Prietene la bine si la greu - 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Bine k s`au acomodat micutii tai Gabitza, ca e tare greu altfel....la noi cu Rares e problema....mai ales la somn, nu ii place dceloc sa doarma in alta parte decat la noi in pat, si la noi acasa. Cu scandal adormim in alt loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

bebster s-a uitat mirat o buna bucata de vreme la mine si apoi dupa ce i-am vb mai multisor si-a dat seama ca tot mami e... oricum prima chestie a fost sa ma apuce de par.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in poze
Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

din fericire pentru noi, ei au dormit din prima zi doar la ei in patuturi, asa ca am luat patuturile cu noi ( era mai compicat cu 2 copii intre noi )

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

n-am timp de nimic, dar am bagat nasul sa va invit la www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1289194/Marina-Bay-Sands-resort-opens-Singapore.html?ITO=1490" target="_blank">piscina

va pup si sper sa intru curand ca mi s-au adunat niste intrebari in cap

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

hello

n-am timp de nimic, dar am bagat nasul sa va invit la www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1289194/Marina-Bay-Sands-resort-opens-Singapore.html?ITO=1490" target="_blank">piscina

va pup si sper sa intru curand ca mi s-au adunat niste intrebari in cap

apropo de piscina aia...eu as muri de frica sa inot acolo, fiindca as avea senzatia ca o sa cad in gol....dar de admirat privelistea de pe sezlongurile alea mi-ar placea...vise... ce sa mai...

ce face Iulian? e bine?

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

dupa ce m-am racorit in picina (Monis) revin in forta cu cateva poze de prin uichend

am un copil deranjat de dinti, sigur, chitzaie ca un catzelus isi musca buza de jos, nu ma lasa sa-i ating nimik de pe acolo

acum dau o fuga la airoport sa recuperez cumnatu cu gagica, vorbim pe seara,

pup u

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

na ca am adormit pitix in casa asa ca zic si eu 2 vorbe intre bagaje nedesfacute, haine de spalat si mii de alte treburi...

sarbatoritilor de zilele astea!

Ionela multi ani de casnicie fericiti si impliniti!

Diana ma bucur ca ai scris zilele astea . dar ce s-a intamplat cu soacra ta care te ajuta cu Vlad si Timi?

Licurici imi pare tare rau ca sunteti intr-o pasa mai putin buna. sa treaca repede si sa fie bine rechinasa mofturici

Lidia multa sanatate. hai zi-le amigdalelor ca avem treaba, sa scuturam niste de astea

Lavinia maine ma duc la banca

acu repede pana nu uit:

- pana la cate luni le dam fructe la micul dejun?
- cand inlocuim micul dejun, la ce ora se muta fructele si ce anume le dam ca mic dejun?
- la 1 an se presupune cumva ca ar manca de toate? (evident fara prajit, condimentat etc)
- Flavours de ce vrei sa amani asa de mult porumbul? (quinoa il mai aman si eu pana la 9 luni... maine-poimaine )
- ce le dati copiilor la a3a masa (aia de la 6 seara)? inafara de cereale?
- daca ii dau copilului legume verzi, e suficient patrunjelul adaugat in mancare (pe post de vitamina C) pt fixarea fierului?

o sa incerc si eu sa ma mai uit pe ceva carti sa vad cine ce zice, dar poate mai ziceti si voi ce mai stiti, idei, pareri documentate

eu sunt cam suparata ca n-am avut destula minte sa-l autodiversific pe Iulian, l-am indesat cu mancare de asta terciuita si acuma habar nu are sa mestece cu gingiile alea ale lui - i-am dat biscuite de ala de am facut eu si evident rupe bucati mari cu care se ineaca

mai vroiam sa scriu dar nu stiu ce, ma duc inapoi cateva pagini sa vad ce am uitat... oricum, la laptop slabe sanse sa mai scriu ca vine Santiago peste mine, iar la desktop daca stau, se taraste la scaunul meu si incepe a linge / roade rotile care sunt de metal....

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare: pentru mamicile posesoare de bebelusi cu dinti...voi ati inceput sa ii curatati? Cum? Ca eu i-am luat lui Rares degetar din ala de la farmacie si am cautat de am capiat pasta de dinti fara fluor...si nu ma lasa deloc sa ii umblu la dintisori!Aveti vreo tehnica speciala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lavi, eu n-am sanse sa ma apropii de dintocii lui Alex. i-am luat de la nuk 2 periute pe care le roade singurel. pasta de dinti inca nu am cautat, dar nu au in farmacii?
al doilea dintoc de jos, mie mi se pare ca iese stramb

Monisule, intai si-ntai cu piscina ta
apoi nu poci sa raspund decat ca la masa a treia lui Alex (la noi e pe la ora 5) ii dau iaurt, iaurt cu ou si branza calcica, o singura data i-am pus si mamaliguta, dar cum n-am blenduit totul, nu i-a placut, se ineca cu ea.
restul intrebarilor noi nici supa nu mancam inca, decat cateva lingurite de piure de diverse legume in diverse concentratii

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Monis, ai PM!

raspunsuri la intrebari...

cea cu masa de fructe de dimineata....nu stiu ce sa zic...eu cred ca o sa ii dau in continuare...pana va creste mai maricel...mai ales daca le si accepta...de inlocuit...nici nu stiu...eventual cu un iaurt...facut in casa....dar probabil ca va trece ceva timp...sau cu cereale si lapte de vaca...pe la vreo 2 ani...stiu si eu...habar nu am...m-ai pus pe ganduri

Iar la masa de 6 seara, eu ii dau acum branzica de vaci, combinata tot cu fructe ca altfel nu papa!

La intrebarea despre teoria ca la 1 an bebelusul trebuie sa pape de toate...am ramas ca la dentist...ca eu abia daca i-am dat sa manance carnita...asa din an in Paste...si mai are saracul sa se obisnuiasca si cu gustul altor alimente...al meu sigur nu va manca de toate pana la 1 an...ca nu am cand sa ii dau....pana se obisnuieste el cu un aliment dureaza...

Si mai vroiam sa te intreb...legumele verzi nu au vitamina C? Numai patrunjelul din mancare are????Am ramas in urma rau cu informatiile...trebuie sa ma documentez serios....

Mergi la inceput