Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g va intreb si eu ceva...stefan al meu face asa...adoarme sa zicem pe la 10 jumate, se trezeste pe la 11 si are chef se vorbit, jucat etc...in final adoarme pe la 12.....eu stiu ca un copil trebuie sa adoarma pe la 9..cam asa ceva....sau sunt eu mama loca, o sa-si faca el in timp program? suntem diversificati de 1 saptamana jumate cu suc de morcov+mar, un suc mai gros un pic, nu piure....oricum , nu stiu cum sa fac pt etapa urmatoare, piureurile, ca nu am decat un storcator, bani de blender nu am....mai culeg ceva pulpa ramasa pe interiorul storcatorului. cred ca ii place, nu refuza ce ii dau, nici f entuziasmat nu pare, nu prea stie ce se face cu usoarele urme de pulpa din suc, si ii raman pe limba, le scuipa....maine mergem la doctor sa intreb ce fac mai departe. de fapt eu stiu cam ce sa fac mai departe, dar vreau sa fie oficial, sa nu ma mai intrebe sotu ca de unde stiu eu ce sa-i dau si cat ruxita, si stefan tuseste cam de o saptamana, dar pun pe seama excesului de saliva cu care se ineaca. maine ma lamuresc la doctor....sper sa am dreptate..... mama unui pui...Stefan |
Daria nu adormea ca lumea niciodata inainte de 11-12 (si acum cam la fel).Miruna in schimb adoarme pe la 9 si se mai trezeste o singura data pe noapte
era odata o tipa in revista MAMI care zicea ca ea nici nu concepe ca un copil sa nu fie in pat la ora 9 seara (avea un bb de cateva luni)
pai cred ca al ei copil era ca Miruna ca daca ar fi semanat cu Daria nu ar mai fi fost asa categorica
deci conteaza si ce program le impui dar mai mult chiar ce ritm biologic au
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
mi s-a aprins un beculetz... am gasit chiar pe net business planuri cu recreation center. mersi de iudee.
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
dastefa spune:
Ruxita recunosc ca am citit cam pe sarite dar inteleg ca a reusit Ela unde isi dorea.Ma bucur pt voi si chiar m-am gandit la tine cand au anuntat la tv ca s-a facut repartizarea
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cristies spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti in sfarsit am familia intreaga! mi-au revenit si fata si cuscra! vreau sa vad poze din vacantza,sa ma conving ca nepotul gargaritz si nora imi sunt bine editez,ca m-am fastacit rau si am mancat litere mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Pus poze cu garga in vacanta si niste vederi pentru cei care pleaca mai tarziu in vacanta.
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
BEA....DOAMNE CE FRUMU SEMNATURA.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
mnooo nu plangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ca de la tine m-am molipsit cu semnatura. ca vorbesti mereu asa frumu despre jiji asta al tau...........si ma facui (si numai tu sau altii)sa simt si eu, defapt sa imi astern sentimentul pe hartie..................
dar sunt sigura ca asta simte fiecare mama pentru pufuletele ei..........n-am dreptate?????????
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
cristies spune:
Eu acum astept sa treaca nervii facuti in doua zile de plimbare, d-aia nu zic mare lucru. Sunt suparata ca lumea crede ca eu l-am invatat pe fi-miu sa bage lucrurile in gura , ca nu il invat sa nu le mai bage, ca nu ii dau suzeta, ca nu ii dau mancare, ca nu-i dau suplimente (fe si ca preventiv ), ca am fost in vizita la o persoana ce ne-a primit desi avea copilul bolnav si mai mult i-a dat sa-l molfaie pe freddie si lista ar putea continua dar ajunge.
O noapte buna sa aveti!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pus poze cu garga in vacanta si niste vederi pentru cei care pleaca mai tarziu in vacanta. _ Povestea unei . Cresc |
superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frumos rau gargaritzul tau si mama lui si tati la fel!!!!!!!!!!!
sa traiti si sa fiti sanatosi!
multu de bonusuri...................aia cu apusul imi place de mor si dupa cele doua poze........si eu vreu sa vad marea!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dastefa Ruxita recunosc ca am citit cam pe sarite dar inteleg ca a reusit Ela unde isi dorea.Ma bucur pt voi si chiar m-am gandit la tine cand au anuntat la tv ca s-a facut repartizarea Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
pana la urma... initial vroia la matei basarab for no particulary reason, doar asa ca si s-a pus ei pata... apoi am zis - bilingv, germana am ratat-o, portugheza mai era singura cu sanse, desi media de intrare in anul trecut era peste media noastra... eu accept felicitari de pe acum, insa impacata cu liceul voi fi abia din toamna cand vom vedea cum vor merge lucrurile.
aw, multumesc de felicitari si urari! iarasi mi-e frica sa fac nominalizari...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Andre_lina spune:
Salut patriotic!
Am de recuperat ceva, dar scriu mai intai ca sa nu adorm.
Am stat in fund si am facut in sfarsit vaccinul de 6 luni- 2 intepaturi in picioare... nu a plans, evident, doar e barbat in toata firea...
da da.. avem 7 luni, Dzeu stie cand au trecut... si de ziua lui a primit cadou un premergator Chicco DJ, preferatul meu, acum si al lui.
Trebuie sa ii iau si ceva de incaltat o data cu asta, ca doar cu sosete am vazut ca stranuta imediat, mai ales ca il tin in terasa, adica afara si sa nu raceasca.
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Eu acum astept sa treaca nervii facuti in doua zile de plimbare, d-aia nu zic mare lucru. Sunt suparata ca lumea crede ca eu l-am invatat pe fi-miu sa bage lucrurile in gura , ca nu il invat sa nu le mai bage, ca nu ii dau suzeta, ca nu ii dau mancare, ca nu-i dau suplimente (fe si ca preventiv ), ca am fost in vizita la o persoana ce ne-a primit desi avea copilul bolnav si mai mult i-a dat sa-l molfaie pe freddie si lista ar putea continua dar ajunge. O noapte buna sa aveti! _ Povestea unei . Cresc |
da pe unde ai umblat????????????????
of offffffffffffffffff mai mai...........................
stai acasuca cu gargaritz....................ca altfel ajungi la spitalul de nebuni!!!!!!!!!!!!
stiu cum e asa patesc si eu mereu.si de aia incerc sa stau acasa cat pot de mult, insa, mi-e cam dor, dar cand nu voi mai putea de dor, o sa iesim decat noi 3 si atat.................
asta este
nu ai ce face.................
nu putem sa educam restul populatiei de ce e voie si ce nu e voie sa faci cu un copil.....................
destul de trist............