Piscina speciala copii
Salutare dragi parinti,
Am nevoie de ceva pareri despre piscinele pt copii. Am un bebe de 8 luni aproape si tare as vrea sa-l duc la bazin, am gasit ceva ok dar foarte scump. Daca are cineva idee de alte locuri astept cu drag parerile voastre.
Multumesc
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Raspunsuri
grigore_tina spune:
raluci,m-am interesat si eu.Amvazut ca la Medlife Grivita au inot pentru bebei pana in trei ani la pretul de 1100 ron pe 11 sedinte sau 120 ron pe sedinta.as vrea si eu pentru Geo dar mi se pare exagerat pretul.
Stiu ca mai sunt bazine pentru copii pe Bucurestii Noi:Micii Campioni si Clubul Dinamo pe langa Piata Domenii.Daca nu ma insel ei au inot pentru copii peste 3 ani.
Din ce m-am interesat,Medlife-ul ar fi singurul unde poti duce bebelul.Poate sunt mamici care au mai multe detalii si te (ne) vor ajuta.
de George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Catalishka spune:
incearca la baby spa vitan, in jur de 100 ron sedinta
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
raluci_b spune:
multumesc de raspunsuri
baby spa il gasisem si eu, si pe langa faptul ca este fff departe de mine mi se pare exagerat de scump.
mai cautam
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
madau spune:
Eu am tot cautat cand era Miruna mica dar mi s-au parut exagerat de scumpe. Vad ca si acum sunt la fel. Mai bine dati o fuga pana la mare de banii astia...sta si la soare si se si balaceste
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX