Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

fetelor, ce-ati facut cu mine???
m-ati uitat intr-o sapt?

nu sunt nici in lista cu dnp, nici macar la cele de la care vreti vesti.
de suparare, am furat startul la saptamana 38 cu 1 zi.

in rest ce sa va spun: ma laudam saptamana trecuta ca dupa perfuziile cu fier mi-am revenit, ca ma simt super. ei, intr-adevar 3 zile asa a fost, apoi din nou la pat. cah!

ieri am fost la doc si se pare ca matulica mea are aproape 2500 gr (e tot in urma, pune in greutate incet, dar nu s-a oprit, si cica asta-i f bine).

placenta e deja imbatranita, grad III, deci se pare ca peste 2 sapt nasc. Ramo, vezi ca poate ne vedem pe 19.07 pe holurile maternitatii odobescu, asta daca reusim sa ajungem pana in saptamana 40 cu placenta asta.

peste 10 zile merg din nou la control si atunci stabilim data exacta.

Ela 37+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Bun venit pe lume REBECA!

saptamana 36 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Coteasca bun venit acasa cu bebe!

Aelita...helppppp...ca nu ne descurcam cu paturica...dupa ce ajungi la 280 ochiuri model lenes, urmeaza 20 de randuri de model cu gaurele...ei pe asta nu il mai inteleg
MODELUL 1 :
1 p derecho = 1 ochi pe fata
hebra=jeteu
2p. juntos derecho=2 ochiuri impreuna luate rasucit spre dreapta
1 surjete sencillo=2 ochiuri impreuna
vueltas pares:punto reves= randurile pare se lucreaza pe dos

...nu lipseste un jeteu? trebuie sa se inmulteasca ochiurile nu? ca sa ajungem la 320?

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana,sus e doar traducerea punctelor,iar schema e in poza AICI .

Incerc sa iti scriu schema:
R1:1f,1f,1j,1f,1j,2f,1j....se repeta 2f,1j....pana LA JUMATE unde avem 2f,1j,2f,1j,1f,1f,1j,2f,1j,2f si apoi se repeta 1j,2f,.....si se termina cu 1j,1f,1j,1f,1f

R2:toate pe dos

R3:1f,1f,1j,1f,1j,2f,1j,2f,1j....se repeta 2f,1j,2f,1j pana la jumate unde avem 2f,1j,2f,1j,1f,1f,1j,2f,1j,2f si se repeta 1j,2f,1j,2f,... si se termina cu 1j,1f,1j,1f,1f

R4: dos

...urmaresti schema cu patratelele,2f doua ochiuri impreuna pe fata,dar daca te uiti in schema ,intr-o parte triunghiul negru e spre dreapta,apoi spre stanga,adica cele doua ochiuri impreuna ,intr-o parte a schemei se rasucesc,si asa iese zig zagul.

daca nu reuseste,poate sa faca gaurele normale,adica 1 jeteu,2 pe fata impreuna...doar sa tina cont ca la inceput si la final si la mijloc sa continue cu jeteurile alea care cresc ,adica la inceput dupa cele 2 pe fata,la mijloc langa cele 2 si la final,ca pana acum.
si face gaurelele normale,daca nu se prinde dupa schema.
sau mai zi-mi cum sa iti mai scriu,ca poate reusim pana la urma,e greu sa intelegi dupa scris..

sa incerce pe ochiuri mai putine pana reuseste ,ca dupa cateva gaurele vede pe unde vin si e usoara schema desi la inceut pare incurcata.

daca nu si nu,sa faca orice fel de model acolo ,tinand cont mereu mereu sa creasca cele 4 jeteuri,la inceput unul,la mijloc 2 si la final unul.

uite,poate sa faca asa un model oarecare,cun am facut eu la ultima paturica ,unde am combinat tot felul de modele de pe unde am gasit -AICI.
Vezi ca sunt acolo toate pozele de la paturica asta ultima,e pe acelasi nr de ochiuri,dar am bagat diverse modele,si alt fel am facut volanul.deci poate baga orice model,imprtanta e crestere sa nu uite,ca sa iasa triunghiul.
si apoi volanul face tot.

33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

...asa ma gandeam si eu, ca tu ai tradus legenda...dar o sa razi daca iti spun ce ne inducea in eroare...la indicatiile date de tine tu vorbeai de Modelul 1 si Modelul 2...iar in poza scrie "Esquema del punto II" ...si de aici nu mai stiam exact ce si cum

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Larissa felicitari pentru 37 ...sigur mai urmeaza inca 2-3
Aelita paturica noua e superrrr
Felicitari Adriana si bun venit Rebeca Stefania!

Oana 39+ Matei Marius

AMR 7 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Dragelor, aseara tot la mesajul lui Ochidut am ramas, ca eram franta...poate recuperez astazi

vad ca a nascut Adriana felicitari mamico, recuperare rapida si sa ai bebe sanatos, mancacios si iubaret!!

va povestesc repede, pana nu se trezeste Andrei sa papam

ieri ne-am mutat si a fost prima noapte in casa noua...va pun azi poze sper cu camera lui Andrei

azi am fost in prima plimbare oficiala de o ora jumate in carut...gata, de acum landoul e de acum pentru plimbarici, nu pentru dormit a dormit toata plimbarea, foarte fericit a fost, acum vad ca da semne sa se trezeasca...nu l-am scos inca din landou, l-am lasat acolo sa isi continue somnicul

azi dimineata am adormit cu el pe mine il durea burtica si l-am pus pe burtica mea si asa am adormit m-am trezit dupa vreo ora si cand l-am vazut asa linistit l-am ciupit sa vad daca respira tati nu era acasa, eram singuri si dormeam dusi...si cand l-am trezit, urla de foame

acum astept sa se trezeasca si apoi sa ma mai intind un pic ca azi noapte tot m-am trezit din 2 in 2 ore...i-am tot dat san si atat pana dimineata cand nu mai avea ce sa suga si i-am dat completare

aa, de ieri am inceput sa ii dau Colic Baby, dar cam de 2 ori pe zi, mai mult spre seara cand e mai agitat si am vazut ca regurgiteaza dupa asta...acolo scrie ca il ajuta sa scoata aerul, dar copilul meu nu regurgiteaza asa mult in mod normal, acum dupa colic baby a udat cearsaful...mi-am adus aminte de aelita ca ne zicea sa le punem ceva sub caput, dar ieri nu ii pusesem ca ma gandeam sa nu isi traga pe fata

ma mai uit in urma si va mai raspund...pana se trezeste...cred eu ca pana la vreo 12 jumate mai doarme

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Am schimbat titlul, asta era cel mai important ...dar trebuie sa fug si nu am timp sa fac capitol nou, poate apare una din fete si il face...
Ooana

Mergi la inceput

ochidut...tot la tine sunt

incearca sa o tii pe burtica ta si la mine functioneaza...poti sa si adormi cu ea asa

si eu ii dau colic baby ca e naturist...infacol stiu ca e considerat mai medicament si evit sa ii dau...e de la erbavita

pediatra a zis sa pun 3 ml intr-o seringa si usor usor sa ii dau in gurita...sau amestecat 3 ml colicbaby cu 2 ml apa..cum vrei tu..la Andrei functioneaza...

si chiar dupa asta regurgiteaza, elimina gazutele...ca el mai lenes si la partea asta si cine se foieste apoi toate noaptea

Mergi la inceput

nela...ma intrebai de comoda si patut..sunt super ok...

doar ca sfat pentru mamici...eu in camera lui bebe am comoda cu masa de infasat, patutul lui bebe si pat pentru mine...nimic pe care sa pun cele necesare...cu astea sa zicem ca m-am descurcat, are comoda un suport, mai am 2 cutii frumoase de la ikea...dar daca imi aduc o cana nu am pe ce sa o pun....deci e foarte folositor si un dulapior (ca o noptiera) sau o masuta...noroc ca aici am pervazul foarte lat si mai pun acolo, ca geamul oricum nu il deschid acum ca e cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, ma bucur ca e tot mai bine cu brotacelul. Se invata cu plimbarica, cu papatul, te simt tot mai optimista. Eu mereu is foarte atenta la tot ce scrii, sa invat si eu cat mai multe. Zi-mi daca mananci ceva in mod special, sau nu... Sau mananci ca in perioada sarcinii?

Cristina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Adriana felicitariiii mamicutooo
recuperare rapida si laptic din belsug.

delfinasa Rebeca bine ai venit in piscinuta sa fii cuminte, papacioasa si necolicoasa, sa iti faci parintii fericiti si sa ai mult noroc in viata

Carmen pai mie mi se pare ca fara sare nu are gust mancarea si uneori mai exagerez, aseara am simtit urmarile ca am stat cu picioarele in jos ca altfel credca m-as fi lasat de mult de ea.bine ca mia trecut dupa ce m-am asezat in pat.

Racusor e super, odata cu mutarea incepe totul sa fie asa cum ne dorim cu toate mult optimist iti doresc in continuare

Ela nu te-am uitat niciuna, eu nu stiu ce sa intamplat pe prima pagina

acum fug la bucatarie, ca mi-am facut chef cu chiu cu vai si am smotruit bucataria dupa care am pus sa fac de papa.
dupa care stam toata ziulica in pat si lenevim

aaa sa nu uit Belu multa bafta la doctor si sa vii cu marea veste

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput