Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:

86cmm vad ca la tine scrie asa 86cmm:UM:31.10.2009;DPN:07.08.2010.Mycya e dupa tine,ea are 34 de sapt si tu 30.La echo ce zice?Cate sapt ai?
Nu-i adevarat,poti simti miscarile si la 16 sapt.Nu e o regula!!!

38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

azi am facut 31 de sapt. dupa calculele Dr(am uitat sa schim semnature:))...eu de aia am zis de miscat ca de la ft.multe femei am auzit ca la prima sarcina iti misca la 4 luni jumate',nu mai repede..
mama mea tot asta mi'a spus:O sa vezi ca la jumattea lu' Martie o sa iti miste si eu i'am zis ca nici vorba ca nu are cum sa gresesca Dr. si chiar a miscat si inca foarte bine..(atunci aveam 4 luni jumate dupa UM)ce sa zic..daca ii posibil sa miste mai repede si la prima sarcina...asa o fi..o fi miscat si la mine mai repede...

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Nuuu,pe mine ma mira ca desi esti la diferenta de o zi ca UM si DPN fata de Mycya,ea a intrat in sapt 35 si tu in sapt 31.
Si mie mi-a zis mama ( si nu numai ea) ca FIX la 4 luni jumatate simti miscarile.NU e adevarat deloc,sunt femei care simt mai devreme,altele mai tarziu.
Mycya nr ei nu e in lista de pe gmail?Nu cred ca am deranja-o cu un sms nu?

AMR CATEVA ZILE pana la

am vazut si eu ca suntem la dif. de 1 zi.....sunt curioasa in 20 cand merg la control ce imi zice..ca daca DPN-ul dat de ea e bun,atunci v'a trebui sa imi spuna una alta ramanand doar 3 sapt pana in 10 aug...o sa va spun eu cum sta treaba...
va multumesc din suflet ca v'ati facut timp pentru mine si ca m'ati ascultat:)

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

86cmm la cate saptamani ai spus ca avea un kg si aproape si jumate? ca daca ai avea DPN pe 7 august el ar trebui sa aiba acum deja 2 kg jumate...la mine e mai micuta ca parintii si are 2300.

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Btz_ovi sunt sigura ca nu se suparastie ca aveam majorete nerabdatoare

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

86cmm vad ca la tine scrie asa 86cmm:UM:31.10.2009;DPN:07.08.2010.Mycya e dupa tine,ea are 34 de sapt si tu 30.La echo ce zice?Cate sapt ai?
Nu-i adevarat,poti simti miscarile si la 16 sapt.Nu e o regula!!!

AMR CATEVA ZILE pana la

azi am facut 31 de sapt. dupa calculele Dr(am uitat sa schim semnature:))...eu de aia am zis de miscat ca de la ft.multe femei am auzit ca la prima sarcina iti misca la 4 luni jumate',nu mai repede..
mama mea tot asta mi'a spus:O sa vezi ca la jumattea lu' Martie o sa iti miste si eu i'am zis ca nici vorba ca nu are cum sa gresesca Dr. si chiar a miscat si inca foarte bine..(atunci aveam 4 luni jumate dupa UM)ce sa zic..daca ii posibil sa miste mai repede si la prima sarcina...asa o fi..o fi miscat si la mine mai repede...

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Nuuu,pe mine ma mira ca desi esti la diferenta de o zi ca UM si DPN fata de Mycya,ea a intrat in sapt 35 si tu in sapt 31.
Si mie mi-a zis mama ( si nu numai ea) ca FIX la 4 luni jumatate simti miscarile.NU e adevarat deloc,sunt femei care simt mai devreme,altele mai tarziu.
Mycya nr ei nu e in lista de pe gmail?Nu cred ca am deranja-o cu un sms nu?

AMR CATEVA ZILE pana la

am vazut si eu ca suntem la dif. de 1 zi.....sunt curioasa in 20 cand merg la control ce imi zice..ca daca DPN-ul dat de ea e bun,atunci v'a trebui sa imi spuna una alta ramanand doar 3 sapt pana in 10 aug...o sa va spun eu cum sta treaba...
va multumesc din suflet ca v'ati facut timp pentru mine si ca m'ati ascultat:)

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

E cam mare diferenta de 4 sapt intre tine si Mycya,mai ales ca sunteti la o zi diferenta.Hai cateva zile da,presupui ca ai avut ovulatia mai tarziu insa totusi o luna ??
La echo pe monitor jos nu scrie GA= x weeks?
Si la mine au fost multe DPN-uri,iar printre care unul pe 11 iulie si unul pe 21.Insa cel de pe 21 a fost calculat dupa UM care era la 35 de zile iar cel de pe 11 dupa masuratori.Numai bine ca mi-a ramas pe 12,deoarece toate echo recente spun asta.

AMR CATEVA ZILE pana la

Mergi la inceput

Mycya eu una nu ii dau sms caci e cam tarziu,poate e acasa,nu are net si doarme.Sunt sigura ca la cate nr de tel are ea de fetele care i-au tot dat sms-uri ar fi anuntat ea nu?Sau cine stie?????

AMR CATEVA ZILE pana la

Mergi la inceput

Carla sa dea Dumnezeu sa fie bine bebelusul si sa se recupereze repede .
si tie ce sa iti spun ca am emotii sa te ajute Dumnezeu in toate si sa ne tii la curent.
poate ai sa reusesti sa mai intri pe forum sa ne dai mai multe detalii atunci mai aproape de moment

acum trisez si eu cu 45 de minute ...si schimb si eu semnaturaam intrat in saptamana 36

Bianca 34+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

86cmm la cate saptamani ai spus ca avea un kg si aproape si jumate? ca daca ai avea DPN pe 7 august el ar trebui sa aiba acum deja 2 kg jumate...la mine e mai micuta ca parintii si are 2300.

Bianca 34+ Andra Maria

la 29 de sapt...

Cristina 31+ SERAYAH
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Denisa hai ca o sa fie totul bine,stii tu vorba aia :mult a fost ,putin a mai ramas. Sa nu uiti sa ne tii la curent cu tot da?
si ai grija de voi!!!!!!

AMR CATEVA ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

colega de salon cu 30sapt si cu IR-urile marite a nascut acum 2 zile.stiti ca v-am mai spus de ea.A fost joi la Debrecen sa vada ce e cu IR-urile iar cand a ajuns la spital inapoi in OR au apucat-o contractii la 3 min f dureroase,in 15 min dilatatie 6cm,in alte 15 min dilatatie 10.Au bagat-o in cezariana de urgenta si bebe e acum la incubator,are 1800 gr,are sonda in nasuc si stomacel.Chiar l-am vazut azi cand am fost la NST,e micut dar pare voinic.Anyway,v-am povestit treaba asta pt ca mi-e frica sa nu ma apuce asa contractii si sa nu mai ajung la Debrecen!!!!Si ea la Debrecen trebuia sa nasca.Asa ca luni merg in Debrecen iar cu tot cu bagaj(din nou) sa vb cu dr nou,ca al meu maine pleaca in concediu.Si poate ma retine acolo sau ma programeaza!lapotop n-o sa am pt ca va fi complicat cu netul,dar am luat 2-3 nr de tel.Va anunt oricum!!!asa emotii am!!!
si apropos Dragaica ,mie chiar mi-a coborat un pic burtica,deci ma apropiu.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+ Carla Maria si Matteo Cristian

AMR -2 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Am pus pozici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetele,la cat timp de la coborarea burticii poate surveni travaliul?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
35+ Carla Maria si Matteo Cristian

AMR -2 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput