Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 da.................ruxita sory de febra, dar e bine sa faca..asa am inteles si eu, k inseamna ca reactioneaza corpul la infectie si se pune in functiune sistemul imunitar.............. sper totusi sa nu fie mai mare, sa ascada si sa va reveniti e foarte nashpa raceala asta eu sper sa treaca si la noi si sa nu se mai repete..chestia e ca noi tot timpul avem vizitatori "nedoriti" gen copii bolnavi......si asta e o prroblema......daca nu mergem noi sai vreau sa stau cu el acasa, am alta surpriza ca vine ei la noi..ca deh bebe vrrea sa il vada pe celalalt bebe.......so..nicicum nu e bine nu stiu ce sa fac in privinta asta............................. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
ne-a trecut intre timp febra! acum e mai bine, dar cand i-am dat panadolul azi dimineata a scos pe nas stranutad o tona de muci...cat despre focar, nu prea stiu, nu ma pot pronunta, mie imi sifoneaza nasu, sotului ii sifona nasul, doar ela nu spa resimtit, e clar ca e o treaba din familie, cineva a inhatat-o (sotul sau ela ca ei socializeaza cu alte persoane, sau eu? nu bag mana in foc) si s-a imbolnavit primul ala micu ca e mai fragil... e sfanta treaba cu spalatul pe maini! dar tot n-am fentat-o. Eu am mers din parcul de cartier o vreme, dar e atat de multa lume pe-acolo (inculta vreau sa spun) - scuipat seminte pe jos, oameni turmentati, fete si baieti stoluri foarte galagiosi, in general dubiosi, ma gandesc ca oamenii seriosi sunt totusi la munca... asa ca caci, ne plimbam pe langa bloc si pe stradutele mai laturalnice cu mai multa verdeata si mai multa liniste...
incearca sa intrebi pediatra tot ce vrei sa intrebi, tu incearca si daca reusesti cu atat mai bine, ca n-o sa te poate refuza sa-ti zica, stiti pentru alt gen de intrebari faceti o programare, dar te orientezi la fata locului, oricum fa-ti lista cu intrebari ca se uita, eu mi-am amintit in usa s-o mai intreb una alta...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Am fost la o nunta. Evident Teo a mers la cununia civila si la biserica. PArtea haioasa e ca TEo a avut cravata iar mirele nu a avut Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce frumos
Si noi am avut cravata cand am facut pozele pt Cartea de Identitate
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Ruxita spune:
mi-am amintit azi o chestie pe care tin s-o consemnez... cosmarul vietii mele - Ela pana in 11-12 ani... de cand a inceput sa umble pe picioarele ei, nu mai era de gasit ziua intreaga, ma si radeau oamenii (de oriunde de la oras si de la tzara) ca iar am pierdut-o, umblam toate stradutele si o cautam cu vargutza in mana, of course, poate-poate o impresionez... pe la 5-6 ani, nu ma retin exact s-a suparat pe mine ca am certat-o si a plecat de-acasa, si nu s-a mai oprit decat in satul vecin la bunica-sa... acolo a fost intrebata pentru ce a venit si a zis ca maica-sa a trimis-o dupa branza (!!!)... mi se mai intampla si sa alerg dupa ea (ii cumparase taica-su bicicleta) si avand si libertate, dar si viteza, ma lasa deseori cu ochii in soare... o cutam la amiaza pentru pranz, o cautam seara pentru cina si culcare, normal... am pierdut-o si in oras si am alertat politia cu toate echipajele de sector... am gasit-o departe de casa intr-o curte dandu-se in leagane cand afara se innoptase... acum s-a mai potolit, acum sta in casa si iese numai cand ii dau voie, o ora-doua... cand era mica pentru ea nu exista ca nu are voie sa se duca undeva, la 10 ani isi imagina ca poate sa aleaga cu cine sta cu bunica-sa sau cu mine... cred ca un rol crucial in disciplinarea si potolirea copilului l-a avut sotul meu mai strict si mai sever.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela |
da m-am gandit in fel si chip...nu prea am variante. uite acu ii dau cerealele in loc de fructe. el se trez la 7..sau ma rog..pe acolo. as putea pe la 9.30 sa-i dau cereale..si pe la 11...juma fructe....apoi cand o fi ...2-3 legumele ( inca n-am inceput)
AMR...stationare la mal sau....mall?...
[/quote]
Varianta asta mi se pare buna, vroiam sa ti-o propun si eu.
Pt ca si cerealele si fructele se papa dimineatza, ca dimineatza se absorb cel mai bine vitaminele din fructe si energia din cereale si-o consuma peste zi..llegumele in schimb se pot manca oricand, aka si seara!
ce zici..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ..chestia e ca noi tot timpul avem vizitatori "nedoriti" gen copii bolnavi......si asta e o prroblema......daca nu mergem noi sai vreau sa stau cu el acasa, am alta surpriza ca vine ei la noi..ca deh bebe vrrea sa il vada pe celalalt bebe.......so..nicicum nu e bine nu stiu ce sa fac in privinta asta............................. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
cand am problema asta prefer sa merg eu in vizita.Macar stau cat vreau, daca vin ei la tine nu po sa-i dai afara...sau: suni si spui ca ai vrea sa-i vezi dar te simti rau si ramane pe altadata...ca sa inteleaga ca n-ai chef nici de vizite, nici de vizitatori.
Eu de ex intreb mereu: "e racit careva?". ca daca da, le spun ca mi-e frica sa nu ia si bobitza..
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui danyelana Azi e ziua prietenului si viitorului nostru vecin, Alex de MP asa ca ii uram LML si petrecere frumoasa la bunici [blue] [b]Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 |
LML draga ALEXANDER!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Danasor, avocado e galben portocaliu cand e copt. Probabil ca de-asta (si amestecat cu usturoi) o fi dat asa reactie. |
cum?? nu e verde?
stiu ca mango e portocaliu...
_
_
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Las o cafea maree, si fierbinte, si alaturi, laptic, scortisoara si miere sa serviti dupa gust. Ruxita sunt termosensibile linguritele, adica isi schimba culoarea daca sunt introduse in alimente prea calde. Avand in vedere ca nu mereu pot sa gust piureul shtrumfului mi se pare o solutie buna. Noi tot cu dintisorul tragem...are mititelul o galma pe gingie mai mare decat dintisorul deja iesit. Sper ca azi sa ii dea si al doi-lea ca ne-a zapacit. Fug sa pun niste poze noi. O saptamana minunata sa aveti! Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Buna dimineata.
M/am servit si eu cu o cafea mare si am combinat-o cu lapte, ca azi am zi de proteine si e singura in care am voie sa-mi beau cafeaua cum imi place. Mersi MS.
lui Sebi sa iasa cat mai repede dintisorul. Am vazut poza cu el dupa somnic...ce mare s-a facut! (nu stiu daca e noua sau nu, dar eu nu o vazusem si nici pe Sara la joaca...)
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
lorex spune:
Am terminat si eu de recuperat, acu sa ma apuc sa raspund
dar sa-mi duc bobitza in pat ca a adormit la mine in bratze!
revin
_
_
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da m-am gandit in fel si chip...nu prea am variante. uite acu ii dau cerealele in loc de fructe. el se trez la 7..sau ma rog..pe acolo. as putea pe la 9.30 sa-i dau cereale..si pe la 11...juma fructe....apoi cand o fi ...2-3 legumele ( inca n-am inceput) sau sa-- las acu doar cereala..pe la 2 legume si pe la 4 fructe?..si apoi lapte?habar n-am dar park si fructele le-as da tot in prima parte a zilei...aoleu..greu domle..io zoic ca tre sa fac ziua mai lunga :)) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
VAd ca ti-au tot raspuns fetele pana sa apuc eu sa scriu. Lucas se trezeste pe la 6-7 cand papa tzitzi. Apoi la 10-11 ii dau cerealele si la pranz 13-14 supa-crema (sau piure mai bine zis). Fructul inca nu stiu cand o sa-l introduc, probabil ca desert dupa supica.
Eu am inceput cu legumele pt ca, in gen, le accepta mai greu decat fructele. Sa se obisnuiasca, acum cand am timp mai mult (inca), sa nu le refuze si sa fie mai usoara introducerea fructelor. La Lucas pare sa fie totul foarte usor, papa tare bine (mult mai bine cerealele decat supa, dar ma asteptam la asta), ii place cu o consisenta mai crescuta (si chiar cu mici cocoloase in cereale),dar inca mai am cosmaruri de la diversificarea lui André, care refuza orice si-si facea greata si voma aproape la fiecare masa.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)