Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

buna tuturor,
desi intru aproape zilnic, din pacate nu am timp sa si postez....serviciul si copilul imi ocupa tot timpul. pe de o parte e bine pt ca io sunt ffff panicoasa de felul meu si faptul ca n-am timp sa ma concentrez asa tare pe sarcina, pe anumite simptome, dc misca, cat misca, cand misca, s-a intarit burtica, contractii etc ma ajuta sa ma mentin pe linia de plutire cu capu'...dar imi aduc aminte de la prima sarcina cand nu aveam altceva mai bun de facut decat sa urmaresc ce se intampla cu mine si cu bebe si parca nimic nu era bine....ma stresam de la orice, desi dr si eco spuneau ca totul e perfect

in alta ordine de idei, felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si multa sanatate celor care care au probleme cu colul, alergia, racelile, statul in pat etc

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Rsl_eli nu te simti pe dinafara... ca nici eu nu am . Hai ia un sa te simti mai bine.

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

fetelor de bebelu mai stiti ceva? ca nu am mai vazut-o in ultimul timp

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

bebelu cred ca ne-a abandonat si bantuie pe la cealalta odisee de ian-feb

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetelor sunt pe aici

dar cand va aud ca vb numai de mancare..
sunt la zi cu toate noutatile
dar imi lasa gura apa toate bunatatile de care vb,,si de vb...uit

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

nu prea sunt in toanele mele
zilele astea am avut o stare cam ciudata
nu mi-a ars de nimic si am fost cam intoarsa.
sper sa imi mai revin
k in seara asta ma vad cu fetele de la aspirante.

pe aici nu se mai face nici o intalnire nimic?

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

intr-un final am obtinut si eu reducerea de program la 6 ore incepand de luni...greu a mai fost. dar tot ramane problema cu drumul...eu stau in pantelimon (pta deltin - parca mai sunt pe aici fete care locuiesc in zona) si lucrez in pipera....cumplit

misticgirl tu cat timp ai luat azitrox? mie mi-a dat dr sa iau 10 zile cate unul pe zi pt infectia cu ureaplasma si mycoplasma. mi se pare cam mult, mai ales ca io sunt mai mult ca sigura ca il iau degeaba la cum arata antibiograma. tie ti-a zis ca tb sa ia si sotul?

Vasari m-ai dat pe spate cu alaptatul...nu pot sa cred. felicitari

16+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Super tare episodul de azi de la "Lectia de maternintate".

20+

Mergi la inceput

iar am pierdut serialu?
v-am tot auzit ca va uitati si am zis k ma uit si eu si bineinteles iar am uitat.
acu amintrat pe site si scrie k acu la 16.30 incepe.
pana la cat tine?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

eu si matiz avem sigur ardei...

19+ si ingeras in ceruri

si cu mine, noi astea care stam mai mult la pat

20+

Mergi la inceput

eu nu imi pun prea mari sperante in cic. in acesti 2 ani pot sa mai taie sau chiar si pana in dec
eu mi-am facut niste calcule plecand de la cel mai negru scenariu: se revine la 600 ron si se mareste si impozitul la 20% (care ar afecta salariul sotului)
apropo de tva: am fost ieri (01.07) la niste alimentare de prin cartier sa mai cumpar ce aveam nevoie si ce credeti ca faceau "comerciantii" : schimabau toate preturile la produse! la ce nevoie era sa mareasca pretul la produsele din stoc (achizionate cu tva 19%)??? deci pe langa aia 4% in plus la tva , am mai platit si adaosul lor ...
uffff
m-au apucat iar niste nervi
m-am decis sa numai cumpar nika din tara (pe cat posibil), iar mancarea direct de la tarani

18+

Mergi la inceput