Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu m=am trezit acu k nu e nimc de papa
am pus repede la cuptor niste fripturici cu cartofi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Aveti dreptate bebelu si zana trebuie sa fim optimiste si sa nu ne mai gandim numai la rau. Si eu m-am stresat cand mi-a iesit ureaplasma pozitiva la analize, dar m-am linistit treptat si am vb si cu medicul.
Iar in privinta netului pot sa zic k numai aici cu voi ce mai citesc informatii k m-am speriat de cate am mai citit pana am vazut la eco k baie inimioara la bb.
la toate fetele. eu am fugit aksa, mi-am terminat treaba pe azi si pana marti nu mai dau pe la servici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Zana ma bucur ca a fost bebelu pe faza si te-a incurajat, nu ai de ce sa iti faci griji, si nu mai citi pe net ca uneori te innebunesc si prea multe informatii

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

loutzy
odihna placuta zilele astea

bebelusi pai eu am cam bantuit pe aici toata ziua
nu am avut chef de nimic.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Loutzy asa este, ne speriem aiurea, nu avem cunostinte medicale, mai citim si noi pe net si credem ca tot ce zboara se mananca.
Multumesc fetelor pt sfaturi.

Eu am gatit varza cu afumatuta, sala de icre de crap si mai vroiam sa fac o dulceatza, dar m-am bagat la calc si am inceput sa bocesc in loc sa-mi vad de dulceatza mea.
Va puuup

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele! Sunt noua desi am citit foarte multe chestii pe aici care m-au ajutat mult. Sunt si eu o viitoare mamica (sper din toata inima) cu un bebe mic de 5 saptamani in burtica, dupa socoteala ptr ca nu am ajuns inca la medic, acesta fiind in CO, si bineinteles cu panica de prima sarcina, la o varsta inaintata (32)si o hepatita b, purtator inactiv. Simptome traditionale nu am, in schimb am ceva dureri de burta, cam ca la menstra, arareori, dar suportabile.
Ma gandeam ca pana vine medicul, adica peste vreo 2 saptamani, sa va innebunesc pe voi cu intrebarile mele...ca cine ma poate intelege mai bine, nu?

Mergi la inceput

MONICA bine ai venit la noi in gasca.
sarcina usoara si bb sanatos si la termen

scrie 10 mesaje sa te vedem in timp real.
te asteptam cu intrebari

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Monica bine ai venit..Sarcina usoara si bebic sanatos.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si eu am papat acusi cartofi prajiti cu cascaval ras deasupra, ou fiert si un iaurt
carnea nici sa nu o vad..mananc fortat la cateva zile cate o pulpa de pui ...nici inainte nu ma omoram cu carnea, acu nici atat

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

fetele vreau si eu parola de la contul comun sa va vad si sa pun si eu pozici.

7+

Mergi la inceput