Bazar Umanitar ***cap31***
Raspunsuri - Pagina 22
diana2242 spune:
mamagiuliei vad ca esti pe faza imi masori si mie fustitele pls?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
mikaeela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny A cui zi a fost azi? Ca e si a mea... Am implinit 32 de ani... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
La multi ani ,Selene , multa,multa sanatate si sa ai parte in viata numai de impliniri si bucurii

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny A cui zi a fost azi? Ca e si a mea... Am implinit 32 de ani... |
LA multi ani sanatosi si fericiti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
| citat din mesajul lui diana2242 mamagiuliei vad ca esti pe faza imi masori si mie fustitele pls? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
eu sunt la servici pana la orele 18,00, apoi ajung home si ies in parc, deci numai seara dupa 22,00 daca pot sau diminetile la 7 juma`
care fustite ???
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
diana2242 spune:
mamagiuliei pls ce dimensiune au fustitele astea?si lungime pls.http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5488650991190000642
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5488651066112824946 eu vreau pt o tipa de 30 si ceva de ani dar aschimodie rau.Astept masuratori ms
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
andata spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, eu am pus azi colete pentru: valenita Flowers ada_coman andata matilda33 Va rog sa fiti atente la ele! Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Saru' manaaaaaaa
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
LA MULTI ANI Selene_Bunny 

sa fi fericita si iubita
Am mai trimis si eu in seara asta un mail cu cateva produse care le-am spalat ca deh,stateau de atata timp acolo pe raft![]()
..am si eu rugamintea daca se pot pune la bazar in seara asta ca sa dam de lucru fetelor la licitat
am mai trimis inca un mail azi de dimineata ..de la sectorici![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

andata spune:

LA MULTI ANI, Selene_Bunny! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Un dans special pt Selene
http://www.youtube.com/watch?v=ApsgEXOnfDw&NR=1
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
carminabulina spune:
La multi ani, Selene!

Asta de sus a fost cantecul de la multi ani!
Acu' trebuie sa dai si tu o
si o felie de tort