Mamici de Sept-Oct 2010 - Somn lin, David! (95)
Raspunsuri - Pagina 3
heraflorina spune:
mami de alessia-25.10.2008 si bebe in burtica 28 sapt-um 14/12/2009-dpn-20.09.2010
floppy
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Eu m-am ocupat azi cu cautatul de saltele de pat (pt noi), ca peste 10 zile vine mobila si noi ioc! Am fost la dormeo, sotul zice ca sunt cam sintetice, am citit multe forumuri ca sa vad concluzii ce merita si ce nu, o sa vedem. Cica la pret ok ar fi saltex si previ. Daca aveti vreo idee va rog sa ma luminati si pe mine! Cristina 26+ |
Tocmai ce-am spus in cap trecut ca ne-am schimbat salteaua, de la saltex e, superortopedica, am dormit bestial pe ea .
23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
Tocmai ce-am spus in cap trecut ca ne-am schimbat salteaua, de la saltex e, superortopedica, am dormit bestial pe ea . 23+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 |
suuuper! Zilele astea, daca nu chiar maine, facem un efort si mergem sa le testam si pe una si pe cealalta! Nu te mai gandi la porcaria de ecografie, bebe e bine, tu esti bine, asta e important!
Cristina 26+
Mari-Mariuk spune:
Pun poze in album. Nu se vede excelent rochia deoarece nu am legat-o cum trebuie la spate (si nici nu am pus sutienul)...Astept pareri
Acum ma bag la somn, ca si maine e o zi luuuuunga.
Va si va urez vise frumoase.
Mariuk 26+
aniast72 spune:
Nu am mai scris de ceva vreme....recunosc ca am disparut ca "magaru'n ceata" insa am avut o perioada tare proasta (inca nu s-a terminat) si n-am vrut sa va stric din atmosfera...
In primul rand va multumesc tare mult pentru urarile primite de ziua mea, ati fost tare dragute ca nu m-ati uitat si imi pare tare rau ca n-am avut puterea sa va raspund atunci, pe moment.
M-a marcat tare mult tragedia micutului David, citeam de n ori pe zi la subiectul Carolei si asteptam vesti bune, din pacate n-au venit... Multa putere, Carola, sa treci peste aceasta durere si s-o iei de la capat cu bine!
Eu sunt...cum s-ar spune, "in studii". Dupa cum v-am scris pe 17 iunie a venit "bomba". Am descoperit HPV 16 activ, respectiv virusul care, netratat, poate duce la cancer de col uterin. Ma intreba cineva la un moment dat ce m-a determinat sa fac analiza care mi-a scos la iveala virusul....am avut rezultatul PAP's prost care imi dadea indicatii spre aceasta analiza.
Ma rog, ideea care este: virusul poate disparea in timp avand grija ca imunitatea mea sa fie foarte buna, e foarte bine ca l-am descoperit din pripa si nu a inceput sa se manifeste. (nu mai scriu aici ce se poate intampla in cazul in care nu l-as fi descoperit pentru ca e destul de neplacut - care dintre voi e curioasa, poate gasi pe net. ). Se pare ca nu afecteaza sarcina dar sunt indicatii (unele pareri) catre nasterea prin cezariana. De fapt aici m-a lovit rau de tot psihic, nu mi-e teama de virus in sine pentru ca nu e "invincibil" dar ma deranjeaza enorm de mult nasterea prin cezariana. Eu la Vladi am avut o nastere naturala de exceptie, extrem de usoara si nedureroasa, cu o ora inainte de expulzie ma apucase somnul , era exact ceea ce imi doream si acum. Spunandu-se "din batrani" ca de obicei a doua nastere e mai usoara ca prima, chiar eram curioasa ce inseamna "mai usor" decat "extrem de usor". Pentru mine ca mentalitate, nasterea naturala e cel mai firesc lucru care trebuie sa i se intample unei femei.
Pe langa asta, o cezariana imi incurca destul de tare planurile...intentionam sa raman destul de repede insarcinata dupa aceasta nastere (avand deja 38 de ani, timpul ma preseaza) iar in cazul unei cezariene, acest lucru e imposibil.
Acum ma documentez, studiez, iar pe 21 iulie (la aproape 34 sapt) o sa am o discutie decisiva cu doctorul. In momentul cand mi-a dat vestea despre virus tot el mi-a dat si indicatiile care cezariana dar nu a fost inca factorul decisiv. Mi-a spus ceva la modul: "Va mai ganditi apoi stam de vorba". Cand i-am spus ca nu vreau sa pun in pericol sanatatea bebelusului si, daca-i musai, fac cezariana....n-a luat ca decizie finala ci s-a repetat cu "va mai ganditi..." ceea ce ma face sa cred ca ar fi si variante.
Studiile spun ca se recomanda cezariana in cazul in care virusul aduce modificari in flora vaginala, caz in care o nastere naturala ar putea infecta si bebelusul (care ulterior ar putea avea probleme de respiratie)...ma rog, ambigua exprimarea mea dar sper sa intelegeti.
Eu ce as vrea: sa refac PAP's-ul si analiza de tipogen (parca asa-i zice) care se refac nu mai putin de 3 luni de la ultima recoltare (sunt in termen) si sa sper ca cea anterioara sa fie gresita. (ceea ce nu cred ca e cazul, analizele fiind facute la MICOMI care nu greseste....
In cazul confirmarii, sa solicit o colposcopie sau videoscopie (care nu sunt interzise in sarcina) pentru a afla daca sunt ceva modificari care ar putea afecta bebelusul in cazul nasterii naturale. Eu visez la cai verzi pe pereti, imi pun sperante, insa adevarul e ca sunt cam nesigura chiar si pe aceste variante.
Toata treaba asta imi da o stare tare proasta dar asta nu inseamna ca uit vreo secunda sa stau de vorba cu bebelusul din burtica si sa-l astept (indiferent pe ce cale) cu zambetul pe buze. Pot foarte bine sa fac o diferenta clara intre starea mea proasta si sentimentele mele profunde fatza de el. (asta va precizez ca sa nu-mi spuneti sa nu ma mai gandesc la probleme ca fac rau bebelusului...
Multumesc tare mult fetelor care m-au incurajat si mi-au dat informatii pretioase pe PM, se stiu ele, nu le nominalizez aici ci doar le trimit pupici.
Cred ca m-am lungit tare mult asa ca o sa inchei. Sa stiti ca, chiar daca nu scriu, sunt prin preajma (cu o marja de jumatate de zi cat imi trebuie ca sa citesc din urma) si daca pot ajuta cu ceva o fac cu mare drag.
As vrea tare mult sa vin si eu la intalnire (daca stabiliti ceva sigur) insa eu o sa pot dupa data de 21 iulie cand ma intorc de la mare pentru control (intentionam sa plecam duminica).
Intreba cineva de perna de gravida...eu am tot recomandat-o acum ceva vreme, stiu ca multe dintre voi n-au luat-o in seama fiind umpluta cu bilutze. Eu (care o strang in brate in fiecare seara ) zic ca tocmai bilutele isi au rostul lor pentru ca perna se poate modela dupa doleantele fiecareia dintre voi.
Andreea, cu (AMR 9-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Ma gandesc sa-mi dau si eu cu parerea vis a vis de titlul comun al bebelusilor nostri: mi se pare ca v-ati grabit putin, ca in nici macar 3 ore ati dezbatut, parafat, stampilat si editat titlul de tigrisori. E dragut, intr-adevar, exprima multe, insa cred eu ca votarea ar fi trebuit putintel mai lunga....parca stabiliseti sa veniti cu propuneri, sa faceti o lista si abia dupa aceea sa votati. Parca vroiati ceva specific odiseei noastre, nu uitati ca zodia tigrului cuprinde tot anul 2010. Si in cele din urma....stau si ma intreb cum s-ar fi numit odiseea noastra daca anul 2010 ar fi fost al ...sobolanului (de ex) sau al cainelui, sau al caprei....
Eveline propusese si titlul "Diamante de septembrie-octombrie"...mie la denumirea asta mi-a tresarit sufletul....
Imi permit sa readuc titlul vechi printre noi (tot o sa ma loghez cu userul comun ca sa o adaug in listuta si pe heraflorina, careia ii urez bun venit si sarcina usoara). O sa va rog sa faceti un vot corect, cu un termen de gandire ceva mai mare si sigur, majoritatea decide.
O noapte placuta, fara treziri (prea multe).
aniast72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heraflorina poate ma ajutati sa-mi editez statusul-sapt de sarcina chiar nu ma pricep floppy |
floppy, in primul rand ar trebui sa mai scrii inca 7 mesaje ca sa scapi de moderare iar mesajele tale sa apara in timp real.
Semnatura o faci mergand in "profil personal", la sectiunea "editeaza profil" gasesti "mai multe despre mine". Apesi pe plus-ul (+) de acolo, scrii cum vrei sa apara semnatura ta, apoi trimiti datele. Bafta!