Prietene la bine si la greu - 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna fetelor...nu am apucat sa citesc tot...am fost in week-end si am vazut bebe mic David, doamne, nu-mi mai aduc aminte de Sabina cand era de cateva zile...noroc de poze...so, am venit de la Iasi, dar dupa cum va spuneam, e venita si prietena mea cea mai buna din Anglia si imi petrec mult timp cu ea, peste o saptamana pleaca si iar nu o mai vad un an

Diana ti-am votat pozele, pe bune ca sunt cele mai reusite, sper sa castigati

am vazut si pozici noi cu fulgusori frumosi

va rog si eu sa ne dati un vot aici

pupici la toata lumea

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

buna fetelor...nu am apucat sa citesc tot...am fost in week-end si am vazut bebe mic David, doamne, nu-mi mai aduc aminte de Sabina cand era de cateva zile...noroc de poze...so, am venit de la Iasi, dar dupa cum va spuneam, e venita si prietena mea cea mai buna din Anglia si imi petrec mult timp cu ea, peste o saptamana pleaca si iar nu o mai vad un an

Diana ti-am votat pozele, pe bune ca sunt cele mai reusite, sper sa castigati

am vazut si pozici noi cu fulgusori frumosi

va rog si eu sa ne dati un vot aici

pupici la toata lumea

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Ancutza, votat.

Sa stii ca si eu ma minunez cat de mic a fost al meu. Noroc cu pozele si cu hainutele ramase. Eu asa de aiurita si obosita eram in perioada aia incat parca nici nu imi mai amintesc cum a fost. A trecut asa repede... La al doilea copil voi savura mai mult momentul.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ancutz votat ca si pt diana cu multa dragoste

dana, la noi unghiera e de baza si nu aia speciala de bebe, ci a mea din trusa

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari...

pe finalul somnului mucosilor, sa zic si eu 2 vorbe

- si noi, adica Dragos, ne tragem de putzulica, cand ii fac baie cu o mana vaneaza ratele iar cu cealalta se tine de cocosel...Eva inca nu a inceput explorarea
- semnul de la vaccin la dragos se vede f bine, e maricel, al Evei e f mic si a aparut in urma cu 2-3 luni, nu avea nimik pana atunci, se punea problema repetarii...din fericire nu mai e cazul

- dinti ZERO pe toate planurile, de busilat nu... incercari tot mai dese ale lui Dragos de a sta in 4 labutze, pana ne reuseste viermuim in cap

- voi cu ce le mai dati legumele, ca eu am 2 zile in care le combin cu ou, in vreo 3 le dau cu carne, nu am introdus inca peste/ficat si mai faceam combinatia cu branza/iaurt (asta cu cartoful dulce ). Daca incep sa inlocuiesc masa de la 18-19 care acum e de lapte praf si o fac tot cu lactate adica ii dau iaurt cu cereale/fructe sau branza cu legume sau cu mamaliga... sau nu mai stiu ce (ceva idei.. please) cu ce sa mai combin legumele, raman simple? e suficient pt ei?
- cam cata apa beau copiii vostri? Dragos mai nou nu adoarme daca nu ii dau bibe cu apa, il tine el si suge pana adoarme, daca il iau mai repede urla, daca ii pun lapte nu vrea.. bea cam 50-60 ml ininte de fiecare somn, plus noapte cam tot atat

revin daca pot, trebuie sa sun la pedi ca am aflat ca un cunoscut cu care am intrat in contact are varicela si vreau sa stiu care sunt riscurile pt mucosi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dana, eu folosesc cand forfecuta cand unghiera, una o am in dormitor, alta in sufragerie, depinde unde o nimeresc la inghesuiala sa ii tai gherutele. La unghiera tre sa am mare dexteritate, ca daca misca putin degetutu pot sa ii tai carnita nu unghia, ca am patit-o asa o data

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dana.n eu cu forfecutza mea de pielite (ca pielitele ciu-ciu nu mai am timp sa le tai ) dar doar in somn ca e f ascutita. cu unghiera nu am incercat, dar imi pare dificil, asa cum imi pare cu forfecutza aia cu varfuri boante

Ancutz votat

Raluci spor la treaba (a se citi securizat casa si alergat dupa Bubu)

Lavinia - intreaba-le pe babe (pardon doamne) daca omul acum 1000 / 10000 de ani punea papuci in picioarele copiilor mici (daca-s evolutioniste) sau daca D-zeu l-a creat pe om cu papuci in picioare (daca-s creationiste)

Licurici ai fost mortala dar sa stii ca ai si dreptate (nu pt acum, dar pt varsta cand chiar se vor descoperi) ca fetele se pot dezvirgina singure . eh, cu atat le-o durea mai putin

Andre ma bucur ca te-ai "trezit" si te-ai apucat de tratament. hai, de cate ori ti-a zis atata lume ca pitixa ta frumoasa are nevoie de tine prezenta si odihnita, nu de curatenie pe jos si 7 feluri de mancare (de care ea oricum n-are voie )? te pup tare, sa-ti revii si tu vara asta

nadyutza01 bine ai trecut pe la noi . noi suntem cu copilasii pe la 8-9 luni, cred ca mai bine incerci sa gasesti fetele cu copilasi de varsta Biancai aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153773

Ionela - of mai mami, mai. multa sanatate, hai ai grija mare de tzatzica

Mami. Ilinca eu ii dau f des morcov intreg sa-l suga / roada.
Semnul de BCG e ok, nici la noi nu se prea vede, dar asa a zis medicul pediatru de fiecare data cand l-a consultat. poate intrebi un doctor inainte sqa-i faci din nou...

Rgagapie bine ai trecut pe la noi

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetele, mi-a venit ideea sa pun in prima pagina link la pagini din subiectele noastre unde sunt info importante, de genul: lista medicamente vacanta etc

imi dati si mie link-uri pls? ca eu nu le-am salvat decat prin diverse documente si ma gandesc ca ar f usor sa deschizi prima pagina si sa apesi pe acolo, in loc sa cauti prin calculator sau sa scrii pe forum....

ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.Edit: cu ce taiati unghiile puilor? cu forfecuta sau cu unghiera?
La manute cu forfecuta, la picioare cu unghiera ca nu ma lasa altfel. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Aha, deci majoritatea folositi forfecuta. Si noi la fel (cea cu varfuri boante). M-am gandit ca poate este mai buna unghiera. Deci nu merita sa cumpar.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetele, mi-a venit ideea sa pun in prima pagina link la pagini din subiectele noastre unde sunt info importante, de genul: lista medicamente vacanta etc

imi dati si mie link-uri pls? ca eu nu le-am salvat decat prin diverse documente si ma gandesc ca ar f usor sa deschizi prima pagina si sa apesi pe acolo, in loc sa cauti prin calculator sau sa scrii pe forum....

ce ziceti?

ar fi super, numa ca eu nu mai am semnele de carte, am copiat ce ma interesa intr-un document

semnul de la vaccin se vede inca bine

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput