Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

da miria , de zodie, de personalitate de ceva depinde clar
eu una acasa nu simt niciodata nevoia de lume, cand simt nevoia, de obicei ma intalnesc cu ei oriunde in alta parte
la fel si cu vacantele, merg la mare-munte unde e o casa mai retrasa, stau 1-2 zile ma apuca dorul de magazine si trebuie musai sa ies:))
oricum la botez nu e vorba ca e acasa sau la restaurant nu.mi place deloc deloc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

...am pus niste pozici in albumul de pe picasa pt cine vrea sa ne vada

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,

Va invit la in Chococino sau un expreso intens(dolcegusto).

Despre diversificare, eu as recomanda mamicilor la primul copil sa inceapa cu legume(dupa suc si piure de fructe). Pentru ca cerealele sau branzica o accepta aproape toti copiii datorita gustului dulceag. Eu am facut "greaseala asta" cu Lucas si nu mi-a mai acceptat apoi legumele care sunt foarte importante pe tot parcusul vietii..Nici acuma nu mananca legume..decat cu maaaare greu!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu-mi mai vorbi de magazine. As dormi acolo, ca sa prind deschiderile. Sa zic ca am deja peste 70 de rochii numai? Si daca acuma vad una nu pot dormicu gandul la ea?
Eu ma abtin sa vorbesc despre haine sau magazine.
Acuma, insa, fac ca aia care isi pun interzis la cazinouri ca sa nu mai joace.
Simt ca ar trebui sa dau o raita prin magazinele pe care le frecventez deobicei, dar ma mai abtin cat pot. Bag motivul ca inca n-am slabit suficient, desi as vrea iau una alta si pentru casa.

Ee, inca rezist, mai laes ca aici reducerile practic nu exista, iar de pe net mi-am facut incheiat sevrajul cu hainele penrtu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alexandra ce haios in poza aia unde doarme trantit pe perna intr.o parte...si are niste ochi superbi

anca eu am inceput cu legume inainte de suc si piure de fructe...si de data asta legumele vor fi primele sau in acelasi timp cu fructele, in aceeasi saptamana, nu la aceeasi masa:))
suc deloc la inceput

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Diversificarea este o "acomodare" a copilului cu diverse gustul, pentru inceput, nu o masa esentiala. Baza ramane tot laptele. Nu se insista si nu se repeta des acelasi gust.
Deobicei, se incepe cu cerealele adaugate in lapte seara. apoi, ci diverse sucuri, dar in cantitati foarte mici. Apoi, cu paseuri de diverse legune, fructe sau chiar combinate. Apoi pastele fainoase, la care amanati cerealele pe baza de grau si introduceti mai intai: faina de tapioca si orez. Dupa care lactatele. Si la sfarsit carnea.

Dar diversificarea este o metoda care permite imaginatiei si initiativelor sa infloreasca, asa ca, fiecare face dupa stilul propriu incercand sa respecte cat de cat criteriile bazice si, fireste, gustul copilului lor. Pentru ca unii prefera mai dulce, altii mai sarat si e absurd sa ceri fiecarui copil sa manance "ca la carte".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata!!!!

noi raportam a 2 a noapte alba m-a terminat fii-mea de 2 zile, sunt zombie de nu mai pot.

ieri a dormit de la 10 seara la 12, la 12 noaptea a papat 140ml-enorm pt sclifosita mea care nu papa mai mult de 110ml acum, si nu a mai avut somn pana ora 4 dimineata, cand intr-un final a adormit.si a dat trezirea iar la 7:20 si pana la 12 ziua iar nu a mai avut somn.

aseara la fel, a dormit de la 10:30 seara la 2;30 dim cand s-a trezit si pana la 5 iar nu a mai dormit

trimit ca iar zbiara

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
CORI,multumesc de cafea,chiar am nevoie, fii-mea iar mi-a dat desteptarea la 4.30 si de-atunci doar ce am mai motait pana la 7 cand am renuntat si m-am ridicat din pat.
Am citit din urma, dar n-am mai avut timp sa scriu, zilele astea m-a apucat pe mine curatenia generalasi am pus compotul de cirese pentru ca imediat nu mai sunt, plus umblat prin toate magazinele sa cumparam alt laptop,ca pana la urma sa-l comandam de pe net,i-am facutpasaportul si radiografia Brianei la sold, slava Domnului e totul ok si tot asa, deci ocupata full-time.
Din ce am retinut,
MIRIA noi am avut botezul la 13 la biserica si la 14 la restaurant,la 19 eram acasa. Nici noi n-am facut mare tam-tam, noi suntem in doliu.
Subscriu si eu la cele spuse de tine vis-a-vis de prieteni...si ai mei au cam plecat pe alte meleaguri,dintr-o gasca intreaga am ramas doar eu si inca o prietena,rudele, ma rog, am cateva mai apropiate,dar ne vedem destul de rar,iar la aniversari sau chestii de genul asta ma plesneste si pe mine tristetea...Asta e viata, eu ziceam cu ani in urma ca o sa ajungem sa traim de unii singuri..

IOANA28, imi pare rau de toate prin cate ati trecut,sper sa-si revina repede puisoriisi condoleante tie si familiei...

LALEXANDRA,o sa-ti trimit PM mai incolo referitor la pasaport, acum nu cred ca o sa apuc, deja se frichineste fii-mea prin patut

FREEDELIA, bine ca s-a rezolvat totul cu bine,in tot raul e si un bine, asa ati mai castigat o saptamana impreuna

Albert Krisztian de CHILD, Jane Carolyn de FREEDELIA, Silvana Aroa de DAYANARA,David-Stefan de LARIANA si Brianna-Maria de LADY D!sa cresteti mari si sanatosi!

EVAMIKA, eu am obisnuit-o pe Briana din casa cu statul in carucior,adica de la inceput am pus-o peste zi sa stea in el si o plimbam dupa mine prin casa. Nu zic ca nu mai plange uneori si afara in el, dar doar uneori,in rest sta fara probleme si treaza si mai ales daca doarme!

Nu mai stiu ce-am citit, revin mai incolo,
la toata lumea

Poze Briana.

Mergi la inceput

ASTERO - Fata, abia steptam sa mai intri sa te intreb ceva. Stii, fiecare cu ce-l doare.
Cum e tipul asta considerat la voi ca si cantaret, Costat Martakis? Mie nu-mi place, e nul ca tot ce vrei, dar nu vreau sa gafez acuma, e doar chestie de gust. Si eu ascult musica greceasca destul de mult.
Dar e frumusel foc. Se scoate cu asta, insa ochii sunt chiar ai lui sau or fi lentile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA, multumim de aprecieri..fug ca s-a trezit fomila!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput