Vacanta in Bucovina si inundatiile recente
Ne-am planificat de ceva vreme sa mergem in vacanta pe la manastirile din Moldova din 10 iulie, in special la cele de pe langa Sucevita. Mai exact, avem cazare la Sadova.
Nu stiu insa cat de afectata va fi zona de inundatiile care fac prapad in prezent. Am inteles ca in Sucevita sunt ceva poduri rupte.
Chiar daca sa zicem ca putem ajunge la pensiune, n-as vrea sa nu ne putem plimba in voie pe unde dorim. Ma gandesc chiar la o anulare a vacantei.
Este cineva din zona, sau v-ati intors recent de pe acolo?
As crede totusi ca intr-o saptamana se vor retrage apele desi nici prognoza nu arata prea bine mai departe.
Raspunsuri
enachescug spune:
am fost. drumurile sunt ok.nu stiu cum a fost saptamana trecuta cu ploile, dar cand am fost noi singura chestie care arata ca au fost probleme era tocmai la Sucevita. un pod rupt si pompierii scotand apa dintr-o curte. in rest, nu prea. zic ca nu sunt probleme mari.
alsa spune:
Diciu,
as dori si eu mai multe informatii despre pensiunea din Sadova si despre zona. La inceputul lui august mergem si noi acolo, banuiesc ca este vorba despre aceeasi pensiune. (Dor de munte).
multumec anticipat
diciu spune:
alsa, ti-as da cu mare placere detalii despre "Dor de munte", insa din pacate noi nu am mai fost. Am anulat rezervarea din cauza inundatiilor de la inceputul lunii iulie.
Pot sa-ti spun doar ca doamna de acolo a fost foarte amabila, ne-a tinut la curent cu situatia din zona si desi pana la ei se putea ajunge, a inteles ca nu ne-am mai putut duce.
Cred ca e foarte frumos la ei. Concediu placut.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alsa Diciu, as dori si eu mai multe informatii despre pensiunea din Sadova si despre zona. La inceputul lui august mergem si noi acolo, banuiesc ca este vorba despre aceeasi pensiune. (Dor de munte). multumec anticipat alsa |
Alsa, noi am fost in zona, in comuna Vama, chiar acum cateva zile. sunt cam 20km distanta fata de Gura Humorului, inspre Campulung Moldovenesc. drumurile sunt ok - deloc afectate de ploi sau inundatii.
am stat la Mugur de Fluier (www.pensiuneamugurdefluier.ro), unde totul este la superlativ - locul in care este situata, oamenii care te intampina, mancarea.. nota 10.
Roxana
admin spune:
La pensiunea despre care spune Roxana ne-am simtit asa de bine ca simt nevoia sa le facem reclama gratuita! Mai mult, cine merge la aceasta pensiune si spune ca vine din partea Desprecopii.com primeste automat o reducere de 5% la pretul total!
O zi buna Echipa Desprecopii.com
alsa spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri.
noi am facut rezervare la "Dor de munte", dar voi lua in considerare si ce mi-ai spus despre "Mugur de fluier". Acum intru sa vizitez site-ul.
Iasmin08 spune:
La vreo 2 km afara de Sucevita, inspre Moldovita este ''Mica Bucovina". Noi am mancat acolo si a fost si ieftin si delicios. Asta ca sa nu mai spun ca acolo a fost cazat si printul Charles, initial trebuia sa stea doar cateva ore si omul a stat 3 zile, asa de mult i-a placut. Anul trecut cand am fost noi, arata ceva de vis, numai flori. Anul asta vreau sa ma abat un pic din drum sa mai ajung acolo odata, ca prea fain a fost.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori