Somn bebe

Somn bebe | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Bsietelul meu de 1 an si 4 luni nu doarme bine noaptea....Niciodata nu le-a prea avut cu somnul...Se trezeste noaptea si il legan,caeodata mai mananca...Dr. spune ca nu are nimic,mai dureaza pana isi formeaza somnul...I-am facut toate analizele si sunt foarte bune...I-am facut pana si ecografii la organe si e ok...Cateodata doarme tun,depnde de cat de mult doarme ziua....Dar e normal sa se trezeasca noaptea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Glumesti? A mea are tot 1 an si 4 luni si se trezeeeste pina o luam cu noi; la noi in pat doarme tun intre mami si tati; pe la 5 se autoserveste cu niste tzitzi (io dorm in bustiera ca sa aiba acces rapid) si nani pina la 7-7.30. Eu nu mi-am pus problema ca nu ar fi ok sa se mai trezeasca, cred ca e normal. Totusi, la unele fete de la mine de la odisee trezirile nocturne au disparut intr-o saptamina dupa intarcare; eu nu vad trezirile ca fiind un motiv suficient d bun ca sa intarc. Am insa avantajul unui somn bun toti 3 in pat, plus ca adorm repede la loc.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

de cand doarme cu mine, adica de la 1 an, da. Acum are tot 1,4 ani. Inainte...a fost o epopee....am cerut si eu ajutorul aici pe forum. Dupa n motive cautate si rezolvate, s-a dovedit ca de fapt se trezea ca sa ma ceara pe mine in vizita la patut. De cand l-am pus in pat, s-a aternut linistea la noi in casa. Nici macar cand ii dau dintii, un motiv f des presupus inainte, nu se mai trezeste ca lumea; doar se vaita, mataie..sau plane putin 1-2 min. Mentionez ca nu e alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mi-am amintit: vezi ca pe undeva pe la anchete este un topic legat de virsta la care au inceput copiii sa doarma legat toata noaptea. Poate te ajuta

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput