MONTIGNAC (143) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 20
maya_m spune:
salut fetelor
sunt tare pe fuga dar nu pot sa n-o observ pe BRANDUSIKA... ce irascibila e azimeniu azi- MD-salata de fasole verde+rosie
- P-dovlecel la cuptor
- C-fructe
edit-am facut ieri clatite pt. batalionul de masculi si-am rezistat eroic..nu m-am atins deloc de ele...sunt taaareeee
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m salut fetelorsunt tare pe fuga dar nu pot sa n-o observ pe BRANDUSIKA... ce irascibila e azi[left] |
nu mi-s irascibila..chiar m-am trezit bineeeeee de dimi ca plec la mama acasa...doar ca nu-mi place calea care au luat-o discutiile zilnice...
MD: 3 prune si niste pizza monti
G: lapte cu nes,un mar si-o nectarina
P: tot pizza
si la cina nush..poate pepene rosu
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
anne`mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brindusik
asa si?..la faza asta cati ani ai 3?te simti mai bine acu? Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Atat stii, atat faci. N-am pretentii
Catalishka spune:
Fetelor va rooog nu va mai certati, ce Dumnezeu???
Brindu, ce daca se cantaresc fetele zilnic, nu ne obliga nimeni sa modificam zilnic la tabel cred ca doar vor sa impartaseasca cu noi trairile acestui nou stil de viata pentru ele, nu trebe sa fim asa aspre...haide pace pace, drame adevarate si motive de suparare exista asa aproape de noi, hai sa nu maniem pe Dumnezeu cu lucruri asa mici...
Fetele noi, nu va suparati, cica vine eclipsa peste raci si suntem mai ciudati zilele astea (aici intram siBrindu si io si sotu meu si cupilu meu care azi noapte mi-a stat treaz fro ora )...
In alta ordine de idei, azi sotul meu iubit face 30 de ani, drept supriza, i-am pregatit un uichend la Rasnov cu inca doo familii preteni, plecam diseara, sper sa fie frumu, ne intoarcem duminica. Aveti idee ce drum e cel mai bun si mai putin aglomerat???
puuupici
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
brindusik spune:
anne'mary ce sa fac si io..nu prea ma duce capu
catalishk buey deci in fine..trairi noi trairi noi da sa analizezi cat scazi dupa ce te cantaresti de pe o zi pe alta ca te duci sau nu la buda deja...nu am spus as modifica sau ca asta ma obliga sa modific tabelul..in fine vad ca io is aia care ies aiurea daca fac o observatie de bun simt zic io(desi mai sus mentionata nu ma crede in stare sa am asa cea).
Sa-ti traiasca sotuuuuuuuuuuuuuu!!!s
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
montigirls....am deschis capitol nou..de scris cand l-o inchide pe asta
www.desprecopii.com/forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154283" target="_blank"> CAPITOL NOU pentru kg noi(mai putine )
vichend caaaaaaat se poate de fain si monti