Bravo Adriana!Delfinasi de iulie-august 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 18
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Coteasca bun venit acasa cu bebe! Aelita...helppppp...ca nu ne descurcam cu paturica...dupa ce ajungi la 280 ochiuri model lenes, urmeaza 20 de randuri de model cu gaurele...ei pe asta nu il mai inteleg MODELUL 1 : 1 p derecho = 1 ochi pe fata hebra=jeteu 2p. juntos derecho=2 ochiuri impreuna luate rasucit spre dreapta 1 surjete sencillo=2 ochiuri impreuna vueltas pares:punto reves= randurile pare se lucreaza pe dos ...nu lipseste un jeteu? trebuie sa se inmulteasca ochiurile nu? ca sa ajungem la 320? Oana 39+ Matei Marius AMR 7 zile |
Incerc sa iti scriu schema:
R1:1f,1f,1j,1f,1j,2f,1j....se repeta 2f,1j....pana LA JUMATE unde avem 2f,1j,2f,1j,1f,1f,1j,2f,1j,2f si apoi se repeta 1j,2f,.....si se termina cu 1j,1f,1j,1f,1f
R2:toate pe dos
R3:1f,1f,1j,1f,1j,2f,1j,2f,1j....se repeta 2f,1j,2f,1j pana la jumate unde avem 2f,1j,2f,1j,1f,1f,1j,2f,1j,2f si se repeta 1j,2f,1j,2f,... si se termina cu 1j,1f,1j,1f,1f
R4: dos
...urmaresti schema cu patratelele,2f doua ochiuri impreuna pe fata,dar daca te uiti in schema ,intr-o parte triunghiul negru e spre dreapta,apoi spre stanga,adica cele doua ochiuri impreuna ,intr-o parte a schemei se rasucesc,si asa iese zig zagul.
daca nu reuseste,poate sa faca gaurele normale,adica 1 jeteu,2 pe fata impreuna...doar sa tina cont ca la inceput si la final si la mijloc sa continue cu jeteurile alea care cresc ,adica la inceput dupa cele 2 pe fata,la mijloc langa cele 2 si la final,ca pana acum.
si face gaurelele normale,daca nu se prinde dupa schema.
sau mai zi-mi cum sa iti mai scriu,ca poate reusim pana la urma,e greu sa intelegi dupa scris..
sa incerce pe ochiuri mai putine pana reuseste ,ca dupa cateva gaurele vede pe unde vin si e usoara schema desi la inceut pare incurcata.
daca nu si nu,sa faca orice fel de model acolo ,tinand cont mereu mereu sa creasca cele 4 jeteuri,la inceput unul,la mijloc 2 si la final unul.
uite,poate sa faca asa un model oarecare,cun am facut eu la ultima paturica ,unde am combinat tot felul de modele de pe unde am gasit -AICI.
Vezi ca sunt acolo toate pozele de la paturica asta ultima,e pe acelasi nr de ochiuri,dar am bagat diverse modele,si alt fel am facut volanul.deci poate baga orice model,imprtanta e crestere sa nu uite,ca sa iasa triunghiul.
si apoi volanul face tot.
33+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui aelita Am terminat PATURICA. 33+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
Mama ce paturica mortala
Am sa fac maine poza cu a mea
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
crispro spune:
Nela, sa -ti traiasca feciorul! Felicitari pt vestile bune!
Eu m-am culcat la 11.30 aseara, si deja am fost de 6 ori la susu. NU MAI POT!!! Of, urasc noptile, numai din cauza asta... Iar aseara, inainte de culcare, m-a mancat undeva sa bag in mine prajituri... Am niste arsuri de numa... Asa ca nu mai pot dormi...Si am o foame in glanda, acum ca m-am trezit...
Cristina 38+ cu
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Larisa, cata activitate pentru o singura zi. Esti o forta. Eu una am obosit citind Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
pai dupa ce toata sarcina am stat ca un trantor de teama sa nu mi se deschida colul...acum am o super energie si culmea nici burtica nu se mai intareste asa de des. Eu toata sarcina m-am protejat...pana si la cumparaturi am mers mereu doar cu sot si doar strictul necesar....si tot a trebuit sa stau in pat vreo 4 saptamani. Acum ma desfasor si eu ca poate sa vina...si repet....am energie si ma simt bine. Plus ca trebuie sa imi pun toate treburile in ordine ca sa nasc si eu in liniste. Eu cand i-au un cadou is de coma.....caut sa aleg ce e mai frumos etc.... adica chiar imi bat capul....
Azi am 37 de saptamani fix..Multumim Bunului Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ajungem aici!
Cam intr-o ora plecam la aniversare...Ale e f emotionata!
Ve imbratisez...Adriana cred ca e deja cu fetita in brate nu?
Va doresc o zi de sambata frumoasa!
Larisa 37 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 3 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
neatza!!!
Crispo ce nopti ca de acum devin zile eu din fericire am reusit sa dorm putin mai bine, m-am lasat de mancat seara pentru ca ma intorceam mai greu in pat nu puteam adormi ca de nervi incepea sa ma manance pielea, aveam niste arsuri groaznice si ma mai luau si caldurile cand in camera erau numai 20 de grade.
chiar daca ma duc la shushu si de 5 ori pe noapte am reusit sa adorm inapoi, dar nu mai e somnul ala dulce si parca e iepureste ,pazesc cand se lumineaza afara
si sa va invit si la micul dejun laptic cu cereale ca de obicei si o
sper ca Adriana sa fi nascut deja si sa fi avut un travaliu usor.
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara
sorina_goga spune:
Tot o noapte nedormota raportez si eu!!! Pana pe la 4 al meu delfinas a facut sport extrem (se spune ca la sfarsit nu se mai misca asa de mult ca nu mai ai spatiu, VRAJEALA!!! , poate nu mai au spatiu dar au mult mai multa FORTA!!!! ). Am dormit si eu vreo 2 ore adunate si cum m-am dat jos din pat iar a inceput sportul extrem!!!!
Vreu sa-mi tin mai repede delfinasul in brate!!!!!!
39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
ciristina_serban spune:
Buna dimineata si de la noi.
Mycya, multumim de mic dejun. Eu va invit la o cafea decofeinizata,cu frisca (imi era pofta)
Eu raportez o noapte mai bunicica, am adormit mai usor, si m-am trezit doar o data, in rest am dormit, ce sa zic.. se acumulase oboseala de cateva nopti plus trebaluiala de ieri...
Azi continui cu trebuta. Vreau sa matur si sa spal curtea, sa pregatesc mesele si scaunele, ca doar deh .... dupa-amiaza avem petrecere. Speram sa tina si vremea cu noi.
Aelita, e superba paturica... Mama cand le vad la voi, imi plac de mor, dar is antitalent. Ar fi o nebunie sa ma apuc acum de crosetat. Si stiu cand eram prin general faceam lucru manual, si-mi placea.. acuuu..s-a pierdut indemanarea. Dar o sa dau comanda la mama mea..hihihihi
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
Si zic
HAI ADRIANA! NASTERE USOARA! HAI REBECA! SA FII SANATOASA!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Mycya spune:
Cristina spor la treaba , si eu am de facut de papa azi dar nu am nici un chef nu stiu cum am sa ma conving sa imi ridic fundul de pe canapea sa fac si ceva
Bianca 34+ Andra Maria
AMR 5+ pana vede mama comoara