Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 vezi si tu dc mai continua sa curga asa... chiar nu stiu bine ca nu curge rosu..k atunci era mai asa.. dar asa.. poate intra mamutz..mai sti k ea a zis k parca a avut o scurgere mai ciudata. dar nu mai stiu cum a zis. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+ |
PREZENT
Subulina fugi la doctor
nu vreau sa te ingrijorez dar si eu am avut aceeasi chestie. Poate fi si o bucatica din dopul care astupa colul. Sau pur si simplu secretia mai inchegata. Eu am avut o bcatica cat unghia de la degetul mare, gelatinoasa, ca albusul de ou, mica asa. De cele mai multe ori e de la col.
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Da,stiu ce a zis mamutz.La ea era galben,nu e asa.Si am avut s eu la sarcina trecuta ca ea.Nu seamana deloc.Tinand cont ca ieri era dansator,nu cred sa fie ceva in neregula cu bebe. Sa va zic o faza tare.Stateam cu sotu in pat aseara,el cu mana pe burtica.Dintr-o data sare ca are si puna urechea.Cica "ii simt inimioara lu bebica".Cred ca erau bataile mele.Totusi a fost ata de dragut,m-a impresionat cand i-am simtit emotia din voce.Si am lasat-o asa Voua va curge ceva dinsani?Eu parca am vazut pe sfarc,in mijloc o chestie alba care am luat-o cu degetu,era asa ca laptele intarit,numa ca o picatura mica.Sa fie deja ceva pe acolo? Al meu cred ca e mai precoc ![]() |
Am avut si o pata f mica tot cat unghia galbena dupa ce a fost bucatica gelatinoasa. La tine e in regula ca nu e nimic colorat, dar cel mai bine e sa mergi la dr.
shubulina spune:
Mamutz,am fost ieri dupa masa si bebe era bine mersi...
N-as vrea sa ma ingrijorez.Totusi chiar acum iau telefonu si-l sun pe doctor.Sper sa-mi raspunda,ca la cat l-am stresat....![]()
bebelu86 spune:
eu zic k mai bine sa-l stresezi si sa fi tu linistita 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
shubulina spune:
Mi-a raspuns,deci mai are nervi pentru mine
A zis sa nu ma ingrijorez m-a intrebat daca altceva in afara de asta,i-am zis ca nu si a zis ca e secretie personala.
mamutz spune:
Suna la el ori de cate ori ai o neliniste, ca nu pt dr trebuie sa-ti faci tu griji.
Si la mine era totul perfect si abia fusesem la dr. E f bine ca la tine nu e nimic colorat, dar cel mai bine e sa verifici.
Tu de ce ai mai pierdut o sarcina?
Ai analizele de coagulare facute?
Bebelu si restul fetelor 
shubulina spune:
Sarcina oprita in evolutie la 6 sapt.Dap,analize facute,tot bine.
A zis ca sunt din ce in ce mai multe cazuri de genu,motive...din cele mai variate.
Pai nu e ca-mi fac griji,da mi-e rusine.Nici nu e nevoie sa mai zic cine sunt,ca el cica "da,stiu cine sunteti,stiu ce vreti,spuneti-mi ce s-a mai intamplat"
Ma cunosc si alea de la clinica ca pe cal breaz,dupa voce ma iau.![]()
alinushali spune:
fetelor pe mine chiar ma bate gandul sa achizitionez un ecograf.....al meu ma intrebat daca e nevoie sa vanda casa 
......dar eu chiar vreau sa-l vad pe bebe ori de cate ori am asa un feeling sau mi-e dor de el si vreau sa vad cat a mai crescut.............doamne cred ca m-a batut soarele in cap.
Sincer nu mai stiu pentru ce mi-a dat supozitoarele,mintea mea era la inimioara pe care o auzisem si nu mai stiu ce mi-a zis 
somn usor la burticile care fac somnicul de dupa-amiaza si 

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
6+ 
momente din viata
puiu
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bb
zanabuna spune:
Am fost depistata cu STREPTOCOC B , este f periculos din cate am citit, va rog sa-mi spuneti cele care v-ati intanlit cu el ce au spus doctori? (recomandar)Am vazut ca se prescrie antibiotic, dar se poate transmite la fat in timpul sarcinii (nu numai in timpul sarcinii)
pe mine ma omoara gandul ast

8