Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***225***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Cu putina intarziere: LA MULTI ANI FERICITI pentru Gina si pentru Aris&sotul.

Am vazut pozele si am ramas impresionata de cat de mult au crescut puiutii, frumosi tare, abia astept sa-i vad la mare.

Ayla: Sebi a facut varicela pe la vreo 2 ani si ceva si a avut la bube pe el, de ne-am speriat toti si vreau sa zic ca nu a ramas cu nici un semn, sa scapati si voi cu bine si cat mai repede

Petrean si Mihaelacg: multa sanatate puiutilor si voua multa putere!

Simplyana: ma bucur pentru voi, sa aveti o viata cat mai frumoasa de acum incolo si eu tanjesc dupa Spania, e tara mea preferata.

Vrem dupa ce se trezeste Lucian sa mergem putin la plaja, dar s-ar parea ca nu prea ne lasa ploaia, macar sa ne plimbam putin cat rezist, ca m-am saturat de 3 saptamani in casa

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare
Ayla eu stiu de la cumnata mea urmatorul lucru: daca ai avut varicela nu mai esti purtator de virus. Celelalte persoane care nu au avut sunt purtatoare dar doar in primele 14 zile pana incepe sa erupa, Daca gresesc cumva va rog sa ma iertati nu am informatia de la un cadru medical. Va dorim cat mai multa tarie si forta sa puteti trece peste...
Ela sa stii ca eu nu ma supar ca nu am fost nominalizati, nu am postat de multe ori si nici poze nu prea am pus aici.
Sanatate multa mihaela, si eu ii dau lui radu cu nattacin la ochisori, nu am ajuns la puroi doar lacrimau cand stranuta consecutiv de 3 ori si erau rosii. Si acest medicament contine antibiotic. Nu stiu daca ii dai si ceva prebiotice pentru protejarea florei daca ii administrezi antibiotic mariei.

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare

va si va multumesc pentru gandurile bune.
novus dar voi aveti z la deva?
tu vb serios? vii la galati? va asteptam cu mare drag.
denisamada, Klacid, am inceput sa luam aseara la 19 prima data, si puroiul a aparut cu o ora inainte sa luam antibioticul pt puroiul din gat.
anan, petrean, pisik,novus,simonapro,curea, cuscra, monique, ilinca
de pus in ochi am tobrex, faza e ca nu ma lasa sa ma apropii de ochii ei. cand ma vede cu pansamentul in mana, urla, se intoarce, nu sta locului si strange ochii.

azi noapte nu a facut temperatura.
oare am scapat?
ce ma ingrijoreaza sunt ochii pt ca dimineata s-a trezit cu ei lipiti de puroi si uscati. a incercat sa-i deschida, nu a putut si s-a pus pe plans.
am spart un bidoun de mare de ser fiziologic, am bagat-o in chiuveta si am spalat-o efectiv pe ochi cu tot flaconul mare sa i se umezeasca ochisorii sa-i poata deschide.

acum nu mai are puroi, insa are sub ochisori niste pungi imense umflate, si rosii.

am sunat la urgente, si a zis ca nu-i caz de urgenta majora, sa astept pana maine.auzi la ea, ochii unui bebelus care arata ca ai mariei(facandu-i descrierea detaliata) nu-s urgenta majora.intr-un finala a zis sa venim sa ne vada un medic.

il asteptam pe tati ca-i la servici si mergem iar la urgente. mi-e groaza.

monique si gaza multam de telefon.

am "scos" niste poze, inclusiv una de dimineata cand avea ochii mai ok. sa vad cat de repede se incarca.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

POZE pt nomalizarile lui ela, si pt cei carora le-a fost dor de puiuta mica.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

vine tati in 10 min si plecam la spital.
deja la un ochisor are sange pe globul ocular in partea de jos.
ne auzim mai tarziu.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

vine tati in 10 min si plecam la spital.
deja la un ochisor are sange pe globul ocular in partea de jos.
ne auzim mai tarziu.

sa-i treaca cat mai repede

PS: a inceput votarea la "I love DC" pls votati-l pe Donu'....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, am primit pe mail:Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista inRomania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitatieconomice sa le salveze vietile.Nu ezitati un moment si recomandati- le aceasta adresa de contact...putetiastfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat...Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantiaautenticitatii acestui anunt.Cu stimaIoan(Goteborg-Suedia)IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACEIn acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatieindependenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DECORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRUCAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATIAI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LEACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!Site-ul fundatiei este :http://www.saveachi ldsheart/. org/ <http://www.saveachi ldsheart. org/>Controlati-l singuri.Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot ceredetalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament completpre si post operator, cazare pentru un parinte.Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!Aceasta stire s-a difuzat pe 28 .5.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiintain cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zidupa Stirile de la ora 13.00STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si DanManolache )TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAIDEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!SPER SA AJUTE PE CINEVA !!!SALVATI COPIII DIN TARA !!!EI SUNT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA. Sigur ca poate fi o facatura, dar nu puteam sa nu il dau mai departe.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

salutare

va si va multumesc pentru gandurile bune.
novus dar voi aveti z la deva?
tu vb serios? vii la galati? va asteptam cu mare drag.

As vrea eu sa avem, o sa merg la Buc de joi si acolo ma duc sa vad ce cumpar pisicutei asa inainte de concediu
La Galati degraba nu cred ca ajungem

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

POZE pt nomalizarile lui ela, si pt cei carora le-a fost dor de puiuta mica.

Superba !!

2 nominalizari de la noi: Miss Eleganta si Miss Frumusete

Sanatate multa va dorim !!!

Mergi la inceput

Anamariame, multumesc mult, stiam de mail,cred ca e veridic , o sa trimitem si acolo, maine iau legatura cu o clinica din Germania unde e un chirurg roamn recomandat de d-na care ne ajuta cu formularele

Mergi la inceput