupa Alex),ca si Brucu,face kk in picioare,se tine strans de pat si se screme de zor
.Sta in picioare minute intregi,uneori fara sa se tine cu mainile ,decat sprijinit cu burta de pat.De plecat singuri,nu avem de gand in viitorul apropiat
Siii,spre maaarea uimire a lui mami,nu avem niciun dintoc.Are pe gingia de sus 2 punctulete mai tari de gingie,seamana cu niste zimtisori dar de fapt nu sunt.Eram convinsa ca sunt dinti,dar fiindca n-au crescut ,am inceput sa-i analizez mai bine gurita so,ne inscriem si noi in clubul ne-dintosilor
Pe olita nu l-am pus deloc pana acum...inca mai am de furca cu asta mare
Stie sa faca "tai-tai",sa bata din palme cand ii spun "bravo" sau "bate doua doua"
Deja si arat ca o cioara de la atata croncanit
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
vik-cj spune:
Ahhh...de 10 minute stau cu ochii pe ceas sa se faca odata 12 noaptea!
LA MULTI ANI UKA! Eu iti doresc fericire, sanatate si sa te bucuri de familia ta minunata!
Si...deja salivez aici imaginandu-mi tortul....
Noapte buna fetelor, sunteti mortale! Iulika felicitari inca o data!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Iulika29 spune:
Eu merg la nani!Vå pup dulce si distractie frumoaså la petrecere!
Va multumesc mult pt tot!
Noapte bunå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Nici nu stiu cu ce sa va servesc, sunt oarecum nepregatita... Sa-mi scot sortzul...Deci ...mai bine comandati voi a la carte si imi trimiteti nota..Asa e modern, nu?
Hai sa va traiesc
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Nu Uka,m-am referit la faptul ca pe timpul lui raposatul cam facea lumea cate 4,sa poata folosi femeile mai apoi metode contraceptive. Ma rog,alte vremuri. Nu,socrul mi-a sugerat asa,subtil,ca e mai usor sa ai doi copilasi unul dupa altul,cresc cam amandoi odata.Daca ar fi trait primul copil al socrilor,si cel nascut intre sotzul meu si Bebe,fratele lui mai mic,ar fi fost 4 baieti. Plus ca soacra a mai pierdut spontan cateva sarcini forte mici. Intre Vali si Bebe sunt 23 de luni diferenta,acolo batea socrul meu
Si acuuuuum: Multi ni traiasca,multi ani traiasca,laaa muuulti aaani
La multi ani draga mea constanteanca,sa fii la fel de frumoasa,desteapta,norocoasa si prietenoasa ca pana acum,cel putin. Sa iti dea Dumnezeu numai bucurii,numai bine,ca le meriti pe deplin. Te pup.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
mary_07 spune:
ohh,detaliile mele au picat ca nuca-n perete
Deci........
La Multi Ani Uka!!!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
biaz29 spune:
Buna seara-dimineata! Vaaai cat am mai alergat dupa voi! Si imi propusesem sa scriu o gramada de mesaje in seara asta. Numai ca ati avut atatea vesti si aparitii fenomenale in capitolul anterior incat nu m-am putut dezlipi de citit.
Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai....
Desigur, cu Iulika cea scumpa si graviduta! Muuuuuulte felicitari! Sa-ti daruiasca Dumnezeu un bebelus sanatos si dulce asa ca Brucu!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
crissbebe spune:
LA MULTI ANI UKA....TE PUP DULCE MAMI...
momentan nu mi pot de nervi...scrisesem un mesaj frumos ptr Uka si tocmai atunci s-a gasit idiotulll asta de net sa pice...de 10 min ma tot chinui sa scriu un mesaj...ba mai mult..ma delogase si nu imi mai dadea voie sa ma loghez..
Am vrut sa fiu prima si.....ahhhhh m-am umplut de nervi
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
biaz29 spune:
Uve si Uka, la multi ani frumosi si fericiti! Sa va daruiasca Dumnezeu ragaz sa va bucurati de darurile minunate pe care le-ati primit deja dar si de cele care vor veni!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)