Gemanutzele in mijloc de vara! (43)
Raspunsuri - Pagina 6
liliac1 spune:
Lora hai nu mai fi supi ca nu-ti sta bine. Si mai faci si riduri!
Sa incerc sa ma justific?? Nooooo, ca cine sa scuza se acuza. Cert este ca nu s-a mai scris aici si punct.
Despre noi: Am inceput scoala din toamna. Lucrurile merg f bine dar mai avem din cand in cand mici coborasuri din motive de neatentie. Nu sunt grave si nu mari dar...mai sunt. E firesc, inca ne mai acomodam cu ritmul scolii...
Avem si activitati extrascolare: engleza, grafica si franceza. Si aici merge f bine. Adica fiecare profesor in parte ma tot asigura ca este om de baza
Radu a implinit si el anul. A devenit independent, merge singurel de pe la sf lui octombrie si incepe sa fie smecher. DEscopera joaca, rade-n hohote.
In casa noastra este armonmie daca cei doi copii ai nostri NU SE INTALNESC! Cand sunt impreuna e jale mare. Nu scriu amanunte ca n-are sens.
Eu din octombrie m-am intors la munca. Stiti care-s motivele, da?? N-are sens sa le mai enumar. Cert este ca si-asa...tot mocirloasa este situatia noastra financiara. Dar...o sa o scoatem noi la capat intr-un fel sau altul.
Sunt tot timpul pe drumuri. Mi-as mai lua inca un job...dar ce?? Ca la noi nu se prea poarta de-astea cu part-time.
Asteptam si noi sarbatorile poate cu mai multe sperante. Sanatosi sa fim ca le ducem pe toate.
Va si va si va asigur ca-mi sunteti ffff dragi!
doinabita spune:
Eu o sa ii spun lui MOS CRACIUN SA NU VA ADUCA NIMIC! ca nu vreti sa mai vorbiti cu noi!
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea...sau un ceai (eu cu ceaiul, mai mult).
Liliac, pupam copilutii dragalasi!
Doina, tu meriti un premiu, ai timp pt. toate, mereu si nu te plangi - ar trebui sa luam exemplu!
Noi suntem bine, bolfosenia creste vazand cu ochii, are 6.600kg si 65cm. Deja ii sunt fixe hainele de 6 luni..in curand, o sa cumparam de 9.
Iustina e ok si ea, asteapta Mosii Craciuni...cam multi si anul asta, se pregateste intens pt. serbarile de la gradi si de la engleza...nici nu stiu cand a crescut asa mare, ma uit la ea si acusi o sa fie domnisoara.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Lora, cand vrei sa faci ceva iti faci timp.Important este sa vii nitel in fata la calculator si sa lasi pentru cateva minute treburile, caci asteapta ele si citesti si scrii.
Eu am facut cuatenia si de luni incep cu pregatirile pentru Craciun.Suntem toti acasa, fata e in vacanta, Catalin s-a mutat acasa cu sotia(nu e tot aia) e o fata super!Deci familia reintregita! Voi ce faceti fetelor?
olim spune:
Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
CRACIUN FERICIT!
LoraG76 spune:
Ziua buna, fetelor!
Va doresc un Craciun fericit, cu multa sanatate si liniste!
(si sper sa apara si "ratacitoarele", ca altfel pun maturoiul pe ele!)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
kokiy spune:
Sarbatori Fericite!
Eu cred ca se intra greu la subiect din cauza lui blackgirl0...doamna pe unde umbli ?daca la tine-i cald si vara, la noi sa stii ca a venit zapada ...schimba titlul
Lora ,eu de frica maturoiului tau am intrat
Black,am facut pana la urma vaccinul polio
LoraG76 spune:
'Neata!
La amiaza...ca eu acum apuc sa beau cafeaua, ca a adormit bolfosenia.
kokiy, bine ai revenit!
Black si Ralu is vinovate...le prind eu! Tre' sa dea muuuulte cafele ca sa le iert!
O zi frumoasa va doresc si un sfarsit de an pe masura!
Daca nu ne mai auzim, va doresc un an nou fericit si cu sanatate! La multi ani!
elena_adina spune:
Sarbatori fericite si un An Nou imbelsugat!!!
Chiar daca nu am mai scris de muuuult timp aici sa stiti ca v-am citit dim umbra
Felicitari Lora pentru scumpetea mica
Va pe toate!
Razvan si mamy va
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)