Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
ratusca83 spune:
ce vissss...voi in loc sa va ocupati de copilasi faceati supa de brocoli
eu deja m-am plictisit in pat..
19+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Eu sunt turbo de azi-dmineata. Am calcat pana acum 2 masini de hainute, mai am 2 lenjerii si apoi mai bag o masina la spalat. Si dupa asta ma apuc de curatenie. A, si am copt ardei si acum coc vinete.
15+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 eu deja m-am plictisit in pat.. |
asta vroiam sa zic si io ...
amelia harnicuta esti
si eu am masina plina , dar pana nu vine sotul nu ii dau drumul, ca nu are cine sa le puna la uscat
anes spune:
Multumesc de primire fetelor!
doura, multumesc pt. listuta!
Hi, hi, Brave, te stiu cu febra cumparaturilor! Mi te si imaginez cu bratul de haine!
Va rog sa treceti si data nasterii baietelului meu Remus (10.10.2008)!
Poze
Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+
douradoudou spune:
anes l-am trecut pe lista si pe remus ..
azi eu nu fac curat pt ca am facut ieri doar vreua sa spal pe jos..trebuie in fiec zi pt ac se aduna praf si eu mor daca vad praf ..cred ac azi o sa fie slaba miscarea pe aici pt ac e sambata..oricum eu va
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
ratusca83 spune:
poate reusim sa facem 20 de pagini...noi...care stam in pat....
19+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
ratusca ...eu parca am retinut ca sym face cerclaj luni..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou ratusca ...eu parca am retinut ca sym face cerclaj luni.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 20+ cu |
eu stiu ca a zis ca vineri sau luni...prima data..iar apoi a zis ca vineri...oricum sa dea DD sa fie bine...
19+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
abe daca ai fost acolo intre 10-11 eram acolo. Aveam o fusta lunga mai colorata asa. Si am zis la toti ca am gemeni. Deci dc ai auzit discutia io eram. Ca problema dr mea m-a trimis imediatla hematologie la 7s pt ca in sept am avut o sarcina oprita iar acum is gemeni. Analizele au iesit bune, dar mi-au dat aspenter 1/zi preventiv si Magne B6. Tu ce problema ai?
sugubina +17 cu Puficele
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata, burtici.
Anes bine ai venit.
Cam slab azi. Acum ma pregatesc sa ies putin la plimbare prin Parcul Tineretului.
Revin mai pe seara sa vad ce noutati ati mai scris.
20+