Bazar Umanitar ***cap31***
Raspunsuri - Pagina 22
diana2242 spune:
mamagiuliei vad ca esti pe faza imi masori si mie fustitele pls?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny A cui zi a fost azi? Ca e si a mea... Am implinit 32 de ani... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
La multi ani ,Selene , multa,multa sanatate si sa ai parte in viata numai de impliniri si bucurii
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny A cui zi a fost azi? Ca e si a mea... Am implinit 32 de ani... |
LA multi ani sanatosi si fericiti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
citat din mesajul lui diana2242 mamagiuliei vad ca esti pe faza imi masori si mie fustitele pls? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
eu sunt la servici pana la orele 18,00, apoi ajung home si ies in parc, deci numai seara dupa 22,00 daca pot sau diminetile la 7 juma`
care fustite ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
diana2242 spune:
mamagiuliei pls ce dimensiune au fustitele astea?si lungime pls.http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5488650991190000642
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/T1116Ani#5488651066112824946 eu vreau pt o tipa de 30 si ceva de ani dar aschimodie rau.Astept masuratori ms
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
andata spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, eu am pus azi colete pentru: valenita Flowers ada_coman andata matilda33 Va rog sa fiti atente la ele! Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta! Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati! |
Saru' manaaaaaaa
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
cris_82 spune:
LA MULTI ANI Selene_Bunny sa fi fericita si iubita
Am mai trimis si eu in seara asta un mail cu cateva produse care le-am spalat ca deh,stateau de atata timp acolo pe raft..am si eu rugamintea daca se pot pune la bazar in seara asta ca sa dam de lucru fetelor la licitatam mai trimis inca un mail azi de dimineata ..de la sectorici
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
andata spune:
LA MULTI ANI, Selene_Bunny! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
andata spune:
Un dans special pt Selene
http://www.youtube.com/watch?v=ApsgEXOnfDw&NR=1
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
carminabulina spune:
La multi ani, Selene!
Asta de sus a fost cantecul de la multi ani!
Acu' trebuie sa dai si tu o si o felie de tort