Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Anamariame, multumesc mult, stiam de mail,cred ca e veridic , o sa trimitem si acolo, maine iau legatura cu o clinica din Germania unde e un chirurg roamn recomandat de d-na care ne ajuta cu formularele www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Doamne-ajuta!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Asaaaa, acum ca am citit tot capitolul (nu ati mai scris de ceva vreme asa mult, nu-i asa?), sa va salut la ceas de seara...Am vazut toate pozele: cu Pitonasul ce roade la ceapa c-o pofta de-mi vine si mie sa ma duc sa caut una prin frigider ), cu Luana cu bubitele (mititica, ea tot vesela e), cu Maria (mi-au dat lacrimile la ultima poza cu ochisorii rosii ), cu dop-modelul nostru proaspat tunsa, cu ghioceii la joaca...pe cine am uitat? ca pozele pe cuvant ca le-am vazut pe toate Eu sunt home-alone (ma rog, cu sotul care impusca nu-stiu-ce pe calc, Eva mik e la plimbare cu bunicii, iar eu am profitat sa imi pun o masca pe fata si decolteu, din aia film...am stat cu ea o groaza ca aveam de citit la zi tot, si simt ca daca incerc sa zambesc imi crapa fata cu totul. Asa ca fug la dus, si poate cand revin mai e cineva pe-aici sa ne conversam, ok?Aaaa, am citit si nominalizarile, ce sa spun, super tari! Daca nu ne gasiti si noua o categorie, ne cream singuri una, da? Revin un pic mai tarziu si cu pozel proaspete.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ofofof, saracutza Maria Sa ne dati stiri despre frumosii ei ochisori!
Eu zic ca exista tufetitze care sunt cand elegante, cand sport, cand "casual" (de ex. Ana, Alexandra, Sophiphi, Adelake, Luana etc) si sunt tufetitze tot timpul elegante, "ultimul racnet", tres tres chic si anume, dupa parerea mea: Maria, Maia, Eva, Gazulina. Deci dupa mine ele sunt Miss Moda/ Miss Podium.
Am vazut pozele noi cu Maria: ce mai palarioare! Ce pantofiori! Ce tinute!! Categoric Miss Chic/ Trend-setter

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

POZE pt nomalizarile lui ela, si pt cei carora le-a fost dor de puiuta mica.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Frumoasa rau!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Mihaela, m-ai ingrozit un pic cu capusele, tocmai discutasera fetele de ele, dar eu nici macar nu stiu cum arata M-am grabit spre dus si am uitat sa o felicit pe Aris si sa ii urez multi ani inainte (si noi facem 4 ani pe 8 iulie), pe Mihaela pentru disertatie, pe sot pt licenta si pe sotul Ilincai pentru aceeasi reusita. Si pe simply pt plecare, uite-asa prindem si noi curaj Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am uitat sa ma laud, bine ca mi-a adus aminte Anaan: fetele pregatite de mine au luat cele mai mari note pe liceu la bac, la materiile mele: 9,80 (cea cu sociologia) si 9.65 (cea cu logica). Dar mi-e ciuda ca fata cu logica a venit la mine cu ciorna dupa examen si facuse de 10, 10 curat; nu inteleg de ce-s chemati toti neavenitii sa corecteze la bac. Chiar nu avea cum si pe ce sa-i scada, logica e logica, nu e o chestie subiectiva! Dar nu ma mir, noi, astia din interior, stim cel mai bine ce poame avem in invatzamant, ca mi-e si rusine ca-s in aceeasi tagma profesionala cu unii...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am trimis un mail
multumesc anticipat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ela, nu, Kiddy e un loc de joaca pt copii, da pe goagal Kiddyland.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!!!
Intru sa nu ne dati disparuti, am lipsit motivat aproape o saptamana, pt. ca am fost la Dragasani la inmormantarea bunicii lui Adi . Acum suntem rupti de oboseala pt. ca acolo in zona se fac pomeni 3 zile la rand si nu a fost prea comod cu multa lume in jur si cu Maia care nu avea astampar.

Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti bine toate, stiu ca v-ati intalnit in Herastaru (multumesc Olishka de telefon ), imi pare rau ca nu am fost si noi, dar data viitoare nu mai ratam.

Ma apuc sa-mi fac temele, adica sa citesc din urma poate vad si ceva poze .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am si eu o intrebare pt cunoscatoare, apoi ma retrag, ca ai mei copii necesita supraveghere stricta, se pare.
Claudiu a facut varicela. Poate fi purtator de virus, stand in contact cu Luana, sa duca virusul alcuiva care n-a facut?
Va dorim o duminica frumoasa!

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Eu stiam ca nu. Sa va faceti bine.

Multi si pt Mihaela si Maria, ce chestie nesuferira aveti voi acolo

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput