Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

ral_eli am facut amnio doar din cauza varstei (37). Nu mi-a indicat nimeni analiza. Dublu test, triplu test iesisera bune pentru varsta mea.

19+ si mami de Irina (10.02.2007)

am inteles. mai cere parerea uneui medic, nu strica; dar, repet , dc era ceva alarmant va zicea. incearca sa ramai calma

offf am si eu niste emotii cu rezultatul de la TT si cel mai frica
imi este de morfofetala ca la ecografia de la TT mi-a scris la cateva (inima, coloana) "aparent bine" . stiu ca a scris asa ca nu a vrut sa-si asume responsabilitatea , dar tot stau cu inima stransa

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanast

2000 RON costa. Am facut la spitalul Panait Sarbu (Giulesti) unde am ajuns prin clinica Alcosan (clinica dr Albu Dinu)

19+ si mami de Irina (10.02.2007)

Multumesc mult de raspuns Ioana!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joann, morfologie 2D nu cred ca se mai face, cel putin la Medlife nici eco normala de sarcina 2D nu am gasit. Aparatul 3D sau 4D te ajuta pe tine sa vezi mai bine trasaturile bebelui dar nu si pe medic sa verifice mai mult/mult mai precis. Medicul tot pe imaginea 2D face masuratorile.

Aparatele de 3D si 4D au insa un sistem care monitorizeaza si fluxurile sancvine, asta e diferenta cea mai importanta dupa parerea mea.

Uite si o parere medicala: "in principiu sunt putine anomalii care pot fi diagnosticate numai prin ecografie 3D, de exemplu cea de palat osos, dar ecografia de rutina, standard este cea 2D si ulterior se recomanda 3D, in cazul in care exista o problema si este targetata numai pe acel segment.". Eu una pot sa iti spun ca palatul s-a vazut la 2D la mine... asa ca e discutabil.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

ma doare curu' de la atata stat pe scaun, doar gandul la concediu prenatal ce imi mai da puteri, dar pana la mijlocul lui sept e asa mult :( ...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

zicea cineva de reteta de Carbonara, am eu una pe care o fac des si imi place mult:

500 g Spaghetti (Barilla neaparat) orice nr
4 oua
2 catei usturoi
cca 50 ml ulei de masline (cat sa acopere fundul tigaii)
100 g kaiser ("pancetta" dar la noi nu se gaseste, kaiserul seamana cel mai bine cu ea)
3 linguri de smantana
Parmezan (Grana padanno sau Parmigianno Regianno) – branza sau cascaval
sare
piper

Punem uleiul de masline in tigaie cat sa acopere fundul acesteia, usturoiul il taiem felii f subtiri si il adaugam in uleiul incins. Cand cesta devine usor transparent adaugam kaiserul taiat bucatele lungi de approx 2 cmsi late de approx 0. 5 mm, il lasam pana devine de asemenea transparent (nu ars) dupa care dam la o parte de pe foc acest sos. Separat batem ouale bine in care adaugam sare si piper (este de recomandat mai mult piper).

FOARTE IMPORTANT:
Pastele Barilla se fierb exact cat scrie pe cutie, nu ne doare burta sau nu se intampla nimic nedorit daca le simtim un pic tari.

Dupa ce fierb pastele, le scurgem de apa, le punem intr-un recipient in care sa incapa si sa ne si permita sa le amestecam, adaugam ouale batute cu sare si piper si amestecam continuu pentru ca pastele fiind fierbinti acesta se prinde f bine de ele, si sosul de kaiser si usturoi dupa care mai amestecam un pic si in final smantana (ATENTIE: PASTELE DEVIN GRETOASE DACA PUNEM MAI MULTA SMANTANA), dupa care amestecam.
Se portioneaza in farfurii intinse si se adauga parmezan ras dupa gust (de obicei acopere suprafata acesteia)

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

ma doare curu' de la atata stat pe scaun, doar gandul la concediu prenatal ce imi mai da puteri, dar pana la mijlocul lui sept e asa mult :( ...

18+

Asta vroiam si eu sa scriu. Iar eu prestez doar 5 ore!!! De azi dimineata ma foiesc in toate partile si tot la acelasi rezultat ajung. Nu poti sa iti iei medical? Am ajuns instigatoarea sefa . Acum lasand gluma, e foarte greu sa stai in aceiasi pozitie cel putin 8 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ral_eli si eu stau mult si m-am plicitisit asa rau, mai ales ca la mine ploua acum si este asa o vreme inchisa de iti taie pofta de orice
as fi vrut sa ma plimb astazi, sau sa ies pe undeva macar, dar cu vremea asta trebuie sa stau in casa

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Alexia multumim de reteta. Suna f bine si am notat-o .

Doura esti o scumpa. De fiecare data ne dai informatii foarte utile.

Vasari multumim de info. Nu stiam de ceaiul de frumze de zmeura. o sa il cumpar acum sa il am in casa ca asa sunt sigura ca nu uit.

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

18+

Asta vroiam si eu sa scriu. Iar eu prestez doar 5 ore!!! De azi dimineata ma foiesc in toate partile si tot la acelasi rezultat ajung. Nu poti sa iti iei medical? Am ajuns instigatoarea sefa . Acum lasand gluma, e foarte greu sa stai in aceiasi pozitie cel putin 8 ore.

ma batea gandul sa imi bag concediu de odihna apoi concediu medical din luna august si sa ma lungesc cu ele pana la prenatal
off nu stiu cum o rezista alte fete sa stea la servici pana in ziua nasterii! eu ma simt asa obosita si sfarsita, nu sunt buna de nimika

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

pe mine ma doare de la atata stat in pat....

am chef de o plimbareala cu masina...dar nu am voie..stau si ma uit decat la ea pe geam..

fetelor voi cand stati in picioare cum va simtiti burtica? moale sau putin mai tare? a mea e altfel cand stau in picioare fata de atunci cand stau intinsa..
la toate

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput