Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

am venit la a doua cafea... azi am plecat mai repede de la serv., ca n-avea cine sa stea cu copilasii, decat 2-3 ore...

Stanca, thanks!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani sarbatoritelor de saptamana trecuta Oana si Cristiana!

Io inca sunt in recuperare dupa o indigestie-colica biliara sau ce mama naibii o fi.Cert e ca nu imi e bine da' sper sa treaca repede.
Ieri am fost la niste prieteni la gratar ,evident eu n-am mancat ca n-am putut si mi-a dat seama ca au trecut o gramada de ani de cand mergem in corpore la gratar pe motiv de sarbatoare nationala.Baiul e ca parca ieri se intampla chestia asta si de fapt sunt 21 de ani....

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

hello trupa !! cam agale pe aici, mai ceva ca melcii pe timp de ploaie

mai nou Luca nu mai vrea sa faca nani la amiaza... si n-are decat 2,4 ani ... nu-mi place treaba asta, dar decat sa tot urlu si sa-l oblig, ma declar invinsa...

cu scuzele de rigoare pt. intarziere, tin sa spun La Multi Ani, Criss, sa ne traiesti sanatoasa si fericita mereu, alaturi de cei dragi tie!!

si La multi Ani, Oana,sa ai parte numai de bucurii!!!

Stanca, sanatate draga mea, mare grija

va pup! si eu sunt nostalgica azi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutari fetelor din insorita Antalya!
Multumesc mult de urari,noi ne simtim minunat,as mai sta o luna cel putin:)
aici e intr-adevar un raport calitate pret super!!!

Ne intoarcem joi sa terminam cu mutatul:)

pupici incalziti si balaciti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna fetelor,

Am nascut in 13 august, vineri la ora 19 25, o fetita Patricia Carla, de 4,6 kilograme.
Nu va povestesc ce greu a fost caci stit prea bine, insa va spunca inainte de a naste am facut o pneumonie bacteriana tratata cu 5 zile de antibiotic....fara sa fie tratata complet ea a revenit- nici nu era de mirare ca nu puteam si nu aveam forta sa imping ca lumea.. Marti m-am externat dupa ce pitita ca fost putin pe la lampa.

De miercuri sunt sub anitbiotice perfuzabile acasa- am refuzat internarea ca facea cred ca criza de nervi- si am intrerup lactatia pana termin cu 2 tipuri de antibiotic foarte tari.

Sunt fericita ca nu am plecat in lumea cealalta caci asa de rau mi-a fost- dubla pneumonie relevata si pe radiografie precum si o criza minunata de spasmofilie la care s-a alturat si o crestere peste 18 a tenisunii mari.

Sper de duminica viitoare sa revin la alaptat, va rog tineti-mi pumnii si rugativa pentru noi.

Fetita e ok, bea Milupa acum, caci asa e nevoia dar e cuminte doarme si o intelege pe mami. E o scumpa.

V-am scris povestea trista a mea ca nu cumva sa mergeti la nastere si sa nu le spuneti daca ati suferit de ceva inainte, caci altfel nimeni nu pune un stetoscop pe voi.

Dr Sbarciu a fost ok, nu mi-a dat nimic anestezic, m-a lasat sa nasc perfect naturaldesi ceream anestezie peridurala, nimic ..probabil asa a considerat el ca e mai bine.

Ma bucur ca traiesc si de acum sper sa stiu sa apreciez si mai bine ce am - sotul meu m-a surprins placut prin implicarea care a avut-o si ii multumesc pentru sustinere si iubirea neconditionata.

Cred ca sunt deja prea emotiva ...asa ca va las si mai scriu cand pot.

Pupici si vacante placute tuturor care merg.

Mergi la inceput

FELICITARI, DANA!!! ne bucuram ff tare ca ati scapat si sunteti bine acum, pacat ca te-ai "complicat" cu pneumonia... important e acum ca ai in brate o minune mare, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere si iubire si multe alte lucruri bune!!

Criss, mai bucura-te de momentele astea, ca pana la anu' e muult te pupaaaam!!!

aaa, si sa nu uit: Felicitari Flavia!!! sa va traiasca baiatul si sa va aduca multe bucuriiLa Multi Ani!!! voi unde sunteti acum?? ce-ati hotarat cu privire la mutat?? oricum, dragi!!

pa-pa, noapte buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Helou, helou,

in primul rand spun si eu "La multi (si buni) ani ce va sa vie!" pentru sarbatoriti (a se citi Cris si Flavia :))

si "Fie intr-un ceas bun si norocos!" pentru Dana.

Numai ganduri bune si pentru restul trupei fara deosebire!

Oana

Mergi la inceput

Vai ce surpriza placuta Oana!

Dana sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatoasa.

Acum ca mi-am mai revenit va ofer o cafea cu aroma de ciocolata.
Azi am program de relaxare.Vreau sa merg pana in Iulius sa ii iau mariei un CD cu muzica personalizata, trag o plimbare si apoi vin acasa.La mine iar e santier dar ma bucur ca in sfarsit terminam fatada si curtea.
Cand e gata fac un gratar de inaugurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit... bineinteles ca nu mi-a ajuns vacanta . Am prins o caldura infernala in capitala, dar am rezistat eroic. Luca este inca cu parintii mei, abia duminica viitoare va reveni in Cluj. Nu l-am vazut de 3 saptamani si tare mult imi lipseste.
LMA sarbatoritelor pe care le-am ratat (Flavia, Oana si Cristiana) si felicitari Danei pentru printesa...
Va las ca m-au luat cei de la job de odihnita dupa vacanta .
Pup toata trupa Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Manu bine ai revenit.Te asteptam cu detalii...

Fetelor mi-am luat ieri de la Iulius o cafeaaaa geniala!!Are o aroma extraordinara asa ca va ofer cu mult drag si voua o cafeluta facuta la nisip.

Mergi la inceput