Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 22
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 cristies - mai ai un pic si ajungi la zi. Ce-mi place cum faci rezumatul capitolului. Cum mai merge monti, ca eu n-am recuperat? Rezultatele sunt bunute? cris_d - pare interesant summerschool-ul! Cred ca o sa-i placa Anei cris_m - inca esti la mare? bea - ce bine ca nu mai are Ivan febra. Sper sa gasesti Pediatra! ruxita - pana la urma cu care pediatra ramai? (scuze daca ai scris si n-am vazut, cand unul tipa, altul zbiara e cam greu sa ma concentrez) Sper sa treaca repede raceala Si nu in ultimul rand Alexander de MP Maria de Tanaion Si acum chiar ca ma opresc pana la capitol nou. Merg sa fac papa. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
... pai vom sta cu fundu in doua luntri, ca e mai comod asa pediatra lui care ramane pediatra lui pentru controale de rutina, masuratori, vaccinuri (le are intotdeauna) si parere medicala nr 1 si "cealalta" (asa am botezat-o) pentru confirmare de diagnostic si tratament homeopat alternativ, eu zic ca una pe cealalta nu se exclude... si pediatra nr. 1 imi recomanda din cand in cand remedii homeopate, dar din cele mai uzuale... si deja ii cunosc schemele de tratament si pot sa incep si eu unul in situati de urgenta (de ex. erdomed, ambroxol, s.a.); plus cealalta poate fi sunata si chemata la domiciliu, pe cand prima nu a venit nici sa faca patronajul desi are cabinetul sub apartametul nostru, am anticipat, prima are cabinetul sub noi, deci foarte aproape nu trebuie sa ma trambalez cu pushtiul prin oras, pot face analize gratuite, pot apela pentru trimiteri, retete compensate, etc. deci raman ambele...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
cristies spune:
Ruxita, sub nicio forma nu e regula pentru copiii alaptati sa aiba lipsa de fe si ca dupa 4 luni. E chiar pe dos. Laptele praf e imbogatit cu fe si ca, dar nu se asimileaza decat foarte putin pe cand cel din laptele matern se asimileaza aproape in totalitate.
D-aia oms a obligat producatorii de lapte praf ca in reclame sa introduca fraza "in absenta laptelui matern" sau derivate, ca sa afle cat mai multa lume... Dar unii medici nu cred ca s-a schimbat ceva de acum 30 de ani de cand au terminat ei facultatea...
Oani, Lucas a facut o boala a copilariei deja? Oooo... pupam micutul curajos.
Simplicity ce-mi place cum povestesti de oraselele mici din Anglia si de bibliotecile lor foarte populate (pe mine m-a surprins ca erau o gramada de mosuleti care veneau si citeau sau chiar la net sa vb cu rudele)... Bine... mosuletii erau oriunde, calare pe un fel de motociclete ca multi dintre ei erau foarte batrani. Cele mai dragute erau babele de 80-90 de ani care luau micul dejun in oras, rujate pana la urechi si cu niste zambete asa simpatice... Asa o batranete au... nu ca amaratii nostri carora vrea basescu sa le taie 15% din pensiile mizere...
Mamidepuiuti, Montignac n-a murit (a si fost acum cativa ani in Ro). Dar daca l-ar cunoaste Plateea n-as fi asa sigura de viata lui indelungata... Si eu m-am mirat cand am auzit ca Plateea manca doar cartofi fierti si pui la gratar si mai era cineva Lucia parca, la fel pe regim toata sarcina... Nu ca mine care dupa ce am bagat toate minunile acum m-am imprietenit cu Monti...
Andre_lina felicitari pentru vaccin si pentru mancarurile inspirate.
Decenuela, Garga chiar sta in picioare cum trebuie, paseste, chiar si danseaza cand e fericit (un fel de genuflexiuni hazlii)... din pacate nu sta in fund in niciun fel. Am incercat sa-l pun ca pe Alexander al lui Mamidepuiuti (are o poza in album in care e pe canapea si pe perne) si s-a tarat pe spate pana a ajuns tot la orizontala. Daca il pun fara ajutor cade stanga dreapta, daca il ridic de manute se ridica si apoi repede baga talpile sub el sa se ridice in picioare... e de groaza. Am vazut in baby human ca la 7 luni abia ar trebui sa te astepti sa stea, dar e clar ca la al meu nu e ca nu poate... ci ca nu vrea...
94....
Simplicity, "celebrul actor" (la el pe scara) a jucat in Anatomia lui Grey. Mie mi se pare ca arata intr-un mare fel...