Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

iar eu nu stiu sa gatesc........decat trei lulele, trei surcele

21+

Niciodata nu e prea tarziu.Las' ca te invatam noi

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

letzy81 ziceai ca iti faci singura injectiile? cum reusesti? in picior sau in poponet ?

18+

Mi le fac in pliul cutanat de la burtica.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetele!
Noi ieri am dat un gratar ca a fost ziua sotului, asa ca acum recuperez ce ati scris.
Vmadelain, si eu tot cu stari de rau si voma sunt. Nu-mi vine sa cred ca inca n-am scapat. Ca si tine, am zile bune in care zic gata, am scapat, ca apoi sa ma loveasca si mai tare. Bine, la mine sunt si de la tratament.
Msymo, ma bucur ca esti bine!
Vreau si eu ardei umpluti, pufoase,salate, etc ...da cine sa faca, ca mama alearga dupa Arianna (cel mai atomic si vesel copil de pe Pamant ) si soacra e o lady, nu se deranjeaza

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Tot eu...Arianna e nascuta pe 18 noiembrie, prima iesire a fost de 5 min pe terasa casei la 5 zile, apoi la 7 zile am iesit 30 min la plimbarica in landou. Copilul are nevoie de plimbare la aer, la fel ca si un adult. Nu e deloc sanatos sa-l tii numai in casa. Eu am scos-o si cd era ger. Sunt f bine protejati in landou. Nu scoti bebe afara dc e vant puternic, viscol, chestii din astea. Eu ies si dc ploua marunt sau ninge linistit. In zilele in care nu se poate iesi, imbraci copilul mai gros, deschizi larg fereasttra si il lasi sa respire aer curat.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Iza si mie mi-a dat utrogestan in trimestrul II si eu i-am zis ca stiu ca se ia numai in trim. I. Mi-a spus ca e ok sa iau si in trim . II.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

fetelor ce mai faceti?
celesta legat de reteta de pufoase cu mere ....
nu ies prea putine decat 8 bucati?
noi suntem 3 in casa si ma gandesc ca poate nu ne ajung atatea, plus ca am vazut ca ar mai fi destul loc in tava pt cantitate dubla ...
tu tot ca in reteta faci sau pui alte cantitati?
ce fel de faina ai folosit, marca, ca eu am mai avut probl cu diferite tipuri de faina cand e vorba de aluat?

22+

Scuze daca-ti raspund prea tarziu... nu am mai intrat pe net de atunci. In tava e loc doar pana le lasi sa creasca (alea 30 minute de dinainte de a le baga la cuptor) ca apoi ele cresc si nu mai e, plus ca se mai infoaie si la copt. Deci daca dublezi cantitatile ar fi bine sa coci in doua tavi diferite.

La faina nu stiu cat te ajuta daca iti spun cum se cheama ce am folosit eu ca nu stiu ce se gaseste acum pe piata in Romania... oricum, una obisnuita a functionat f bine.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

mai, noua in anul 1 la embriologie ni s-a zis ca poti influenta sansele de a avea fata/baiat in functie de ph... ph acid---sanse mai mari sa iasa fetita,si atunci mama sa manance predominant carne de exemplu. ph alcalin creste probabilitatea sa iasa baiat (alimentatie bazata pe legume,lactate). explicatia ar fi ca spermatozoizii Y au rezistenta mai scazuta la ph acid

si mai era o faza, cu abstinenta partenerului--cateva zile,nu va alarmati. (nr de spermatoz Y se reface mai lent fata de cei X). ni se daduse chiar un exemplu pe tema asta, ca cica dupa razboaie se nasc mai multi baieti

nu stiu dk chiar dau rezultate...cine a incercat sa zica :lol:

este adevarat, dar pt asta este ok spalatura cu otet si respectiv bicarbonat.
eu asa am facut si am un baietel frumos de un an :)
Si raspunsul :
baietel ca asa s-a nimerit,nu? frumos de la bicarbonat?

conform acestei teorii femeile vegetariene ar trebui sa faca numai baieti FALS...
eu o sa am fetita si nu suport canea, deci inca o data fals...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si sora mea a luat pana aproape de sf sarcinii. Deci nu cred ca e vreo problema.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

matiz dar nu ti-a zis si pt ce ti-l da?
k stiu k asta e pt sustinerea sarcinii.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

858 SMS PT COPII

20+

Mergi la inceput