Gravidute cu trombofilie -cap3-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Alte probleme nu cred ca sunt,Paula.Poate cam multe kg in plus.
Nu vreau sa intrerup mai mult pt ca riscul de tromboze este mare pt mine,in trim 3 avand si Leiden.Oricum eu sunt mai panicoasa asa ca fara sfatul dr Uscatescu nu am curaj sa-l intrerup mai mult.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Inteleg. Asa e dna dr stie mai bine cum e mai bine pentru tine.
Ma intreb nimeni nu deschide capitol nou?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata

am si eu o intrebare
daca ma duc la uschi pt analize, tre sa fie pe nemancate si pana la ce ora tre sa ajung?
i am dat mail si m a chemat la ea

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

buna,
stiu ca asistenta dr Uscatescu spune mereu la fete sa bea apa inainte sa vina la analize, de mancat nu mai sunt sigura, dar cred ca poti fi si mancata.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

letzy si eu cred ca nu e bine sa opresti Clexane cu prea mult timp inainte, eu am oprit cu 40 de ore inainte de cezariana, ce-i drept am sangerat cam mult, 3 ore sa reuseasca sa-mi opreasca hemoragia, dar nu a fost nevoie de trasnfuzie.Eu am facut doza mare, de 0.6, poate era mai bine daca reduceam la 0.4 inainte de operatie.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

fetelor,pe mine joi mai interneaza si luni ma opereaza.usca a zis sa intrerup clexane cu 2 zile inainte de operatie.dar mi-e frica ca e prea mult timp.sa nu pateasca ceva bebele.ca pt mine leacuri or fi,nu mi-e frica.intru in trepidatii,am o mie de intrebari,toate stupide.

mami de , premiata la concursul de dans 36baietel]

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Danny nu iti fa griji in 2 zile nu pateste nimic, unii medici intrerup chiar mai repede. Sa te recuperezi rapid, sa ai un bebe sanatos care sa iti aduca doar bucurii si sa ai mult laptic.
Totusi de ce te opereaza la 37 saptamani? sunt probleme?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010

Mergi la inceput

Danny multa bafta si te asteptam sa ne povestesti despre marea intalnire.
Si eu stiu ca pt bebe nu e mult,riscurile sunt pt mama dar atata timp cat esti in spital nu cred ca ai de ce sa te temi.Probabil bebe va fi monitorizat.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

scz,era semnatura veche.acu am 38 sapt.luni,implinesc 39 sapt.

mami de , premiata la concursul de dans 38 baietel]

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Felicitari Danny! Ma bucur mult. Atunci iti doresc totul sa fie perfect si sa ai parte de cele mai frumoase clipe. Ma bucur mult.

Mergi la inceput

Eu sunt tare necajita.Azi am fost la echo,bebe este bine 2750g,corespunde cu varsta sarcinii dar IR pe arterele uterine sunt mari:0,72 si 0,67 iar placenta gr 3 si lacuri vasculare.Dr mea mi-a zis ca asa arata o placenta dupa clexanne.Maine ma duc si la Fundeni,sper sa ma mai linistesc un pic.
IR pe artera ombilicala 0,62.

35+

Mergi la inceput